آتشسوزی گسترده منابع طبیعی سولک صیدون مهار شد
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - ایرنا / سرپرست بازرسی و مدیریت عملکرد ادارهکل منابع طبیعی خوزستان گفت: آتشسوزی گسترده در عرصه منابع طبیعی سولک شهرستان صیدون پس از 10 ساعت عملیات، مهار شد.
فرزاد حسینپور، سرپرست بازرسی و مدیریت عملکرد ادارهکل منابع طبیعی خوزستان بیان کرد: برای مهار این آتشسوزی گسترده، 25 نیروی امدادگر منابع طبیعی شهرستانهای باغملک و صیدون در محل حاضر شدند و تعدادی از مردم بومی منطقه نیز برای مهار آتش به امدادگران کمک کردند.
وی گفت: آتش گسترده منطقه را فرا گرفته بود و به همین دلیل، اعلام آمادهباش به هفت شهرستان همجوار صیدون انجام شد و در همان ساعات اولیه، هفت اکیپ با امکانات کامل از این شهرستانها به محل آتشسوزی اعزام شدند.
حسینپور با بیان اینکه بخشی از منطقه نیز خنکسازی شده است، افزود: با توجه به سوابق گذشته، تصمیم گرفته شد نیروهای پشتیبان نیز در منطقه مستقر شوند تا در صورت بروز دوباره آتش، عملیات مهار بهسرعت انجام شود.
بازار ![]()
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119945/