پیام خوزستان - مسئول سپاه حضرت ولیعصر (عج) در نمازجمعه ایذه با تأکید بر ضرورت تبیین ابعاد جنگ 12 روزه، گفت: مردم باید با روایتگری صحیح، حقایق این نبرد را برای جامعه بازگو کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، سرهنگ بهمن شهریاری در نمازجمعه شهرستان ایذه گفت: انتظاری که ولی امر مسلمین از همه ما دارد این است که هر کدام باید با روایتگری درست ابعاد مختلف جنگ 12 روزه و برکات آن را برای مردم تبیین کنند.
مسئول معاونت سیاسی سپاه حضرت ولیعصر(عج) با تبیین ابعاد جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی به نمایندگی از استکبار جهانی و با حضور حداکثری جبهه استکبار بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: فرمانده میدان در نبرد با متجاوزان رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی بود که با درایت مثال زدنی خود تمام اهداف از پیش تعیین شده دشمنان کینه توزی انقلاب اسلامی را نقش بر آب کرد.
سرهنگ شهریاری افزود: درخواستی که از شما مردم شریف و انقلابی وجود دارد و این انتظار حضرت آقا از فرزندان این انقلاب است این است که شما هر کدام یک روایتگر درست و یک تبیین کننده درست برای این جنگ 12 روزه ای باشید.
شهریاری گفت: در طول این چند روز علیرغم سهمگین بودن این توطئه، با درایت مقام معظم رهبری و شجاعت و غیرت مثال زدنی رزمندگان اسلام و اتحاد و انسجام اقشار مختلف مردم، توطئه ای به اندازه 30 سال برنامه ریزی و با یک برنامه ریزی هدفمند و پیچیده و چند لایه برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی چیده بودند ناکام ماند و به هیچ یک از اهداف خود نرسیدند.
مسئول سیاسی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خاطر نشان کرد: این دستاورد بسیار ارزشمندی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی است و لازم است با روایتگری درست و دقیق و حساب شده برای همه مردم تبیین شود چرا که اگر این روایتگری را ما انجام ندهیم دشمن طبق دکترین خودش روایتگری وارونه و نادرستی را به ذهن مردم القاء می کند.