دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴

فرهنگی

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دادگستری خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دادگستری خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز
پیام خوزستان - تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دادگستری خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی منعقد شد.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دادگستری خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، در نشست شورای قضایی خوزستان که با حضور رئیس کل دادگستری معاونین، دادستان مرکز استان و مدیران سازمان‌های تابعه برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری مشترک علمی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی بین دانشگاه شهید چمران اهواز و دادگستری کل استان خوزستان به امضای علی دهقانی رئیس کل دادگستری و حسین زاده رئیس دانشگاه رسید.
رئیس کل دادگستری استان خوزستان در این نشست گفت: ارتباط دستگاه قضایی با جامعه دانشگاهی، منجر به جذب قضات و کارکنان نخبه و با استعداد به دستگاه قضایی شده و در نهایت انتفاع آن به مردم می‌رسد.
دهقانی افزود: به منظور تقویت دانشجویان می‌توان با استفاده از فناوری‌های نوین، مشاهده جلسات دادگاه را بصورت برخط برای دانشجویان مهیا کرد تا مباحث حقوقی را بصورت کاربردی فرا بگیرند.
وی یکی از مزیت‌های این تفاهم نامه را برنامه ریزی برای پیشگیری از وقوع جرائم عنوان کرد و افزود: دانشگاه می‌تواند با پایش جرائم و همچنین تحقیق در زمینه رسومات محلی که منجر به بروز برخی جرائم می‌شود راهکار‌های علمی را ارائه کند.
رئیس کل دادگستری استان خوزستان با بیان اینکه آنچه مورد تایید رئیس قوه قضاییه در سند تحول قضایی است، تخصص گرایی قضاوت است، گفت: وقتی موضوعی به قضات ارجاع می‌شود نیازمند تخصص در بخش مربوطه است که می‌توان با اجرای این تفاهم‌نامه و اجرای برنامه‌های علمی محور دیگر بخشی زمینه تحقق آن را. بیش از پیش فراهم کرد.
حسین زاده رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز نیز با بیان اینکه برای سال تحصیلی جدید 120 دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق در گرایش‌های مختلف و همچنین دانشجویان خارجی به ویژه از کشور عراق پذیرش می‌شوند، افزود: یکی از دلایل شلوغی دادگستری‌ها ضعف در آموزش‌ها می‌باشد، امیدواریم با تقویت تعامل‌ها و آموزش‌های مستمر سهمی در کاهش ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها داشته باشیم.
وی در ادامه با تقدیر از تعامل معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان با دانشگاه شهید چمران؛ گفت:آماده بهره‌مندی از تجربیات قضات با سابقه و توانمند دادگستری جهت آموزش دانشجویان رشته حقوق هستیم.


نظرات شما