پیام خوزستان

آخرين مطالب

چرا مجید جلالی صنعت نفت را انتخاب کرد؟ ورزشي

چرا مجید جلالی صنعت نفت را انتخاب کرد؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ورزش 3 /از ایران ورزشی، مجید جلالی که سال‌ها سابقه مربیگری در لیگ برتر و لیگ یک را دارد، در تازه‌ترین انتخاب خود همکاری با تیم صنعت نفت آبادان را در نقش مشاور فنی پذیرفته است. او در این مصاحبه از اهمیت ایجاد چرخه تولید بازیکن در استان خوزستان سخن گفت و تأکید کرد که فوتبال ایران به برنامه‌ریزی فنی و ساختار مستمر نیاز دارد. جلالی همچنین درباره وضعیت بازار نقل و انتقالات و چالش‌های فعلی لیگ برتر نکات مهمی را مطرح کرد و دلیل ترک فدراسیون برای پیگیری طرح‌هایش در باشگاهی با اراده قوی‌تر را شرح داد.
‌چطور بعد از سال‌ها با یک تیم لیگ یکی همکاری می‌کنید؟
بازار
من از یک باشگاه لیگ برتری و 2 باشگاه لیگ یکی پیشنهاد داشتم که یکی از آنها صنعت نفت آبادان بود. اما من با کمال میل این تیم را قبول کردم، چون 4 و سال و نیم با تیم‌های استقلال خوزستان و فولاد در این استان حضور داشتم. من مطمئنم که اگر کار اصولی در این جا انجام شود حتماً نتیجه می‌دهد.
‌بیشتر توضیح می‌دهید.
ببینید وقتی پروسه چرخه تولید به معنای واقعی صورت گیرد نه تنها باشگاه منتفع شده بلکه به دیگران هم خدماتی را ارائه می‌دهد. در تمام شهرها و حتی روستاهای خوزستان استعدادهای بسیار زیادی وجود دارد. استعدادهایی که دوست دارند دیده شوند. من قبل از پذیرفتن مسئولیتم با مسئولان باشگاه صنعت نفت صحبت کردم و متوجه شدم که آنها می‌خواهند برای فوتبال آبادان کاری کنند.
‌شما مثل برخی مربیان پروازی هستید؟
خیر، اتفاقاً به طور کامل در آبادان مستقر هستم. من سعی دارم تمام اندوخته و دانش 50 ساله‌ام را در اختیار استعدادهای استان بگذارم.
‌به نظر انتخاب مسعود شجاعی تصمیم درستی بود.
من هم معتقدم که انتخاب بسیار خوبی بود. فوتبال ما نیاز دارد به نسل مربیان جوانی مثل نویدکیا، جباری، هاشمیان، اخباری، دقیقی، رحمتی و... که مستقل بوده و بی‌توجه به دلال‌ها کارشان را انجام داده و از نظر اخلاقی هم موجه هستند.
‌در فصل نقل و انتقالات هستیم. پول‌های کلانی جابه جا می‌شود که لیگ به آن اندازه کیفیت ندارد. مگر می‌شود یک تیم 15 بازی را ببازد و در لیگ بماند؟
شما دقیقاً درست می‌گویید. اینکه یک شخصی بیاید تیم بسازد، پول هنگفت و بازیکنان مطرحی را بیاورد شاید در مدت زمان کوتاه جواب دهد اما سابقه و تجربه نشان داده که تمام اینها زودگذر و هیچ کمکی هم به فوتبال ما نمی‌کند. این برنامه‌ها باید ثبات داشته تا نتیجه دهد. شما ببینید ما چه تعداد مدارس فوتبال در سطح کشور داریم، اما خروجی ندارند چون جنبه فنی نداشتند. لیگ ما هم ساختار فنی ندارد، چون طراحی ساختار فنی آدم فنی می‌خواهد. اما متأسفانه در بدنه تصمیم‌گیری فوتبال ما چنین افرادی را خیلی کم داریم.
اما چرا قیمت‌ها تا این حد بالا هستند؟
همان طور که به درستی اشاره کردید پول‌های بسیار زیادی هزینه شده اما کیفیت بازیکنان بسیار پایین است؛ چرا که در این شرایط بازیکنان متوسط هم قیمت‌شان بالا می‌رود. اگر چرخه تولید وجود داشته باشد به راحتی می‌توان سالی 100 استعداد را کشف کرد. دراین صورت قیمت‌ها نجومی هم نمی‌شود، اما وقتی تخصص، برنامه‌ریزی و نظام آموزشی نباشد، سالی 10 تا تولیدی هم نداریم.
چرا؟
شما وقتی پول، نیروی انسانی و از همه مهم‌تر اقبال عمومی را به همراه دارید و نتیجه نمی‌گیرید، حتماً آدم‌های متخصص و ایده‌پرداز در جهت تولید و کشف استعداد ندارید.
به همین دلیل در فدراسیون به کارتان ادامه ندادید؟
من خیلی دلم می‌خواست که در بحث اول فوتبال کشورم این برنامه‌ها را اجرایی کنم، اما دیدم فضا مناسب نیست و تصمیم گرفتم در باشگاهی که همه اعضایش پای کار هستند، این برنامه‌ها را اجرایی کنم. الان هم به جوان‌های آبادان می‌گویم که امیدوار باشند که حتماً دیده می‌شوند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119562/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیگیری‌های استانی و ملی برای تسریع در مهار آتش سوزی در بخش عراقی تالاب هورالعظیم

🎬مراسم آغاز احداث باند دوم اتوبان ماهشهر- رامشیر با حضور استاندار خوزستان

🎬گزارش سیمای مرکز خوزستان از پایش میدانی چگونگی مدیریت آبی

🎬سخنان استاندار خوزستان در نشست مدیریت تنش آبی

حسین‌زاده: هواداران انگیزه قهرمانی ما بودند

حسین‌زاده: تا فینال آسیا می‌رفتیم رکورد سردار را می‌زدم

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان پس از برتری مقابل سنگاپور

امیرحسین حسین زاده: این فصل اگر 6 گل هم می خوردیم باید 7 تا می زدیم

حسین‌زاده: برابر پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشتیم!

عذرخواهی اشرف حکیمی از یکی از هواداران رئال مادرید که مورد اصابت شوت او قرار گرفته بود

حسین‌زاده: اخراجم برابر ذوب‌آهن منصفانه نبود!

امیرحسین حسین زاده: هواداران چادرملو بدون دلیل به بازیکنان تراکتور فحش می دادند

امیرحسین حسین زاده: قهرمانی با استقلال نسبت به قهرمانی با تراکتور شور و هیجانی نداشت

پیگیری‌های استانی و ملی برای تسریع در مهار آتش سوزی در بخش عراقی تالاب هورالظیم

کیت افتخاری پورتو برای دیگو ژوتا، مهاجم اسبق خود که در سانحه رانندگی درگذشت

فیرمینو با باشگاه جدیدش به توافق کامل رسید

واکنش امیرحسین حسین زاده به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا

امیرحسین حسین زاده: دلیل عدم خوشحالیم مقابل استقلال این بود که روزهای خوبی در این تیم داشتم

دلیل موفقیت بازیکنان و تیم تراکتور از دیدگاه امیرحسین حسین زاده

حریف بعدی زنان ایران صدرنشین گروه شد

چرا مجید جلالی صنعت نفت را انتخاب کرد؟

بازگشت ذوب آهن به چرخه تمرینات

صحبت های خسروی در مورد بازسازی ورزشگاه خیبر و خبر خوش به بانوان فوتبال‌دوست خرم آباد

دلیل جالب امیرحسین حسین زاده برای تقدیم گلش مقابل نساجی به اسکوچیچ

بلایی که کوارتسخلیا سرِ آردا گولر آورد

چالش تازه چپ‌پای سابق استقلال

روبرت لواندوفسکی از چهره جدید خود رونمایی کرد

قرارداد 5 ساله دفاع چپ رئال با بنفیکا

ایران تمرین قبل از مسابقه را از دست داد!

کشف کارگاه تولید پهپادهای انتحاری رژیم صهیونیستی در داخل کشور

سوژه داغ هفته؛ از عکس جدید سحر امامی با همسرش تا پشیمانی خانم بازیگر از مهاجرت

ویدئوی باشگاه لیورپول برای بازنشسته کردن شماره 20 این تیم به یاد «دیوگو ژوتا»

اثر جدید حمید سحری؛ چه برایمان آورده ای عثمان؟

فلومیننزه - چلسی از نگاه پدرو نتو

محسن رضایی: پشت سر رهبر انقلاب گام برداریم و از افراط و تفریط پرهیز کنیم

فرمانده کل سپاه پیام داد

گفته‌های شاهدان عینی از حمله رژیم صهیونیستی به میدان تجریش

عضو کمیسیون امنیت ملی: غنی‌سازی حق ایران است و بر سر آن مذاکره نمی‌کنیم

“آنجا، همان ساعت” آخرین ساخته سیروس الوند

نگاهی به یکی از ابزارهای ‌مورداعتماد در آزمایشگاه‌های شیمی که ممکن است گمراهمان کند!

ملوان جانشین غندی‌پور را از تراکتور آورد

سخنگوی شورای نگهبان: مصوبه تعلیق همکاری با سازمان انرژی اتمی ابلاغ شده و لازم الاجرا است

وزارت دفاع آمریکا، اصابت موشک ایرانی به پایگاه هوایی خود در قطر را تایید کرد

دور از موشک باران تهران مبادا یه اتفاقی بیفته

من امشب دارم شکم‌پر درست می‌کنم، شام میام اونجا

صحبت های محمد ولی زادگان راجع به سکانس چک زنی در فیلم «پیرپسر»

جشن 3 سالگی تلسکوپ «جیمز وب» با سحابی «پنجه گربه»

تکل‌های نجات بخش در فوتبال!

ستاره والیبال ایران لژیونر شد

علی فغانی داور فینال جام باشگاه‌های جهان