پیام خوزستان

آخرين مطالب

محبی نیا: نگاه رهبری موجب تغییر موازنه جنگ به نفع جمهوری اسلامی شد سیاسی

محبی نیا: نگاه رهبری موجب تغییر موازنه جنگ به نفع جمهوری اسلامی شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در دوره های هفتم و هشتم سعه صدر، نگاه عمیق و راهبردی و هدایت درست نیروهای مسلح در کنار امید و اعتماد بنفسی که رهبری به مردم ایران دادند، را از عوامل موثری برشمرد که توانست موازنه را در جنگ 12 روزه به نفع ایران رقم بزند.
جهانبخش محبی‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: جنگ 12 روزه از نظر کیفی و عناصر موثر، این کشش و پتانسیل را داشت که بیش از یک سده مصیب و گرفتاری به وجود بیاورد.
نماینده مردم میاندوآب در مجالس پنجم، ششم، هفتم، هشتم و دهم شورای اسلامی گفت: به دور از هر تعصبی باید گفت با سعه صدر، نگاه عمیق و راهبردی و هدایت درست نیروهای مسلح در کنار امید و اعتماد بنفسی که رهبری به مردم ایران دادند توانستیم بر غفلت زدگی های جنگ 12 روزه فائق آییم و موازنه را به نفع خودمان تغییر دهیم. به بیان دیگر با وجود افتادن در دام غفلت از دشمن در ساعات اولیه تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و روشن شدن حفره های اطلاعاتی و دفاعی کشور، فقط و فقط با حضور به موقع، شجاعانه و هوشمندانهِ پیر ملت ایران یعنی مقام معظم رهبری موفق به ترمیم آنها و تغییر موازنه جنگ به نفع خودمان شدیم.
بازار
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی گفت: از نگاه آکادمیک نظامی کاری که فرماندهی کل قوا در مدیریت صحنه جنگ 12 روزه انجام دادند، رویکرد جدیدی در مدیریت، هدایت و حکمرانی بود که حتما وحتما باید به عنوان یک واحد درسی در دانشگاه‌های کشور به خصوص دانشگاه‌های دفاعی و نظامی تدریس شود.
محبی نیا خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در کسوت یک فقیه سیاستمدار و در جایگاه فرماندهی کل قوا توانستند، زنجیره معیوب و متوالی توطئه علیه ایران که توسط طیف وسیعی از وابستگان، مزدوران وابسته به ته مانده خاندان پهلوی، منافقان، وطن فروش‌ها و خائنان به ملت به نتانیاهو و ترامپ خط می داد و هدایت می کرد را بشکنند. این زنجیره به دشمن پیام می داد که ایران به دلیل اختلافات فکری و سیاسی داخلی به کشوری مشابه عراق یا سایر دول عربی تبدیل شده و می توان ظرف مدت چند روز نظام آن را متلاشی کرد.
وی افزود: به عنوان یک استاد دانشگاه برای جامعه آمریکا متاسفم که نتانیاهو موفق به فریب رییس جمهورشان شد. ملت آمریکا باید بفهمند که گرفتار پادگانی شده‌اند که خودشان رییس آن را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به دست خودشان انتخاب کردند. البته ترامپ ماه‌ها قبل از چراغ سبز برای حمله به ایران دستش در ریختن خون حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش آلوده شده بود. سگ دست آموز آمریکا و غرب با به کار بردن انواع حیله ها و نیرنگ‌ها آمریکا را دچار خطای محاسباتی و ایران را قوی تر و متحدتر از قبل کرد.
نماینده مردم میاندوآب در مجالس پنجم، ششم، هفتم، هشتم و دهم شورای اسلامی متذکر شد: تجاوز اسرائیل به خاک ایران البته ریشه های ایدئولوژیک، دینی و تاریخی هم دارد. ساکنان سرزمین‌های اشغالی با حقی که در برتر بودن قوم یهود نسبت به سایر اقوام بشری غائلند، دنبال حکومت جهانی قوم یهود هستند. اگر چه آمریکا پادگانی را به اسم اسرائیل در میان کشورهای اسلامی برای تسلط بر این کشورها درست کرده، اما همین پادگان به دلیل ریشه های فکری و تاریخی انحرافیش ضربه ها و آسیبهای زیادی را به غرب زده و همچنان خواهد زد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118718/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نتانیاهو: نگران ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران هستیم

گزافه‌گویی دوباره صدراعظم آلمان: حملات اسرائیل به ایران مطابق قوانین بین‌المللی بود!

استاد علوم سیاسی آمریکا: اسرائیلی‌ها از ما خواستند جنگ را متوقف کنیم چون در وضعیت بدی بودند

عارف: سیاست دولت درباره حضور اتباع بیگانه در کشور روشن و شفاف است

چهره ها/ سلفی جنجالی‌ای که سوپراستار سینمای ایران منتشر کرد!

دیگه باید چیکار میکرد بی غیرت

سکانسی که میتونه مجبورت کنه تا یه فیلم رو دوبار ببینی

جغد کیهانی رصد شد

آیا بیوپلاستیک‌ها می‌توانند راه‌حلی برای زندگی فراتر از زمین باشند؟

2 طلا دستاورد خوزستانی‌ها در روز نخست مسابقات کشتی فرنگی جوانان آسیا

کاهش بهای طلا در پی رشد شاخص دلار؛ ترامپ همچنان در کانون تحولات

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 78 میلیون تومانی وارد شد

وزیر نیرو: قیمت آب باید بازنگری شود

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن نظاره‌گر بخش کوچکی از توانایی‌های ایران در جنگ بود

ادعای جدید نتانیاهو درباره شروط رفع تحریم ایران از سوی ترامپ

تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه ایران

وقتی سفیر آمریکا از ترس موشک‌های ایران به پناهگاه‌ها فرار می‌کرد

تاکید عراقچی بر ضرورت تلاش برای تقویت همکاری‌های تهران-رم

حنظله اسناد برخی نیروهای تاثیرگذار ایران‌اینترنشنال را منتشر کرد

روایت المیرا شریفی‌مقدم از شب‌های اجرای تلویزیونی در جنگ 12 روزه

سریال «ببعی» سه‌بعدی شد؛ پخش از 19 تیر

برای چی واسه من کادو میفرستی؟

دیالوگ ناب جمشید خان هاشم پور

چهره ها/ ژست‌های دلبرانه ارغوانِ سریال دلدادگان

کشف یک متحد جدید برای مبارزه با تغییرات اقلیمی

شکل گیری همکاری وزارت ارتباطات و منطقه آزاد کیش

47 میلیون یورو در دو ساعت؛ پرسودترین معامله جام

ورود کاروان پرسپولیس به ارزروم ترکیه

موسیالا پس از جراحی دوناروما را بخشید

مصاحبه علیه درویش؛ تکذیب تند محمد عمری

تقوی: والیبال حواس مردم را از جنگ پرت کرد!

تشکیل کارگروه ویژه و افزایش خدمات بنیاد شهید مازندران در شرایط جنگی

خانواده شهدا افتخار کشور هستند/ تاکید بر رسیدگی فوری به مشکلات خانواده شهدای ترور

تلفات سنگین برق در شبکه توزیع!

گروسی: مسئله هسته‌ای کشور توانمندی مانند ایران با زور حل‌ نمی‌شود

هدیه ویژه نتانیاهو به ترامپ با طرح بمب افکن B-2

گزارش جامع وزیر امور خارجه از اجلاس بریکس در جلسه هیئت دولت

طرح دوفوریتی مجلس برای الزام دولت به شکایت از آمریکا و اسرائیل

سفیر ایران در الجزایر: ایران توانسته است به عمیق‌ترین لایه‌های امنیتی اسرائیل نفوذ کند

واکنش مدیرکل تولیدات رسانه‌ای دفتر رئیس جمهور به استوری عضو شورای شهر رشت

هرچی بینمون بوده، بهتره فراموش کنیم

جوری خودمو گم و گور می‌کنم که اگه پشت گوشِتو دیدی منم ببینی!

خائن همیشه بوده و هست...

عکس روز ناسا از «سحابی سه‌تکه»

فریدونی: باید روی یک مربی سرمایه گذاری کرد که به اشتیاق برای کار برسد

لیگ ملت‌ها؛ ژاپن نفس حریف را گرفت

گله اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی در پرداخت مطالبات ارزی

عارف: با اتکا به نیروهای داخلی فناوری صنایع موشکی را بومی کردیم

گروسی: برنامه هسته‌ای ایران با راهکار نظامی متوقف نمی‌شود

فیدان: ترکیه و پاکستان امیدوارند میان ایران و اسرائیل آتش‌بس دائمی برقرار شود