پیام خوزستان - یوم الله هفدهم شهریور 57 یاد آور حرکت بزرگ ملت ایران برای آزادی و استقلال و برچیدن نظام ستمشاهی و دیکتاتوری پهلوی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، در هفدهم شهریور ماه سال 1357 رژیم شاه که در برابر اراده مردم انقلابی ایران درمانده بود در یک اقدام جنایتکارانه مردم بی دفاع در میدان ژاله تهران را به خاک و خون کشید و این روز در تاریخ کشورمان به نام جمعه سیاه ثبت شد.
امروز میدان ژاله تهران به نام میدان شهدا نامگذاری شده است میدانی که یادآور جنایت رژیم ستمشاهی بود. حرکت مردم در هفدهم شهریور ماه که به فرموده حضرت امام خمینی (ره) از ایام الله انقلاب اسلامی است، از عوامل پیروزی ملت ایران در بهمن ماه 57 شد.
فداکاری شهیدان گرانقدر است که امروز ایران اسلامی در اوج اقتدار، عزت و پایداری است و دشمنان جرات ضربه زدن به این درخت تونمند نیستند.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی