پیام خوزستان

آخرين مطالب

استاندار خوزستان: تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی با دم شیر بازی کردن است سیاسی

استاندار خوزستان: تجاوز دوباره رژیم صهیونیستی با دم شیر بازی کردن است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / استاندار خوزستان گفت: دشمن باید بداند اگر بار دیگر با جمهوری اسلامی در بیفتد با دم شیر بازی کرده و همانگونه که در وعده‌صادق سه، گنبدهای آهنین را درهم شکستیم، در صورت تجاوز دوباره، استخوان‌های رژیم صهیونیستی شکسته خواهد شد.
سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان در مراسم گرامیداشت فرماندهان شهید تجاوز 12 روزه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی در حسینیه ثارالله اهواز اظهار کرد: در طول تاریخ چهار حادثه بزرگ بعثت پیامبر اکرم(ص)، واقعه غدیر، عاشورا و ظهور حضرت صاحب‌الزمان(عج)، از نظر معتقدان راه حقیقت، بزرگ و به هم پیوسته است.
بازار
وی افزود: اعتقاد داریم پایان تاریخ به تفکر مهدوی تعلق دارد و این پیوستگی تاریخی از بعثت پیامبر(ص) تا ظهور امام زمان(عج) می تواند این حقانیت را اثبات کند.
استاندار خوزستان ادامه داد: در سال های گذشته از سوی رژیم های استکباری جنگ‌های نیابتی دنبال شد و گمان داشت که می تواند به نظام جمهوری اسلامی آسیب بزند اما چنین توهماتی در طول تاریخ علیه ایران همیشه محکوم به شکست بوده است.
موالی زاده با اشاره به اینکه توهم رژیم صهیونیستی در رابطه با ایران پوشالی است بیان کرد: وسعت سرزمینی و مولفه‌های امنیت و اقتدار ملی و همچنین رهبری حکیمانه و فرزانه و پشتیبانی ملت بزرگ ایران رمز پیروزی این نظام اسلامی مقابل هر دشمنی است.
وی گفت: حضور رهبر معظم انقلاب در بین عزاداران حسینی، امید را در دل جامعه تقویت کرد و اقوام مختلف، اقشار، صنوف، زن و مرد و کوچک و بزرگ همگی برای اعتلای این نظام اسلامی پای کار بودند.
موالی زاده خاطرنشان کرد: امروز یاد و خاطره فرماندهان شهید و سرداران رشید اسلامی را گرامی می داریم و بی شک راه این شهدای گرانقدر ادامه دارد.
استاندار خوزستان گفت: اکنون در بین ملت شریف و مردم شهیدپرور با یکدیگر پیمان می بندیم همه با هم پشت سر رهبر معظم انقلاب ایستاده ایم و برای خدمت‌رسانی به مردم و مقاومت و ایستادگی مقابل زیاده‌خواهی‌های استکبار و رژیم صهیونیستی در اوج آمادگی هستیم.
وی یادآور شد: دولت و بخش‌های مختلف در این مسیر پشت سر رهبر معظم انقلاب ایستاده‌اند و این پیوستگی امروز در این جامعه اسلامی بی‌نظیر است.
وی همچنین اربعین را پیام‌آور اتحاد و همبستگی امت اسلامی برشمرد و گفت: بی‌شک اربعین 1404 حماسی‌تر، پرمعنی‌تر و بنیادین‌تر خواهد بود و حرکت توفنده مردم را در جریان راهپیمایی اربعین امسال خواهیم دید.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1119049/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌.پی‌.تی را نداریم

ایران: جنایات رژیم صهیونیستی مصداق جنایت جنگی، تجاوز و جنایت علیه بشریت است

تکذیب درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین

برشی از قسمت جدید سریال «شکارگاه»

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

مراسم معارفه ریکاردو ساپینتو از دریچه دوربین باشگاه استقلال

تمرین امروز تیم تراکتور

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

محرومیت بیرانوند به زودی اعلام و اجرایی می‌شود

عارف: با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

سفر رفته یا زندان؟

عکس بامزه از کودکی لاله مرزبان بازیگر نقش آبان

توصیه مهم مجید انتظامی به پسرش درباره آهنگسازی: شلوغش نکن!

تو چرا اینجا کار میکنی اصلا؟

اگه با من حرف نزنه، پس با کی می خواد حرف بزنه؟

تو جای من نیستی، پس حق نداری قضاوتم کنی

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

اهالی هنر و رسانه در ‌سوگ شهیدان؛ خیمه هنر ‌ایثار را روایت می‌کند

ارتقای ایمنی جاده‌ها اولویت توسعه استان است

توتونچی: پسر من از مدافعان رئال مادرید بهتر است

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

شیخ نعیم قاسم مطرح کرد؛ از جزئیات ماجرای انفجار پیجرها تا نقش رهبر انقلاب در تحولات منطقه

من ده سال رفیقش بودم، شما چند سال پدرش بودین؟!

تیزر قسمت بیست و یکم سریال «تاسیان»

صحبت‌های الهام نامی بازیگر سریال «کارگاه» درباره شهرت

رضایت گرفت اونم چه رضایتی!

عروسک کارناوال، «جناب خان» را تکرار می‌کند؟

اسم کباب اومد تونست حساب کنه!

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

خوش و بش ساپینتو با بازیکنان استقلال

در چنین روزی؛ صعود آرژانتین به مرحله بعدی کوپا آمریکا با پیروزی برابر کاستاریکا در روز بریس آگوئرو

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد