پیام خوزستان

آخرين مطالب

اجرای قانون کالای همراه ملوان با هدف تسهیل در واردات اقتصادي

اجرای قانون کالای همراه ملوان با هدف تسهیل در واردات
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان با اشاره به اجرای قانون جدید کالای همراه ملوان گفت: این قانون شامل لنج‌های کمتر از 500 تن است که می‌تواند سالانه حداقل دو سفر داشته باشد و این تعداد قابل افزایش است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، عبدالکریم مزیدی‌فر اظهار کرد: اگرچه طبق قانون وظیفه تأمین کالا‌های اساسی به جهاد کشاورزی محول شده، اما دبیرخانه کارگروه تنظیم بازار استان همچنان در اختیار اداره کل صمت است و کمبود‌ها را به‌طور مستمر رصد می‌کنیم.
وی افزود: طی روز‌های اخیر به دلیل شرایط غیرعادی، مصرف برخی کالا‌های اساسی همچون روغن، برنج و مرغ دو برابر و این افزایش مصرف موجب شد تا کمبود‌هایی در بازار ایجاد شود، اما با پیگیری و تشکیل قرارگاه امنیتی و قضائی، بخشی از مشکلات رفع شد.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان خاطرنشان کرد: تنها شرکت فربه و گلستان دزفول روزانه بین 170 تا 200 تن روغن به استان تزریق می‌کرد، اما شرایط ویژه موجب شد این حجم خود را در بازار نشان ندهد و از زمان آتش‌بس، آرامش نسبی در بازار ایجاد شد که پیش‌بینی می‌شود عرضه مرغ و سایر کالا‌ها به‌تدریج متعادل شود.
مزیدی‌فر اضافه کرد: ما به‌صورت روزانه با معاون وزیر و رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان در ارتباط هستیم و پیشنهادات استان برای تأمین کمبود‌ها به وزارتخانه منتقل می‌شود.
معاون اداره کل صمت خوزستان گفت: در حوزه اصناف، استان خوزستان دارای حدود 180 هزار واحد صنفی، 22 اتاق اصناف و 417 اتحادیه است و از ابتدای سال تاکنون برای تأمین و نظارت بازار، تعداد بازرسان اتاق اصناف را از 11 به 40 نفر افزایش داده‌ایم و سایر معاونت‌ها نیز نیرو‌های پشتیبان اعزام کرده‌اند.
مزیدی‌فر عنوان کرد: نظارت بر بازار وظیفه تمام حوزه‌ها است و نباید تنها بر دوش یک معاونت باشد، به همین دلیل جلسات متعددی با اتحادیه‌های نانوایان، خواربارفروشان و بنکداران برگزار شد تا در کنار تأمین کالا، بر بازار هم نظارت داشته باشند.
وی تاکید کرد: برنامه‌ریزی شده است تا انتخابات اتحادیه‌های صنفی بدون تأخیر برگزار شود، همچنین آموزش اعضای هیئت‌مدیره اتحادیه‌ها در دستور کار قرار دارد تا هر صنف خود بر عملکرد اعضا نظارت کند.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان ادامه داد: کمیسیون نظارت بر سازمان‌های صنفی که مسائل نرخ‌گذاری و سایر امور اصناف را بررسی می‌کند، به‌طور ماهانه برگزار می‌شود و تصمیم داریم سال جاری نشست‌های فوق‌العاده این کمیسیون را برگزار کنیم.
مزیدی‌فر با اشاره به اجرای قانون جدید کالای همراه ملوان ادامه داد: این قانون موجب شد واردات این کالا‌ها در سراسر کشور مجاز شود و دیگر محدودیتی در گردش این کالا‌ها وجود ندارد، در گذشته بعضی محدودیت‌ها موجب قاچاق و شکل‌گیری شوتی‌ها می‌شد که با قانون جدید این مشکل رفع شد.
وی تاکید کرد: طبق قانون ساماندهی مبادلات مرزی، سالانه هفت درصد صادرات کشور می‌تواند به‌عنوان کالای همراه ملوان و کولبری وارد شود، این قانون شامل لنج‌های کمتر از 500 تن است که می‌توانند سالانه حداقل دو سفر داشته باشند و این تعداد نیز قابل افزایش است، همچنین امکان واردات کالا‌های گروه 4 همچون کولر و لوازم خانگی فراهم شد که پیش‌تر ممنوع بود.
معاون بازرگانی و توسعه تجارت اداره کل صمت خوزستان تاکید کرد: درصد ارزش دلاری محموله به‌عنوان عوارض و حقوق گمرکی دریافت می‌شود و کالا ترخیص خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1117978/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علی‌اکبر صالحی: «ایران» اکنون اولویت‌دارترین امر حکمرانی در جمهوری اسلامی است

مهاجرانی: دولت توانست به لطف خداوند و با حمایت مردم کار را جلو ببرد

سخنگوی دولت: کسانی که برنامه‌ریزی کردند تا مردم ایران را به شورش وادارند، واقعاً آنها را نمی‌شناسند

پیام تبریک پزشکیان به مناسبت سالروز استقلال ونزوئلا

روایت عارف از حال و هوای حسینیه امام خمینی(ره) در زمان حضور رهبر انقلاب در شب عاشورای حسینی(ع)

ترامپ و وزیر دفاع عربستان با محوریت ایران دیدار می‌کنند

نگاهداری: 80 درصد مردم معتقدند حملات موشکی ایران توانسته به میزان زیادی به اسرائیل ضربه وارد کند

پزشکیان در مصاحبه با مجری آمریکایی: در ایران آغازگر جنگی نبوده است؛ جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست

تهدید بزرگ آرمان صالحی در هفته سوم لیگ ملت‌ها

تعویض طلایی پیاتزا؛ او به همین‌جا راضی نیست!

رونمایی تیم لیگ برتری از دومین سرمربی در یک ماه!

کوهنوردان مفقود در ارتفاعات سبلان پیدا شدند

یک خط کتاب/ زمانِ حال چیز خنده دارى است

مهدی رسولی هم «ای میهن خدایی» را خواند

تفسیر عاملی از حضور رهبر انقلاب بدون عصا در مراسم شب عاشورا

رئیس جمهور وارد آستارا شد

ادعای فرانسه درباره مفقود شدن یک تبعه دوچرخه‌سوار در ایران

واکنش محسن هاشمی به خوانده شدن سرود «‌ای ایران» در بیت‌ رهبری؛ حرکت هوشمندانه‌ای بود

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران در جنوب سوریه شد

پزشکیان: ملت ایران برای حراست از خاک کشور، همه اختلافات را کنار گذاشتند

عراقچی: ایران قدردان محکومیت قاطع تجاوز اخیر اسرائیل و آمریکا توسط بریکس است

پزشکیان: جنگ 12 روزه درسی به ما مسئولان و کسانی که در قدرت هستند داد تا هوای مردم را داشته باشند

سفارت روسیه: زنده باد ایران کبیر!

کدام فیلم‌ها این هفته راهی اکران می‌شوند؟

امیرمحمد زند: متاسفم که یک برنامه ضد زن، زرد و سخیف میلیون ها بار دیده می شه!

احمد ایراندوست در مراسم عزاداری محرم

خسرو از راه نرسیده دست شیرین و گرفته رفتن سفر!

فراموشی، فرصتی برای شروع دوباره!

بهرام افشاری با «مرد عینکی» برگشت؛ بعد از فسیل و هفتاد سی!

کشف شواهد از پدیده‌ای بی‌سابقه: سیاره‌ای که ستاره‌اش را به انفجار واداشته است

کارشناسان نقش مهمی در تحقق عدالت دارند

هشدار فدراسیون‌ کوهنوردی: هوا آلوده است، کوه نروید!

تست دوپینگ یک کشتی‌گیر مدال‌آور جهانی مثبت شد

پرسپولیس در کمپ مورد علاقه اسماعیل کارتال

آغاز پیش‌ثبت‌نام نمایشگاه ایران‌پلاست از فردا

افت ذخیره‌سازی‌های نفت، عامل لغو کاهش عرضه اوپک‌پلاس

سخنگوی دولت: افزایش اختیارات استانداران از دغدغه‌های رئیس جمهور است

ادعای خاندوزی درباره فروش زمین‌های پادگان‌های سپاه در دولت روحانی برای تامین مالی آزمایش موشک هایپرسونیک

اظهارات عارف؛ از نقاط ضعف در زمینه امنیت سایبری تا گزارش‌ شاخص‌های مصرف کشور در طول جنگ

واعظی: دیپلماسی را تعطیل نکنیم اما...

ضبط 93 دستگاه استخراج رمز ارز قاچاق در اهواز

بازی درخشان پورشیرازی در «پیر پسر»؛ پرتره‌ای سینمایی از زوال، تنهایی و فراموشی

پخش سریال «از یاد رفته» با 5 روز تاخیر

سکانسى از فیلم «شناى پروانه» به کارگردانى محمد کارت

نگاهی به کارنامه نیک‌نژاد در آستانه پخش «از یاد رفته»

هوش مصنوعی قربانی کردن یک انسان را به خاموش شدن ترجیح داد

بازسازی شبکه و ترمیم کابل فیبرنوری مسیر شوشتر - گتوند

درخواست رسمی رئال برای تعویق هفته اول لالیگا

رکابزنان گم شده در کوه سبلان پیدا شدند

ایران دومین پالایشگر بزرگ اوپک