پیام خوزستان

آخرين مطالب

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره گفتگو

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به برنامه‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: جزیره کیش با بیش از 300 روز آفتابی در سال و میانگین تابش 5.8 کیلووات ساعت بر متر مربع در روز، یکی از مستعدترین مناطق کشور برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی است که این ظرفیت را باید به خوبی مورد استفاده قرار دهیم.

به گزارش روابط عمومی و امور این الملل سازمان منطقه آزاد کیش؛محمد کبیری در پانزدهمین جلسه شورای معاونین و مدیران این سازمان، با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد جزیره در تولید انرژی پاک اعلام کرد: این پتانسیل عظیم می‌تواند تحولی در تأمین انرژی پایدار جزیره ایجاد کند.
کبیری در ادامه به برنامه‌های اجرایی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر فرایند اداری پروژه نصب پنل‌های خورشیدی روی پشت‌بام ساختمان‌های سازمانی آغاز شده است. همچنین 100 هکتار از زمین‌های بایر جزیره برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با ظرفیت 110 مگا وات در نظر گرفته شده است.
وی در این بخش با قدردانی از همکاری پایگاه پدافند هوایی کیش در این زمینه خاطرنشان کرد: در پی واگذاری 60 هکتار زمین برای نصب پنل‌های خورشیدی توسط این پایگاه، این نهاد نقش مؤثری در پیشبرد اهداف دستیابی به انرژی‌های پاک ایفا کرده که شایسته تقدیر است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطرنشان کرد: این برنامه‌ها علاوه بر تأمین انرژی پایدار و کاهش هزینه‌ها، به عنوان بخشی از راهبرد پدافند غیرعامل جزیره نیز محسوب می‌شود که امنیت انرژی کیش را به طور چشمگیری ارتقا خواهد داد.
کبیری با اعلام آمار بی‌سابقه سرمایه‌گذاری از ابتدای آذر ماه 1403 اظهار داشت: این حجم از سرمایه‌گذاری که در قالب 15 قرارداد با مبلغ 69 هزار میلیارد ریال و حجم سرمایه‌گذاری 381 هزار میلیارد ریال محقق شده، نشانه‌ای روشن از بازگشت اعتماد به کیش است. اما این تازه آغاز راه است و نظارت مستمر من بر عملکرد تمامی واحدها در قبال این اعتماد ادامه خواهد داشت. نظم در کار و پاسخگویی به موقع، رمز موفقیت ما در جلب رضایت سرمایه‌گذاران است.
وی ادامه داد: حفظ و صیانت از این اعتماد بازگشته، وظیفه سنگینی است که بر عهده تمامی معاونت‌ها و شرکت‌های تابعه سازمان می‌باشد. این امانت الهی را باید با تمام توان نگهداری کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به جلسه سازنده با علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: با حمایت‌های وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی، شاهد شتاب بی‌سابقه‌ای در رشد کیش هستیم. اما باید بدانیم که این موفقیت‌ها زمانی پایدار خواهد ماند که همه ما در تمامی سطوح سازمانی، از مدیران ارشد تا کارشناسان، مسئولیت خود در قبال سرمایه‌گذاران را به خوبی انجام دهیم.
کبیری با بیان این که وزیر امور اقتصادی و دارایی در این نشست بر ضرورت توجه ویژه به توسعه اقتصاد دیجیتال تأکید کرد و خواستار فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم برای استقرار شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در کیش شد؛ افزود: تحقق چشم‌انداز کیش به‌عنوان منطقه‌ای نوآور و هوشمند، نیازمند عزم جدی در این حوزه است و سازمان منطقه آزاد کیش این مسیر را با قدرت ادامه خواهد داد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1120703/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وحدت و انسجام رمز پیروزی ملت ایران در دفاع مقدس 12 روزه

اجرای دو طرح عمرانی مدیریت بحران در دزفول و گتوند

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

بزودی اجرای طرح شورای پیشرفت محله در خوزستان برای نخستین بار در کشور

پیگیری مشکلات آبرسانی در برخی مناطق روستایی اندیکا

طرح پتروشیمی ارغوان گستر ایلام آماده تولید تجاری شد

اتصال 16 روستا در خوزستان به شبکه ملی اطلاعات

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

پارس جنوبی؛ الگوی ملی داخلی‌سازی تجهیزات پالایشگاهی

افزایش 50 درصدی سود خالص پتروشیمی اروند

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

اجرای طرح شورای پیشرفت محله به‌زودی آغاز می‌شود

خاموشی‌های خانگی در پی پیگیری‌های استانی به میزان 60 درصد کاهش یافت

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

شلمچه و چذابه آماده میزبانی از زائران اربعین

نوسازی پست برق مالکریم مسجدسلیمان

آمادگی اندیمشک برای میزبانی از 2 میلیون زائر اربعین حسینی

معدوم‌سازی 240 کیلوگرم مرغ و گوشت غیرقابل مصرف در شادگان

هشدار زرد خیزش گرد و خاک در خوزستان

گام‌های زیست‌محیطی پالایشگاه سوم پارس جنوبی

ارتقای زیرساخت‌های ایمنی و رفاهی در مرز‌های اربعینی خوزستان

کاهش 60 درصدی خاموشی‌های خانگی در خوزستان

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

گلدمن ساکس پیش‌بینی قیمت نفت برنت را افزایش داد

راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیال نفت در آزادگان جنوبی

راه‌اندازی واحد تفکیک‌گر سیار نفت در آزادگان جنوبی

نقش زنان در حفظ تاب‌آوری و تثبیت امنیت انرژی کشور

تدوین سند مدیریت راهبردی شرکت نفت و گاز پارس به مرحله اجرا رسید

بهره‌وری ناوگان حفاری به 78 درصد رسید/ کاهش 14 درصدی زمان‌های انتظار

تمدید تفاهم نامه‌ی گسترش و توسعه شهرک‌های صنعتی منطقه اروند

ارتقاء زیرساخت‌های ایمنی و رفاهی در مرز‌های اربعینی خوزستان

دورکاری اداره‌های خوزستان در روز چهارشنبه 25 تیر

استفاده مجازات‌های جایگزین یکی از اولویت‌های دستگاه قضایی خوزستان

اجرای بیش از 250 برنامه به مناسبت هفته بهزیستی در خوزستان

سرمایه‌گذاری برای افزایش تولید 250 هزار بشکه نفت

نجات مادر باردار و فرزندش از مرگ در احمدفداله

یک بارداری سالم به چه عواملی بستگی دارد؟

رشد 9.3 درصدی تقاضای جهانی نفت تا 2030

محکومیت قاچاقچی بیش از 7 هزار لیتر سوخت در اهواز

راه اندازی 7 روستا بازار در خوزستان

آغاز عملیات زیرسازی وآسفالت ایلراه عشایری باباروزبهان در لالی

معدوم سازی بیش از 6 هزار و 700 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در دزفول

ارتقاء زیرساخت‌های حمل‌ونقلی، ایمنی و رفاهی در محور‌ها و مرز‌های اربعینی خوزستان

راه‌اندازی 31 واحد نانوایی دولتی پخت نان کامل در خوزستان

محکومیت پزشک متخلف در خوزستان به پرداخت جریمه

انتخاب هیئت رئیسه کمیسیون انرژی/ احمدی رئیس ماند

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

محکومیت قاچاقچی زودپز در اندیمشک به پرداخت جریمه