پیام خوزستان

آخرين مطالب

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران در جنوب سوریه شد سیاسی

ارتش اسرائیل مدعی بازداشت گروه‌ مرتبط با ایران در جنوب سوریه شد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا / رژیم صهیونیستی مدعی شد که نیروهای ارتش این رژیم طی عملیاتی ویژه در جنوب سوریه، یک گروه را که با ایران ارتباطاتی داشته، شناسایی و دستگیر کرده است.
به گزارش شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، ارتش این رژیم مدعی شد که نیروهای تیپ «الکساندرونی» تحت فرماندهی لشکر 210 اسرائیل صبحگاه امروز در عملیاتی ویژه در منطقه «تل کودنا» ی حومه «قنیطره» واقع در جنوب سوریه، یک گروه وابسته به ایران را شناسایی و بازداشت کرده است.
بنا بر ادعای این گزارش، نظامیان صهیونیستی بر اساس اطلاعات جمع‌آوری‌شده توسط اطلاعات واحد 504 ارتش، با یورش همزمان به سه مکان جدا از یکدیگر در حومه قنیطره افراد مرتبط با ایران را بازداشت و تجهیزاتشان را توقیف کرده‌اند.
بازار
این در حالی است که روز گذشته (یکشنبه)، ارتش اعلام کرد که چندین پایگاه نظامی در جنوب سوریه را که گفته می‌شود متعلق به دولت «بشار اسد»، رئیس جمهور سابق این کشور بوده است، منهدم کرده است.
ارتش صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای توضیح داد که نیروهای تیپ 810 کوهستانی این رژیم به عملیات‌های خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهند و چندین پایگاه مربوط به دولت سابق سوریه را در «کوه حرمون» که تنها حدود 35 کیلومتر از «دمشق»، پایتخت این کشور فاصله دارد، نابود کرده‌اند.
در همین ارتباط، گزارش‌های شبکه الجزیره حاکی است که روز چهارشنبه گذشته (11 تیر)، نیروهای ارتش اشغالگر با هشت خودرو و متشکل از 40 نظامی صهیونیستی پس از حمله به روستای «البصالی» در حومه قنیطره سه شهروند سوری را بازداشت کرده‌اند.
پس از سقوط دولت بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه در 8 دسامبر (18 آذر 1403) و روی کار آمدن «احمد الشرع (الجولانی)»، نظامیان اشغالگر اسرائیلی در امتداد نوار مرزی بین قنیطره و بلندی‌های جولان اشغالی، تا عمق چندین کیلومتر پیشروی کردند و همچنین در بخش‌هایی از کوه حرمون مستقر شدند.
از همان زمان، ارتش رژیم صهیونیستی دامنه عملیات نظامی خود را در قنیطره و حومه استان «درعا» گسترش داده است.
این در حالی است که ارتش رژیم صهیونیستی چند ماه پیش اعلام کرد که یک منطقه حائل امنیتی در داخل خاک سوریه ایجاد کرده است و در حال حاضر قصد عقب نشینی از این منطقه را ندارد.
ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که پایگاه‌های نظامی در این منطقه تهدیدی مستقیم برای مواضع این رژیم در منطقه کوه حرمون است.
به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی در حالی که از سال 1967، بخش عمده‌ای از بلندی‌های جولان سوریه را اشغال کرده بود، با سوءاستفاده از فروپاشی دولت بشار اسد به بهانه ایجاد منطقه حائل امنیتی و خنثی کردن تهدیدات از جنوب سوریه، به استان‌های قنیطره و حومه دمشق پیشروی کرد و نقض توافقنامه ترک مخاصمه و جداسازی مرزی 1974 بین دو طرف، کوه استراتژیک حرمون را نیز اشغال کرد.
این در حالی است که گفته می‌شود یکی از اهداف سفر «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن و دیدار با «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور ایالات متحده، پیگیری توافقنامه امنیتی حاکمیت بر مناطق اشغالی جدید در سوریه در مرحله اول و سپس عادی سازی روابط خود با این کشور است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1118068/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح: اگر رژیم صهیونیستی اقدامی کند، پاسخ محکمی به او داده خواهد شد

نیویورک‌تایمز: اسرائیل دروغ می‌گوید؛ حمله به اوین نمادین نبود

لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده در اختیار ایران قرار دهد

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص): تمام تحرکات آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنان در منطقه را رصد می‌کنیم

سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد

ملاقات معاون وزیر خارجه چین با عراقچی در ریودوژانیرو

دیدار عراقچی با گوترش در حاشیه اجلاس سران بریکس

فیلمی کمتر دیده شده از الناز شاکردوست

از همه مردم این شهر عصبانی بودم

فریدون جیرانی؛ خالق مشرقی‌ها

چالش های سخت الناز ملک در سریال سقوط!

تهدید کهکشانی؛ آیا ستارگان گذری می‌توانند سیاره‌ها را از منظومه شمسی بیرون برانند؟

شکار از تراکتور؛ مربی یونایتد در پرسپولیس

عزیمت دختران ملی پوش فوتبال به مشهد

هافبک سابق استقلال به فجر پیوست

برای تکرار این شادی‌ها و تاریخسازی!

گزینه سابق ایران سرمربی جدید قهرمان لهستان

حامد لک شاگرد یحیی شد

مرد محبوب اسکوچیچ با تراکتور تمدید کرد

چرخش دوباره فرعباسی به سمت استقلال

اولین مربی ایرانی استقلال در فصل جدید!

ایران حملات رژیم صهیونیستی به یمن را به شدت محکوم کرد

عراقچی در حاشیه اجلاس بریکس با رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی دیدار کرد

واکنش آشنا به ادعای اخیر خاندوزی در صدا و سیما

گزارش شبکه اسرائیلی از شکست در برابر وحدت مردم ایران

گروسی: مسئله هسته‌ای ایران با اقدام نظامی حل نمی‌شود

عارف: کاستی‌ها در بخش پدافندی به ویژه امنیت سایبری باید جبران شود

این رفتارها بعد از طلاق درسته؟

میگن‌عروسی‌باباش‌بوده

مگه از زنت طلاق نگرفتی؟

تعبیر جالب عباس موزون از محرم امسال ...

چهره ها/ عکس جدید و متفاوت الهام چرخنده پربازدید شد

تجربه خروج از بدن شاید مکانیسمی دفاعی برای مقابله با آسیب‌های روانی باشد

حامد لک به فولاد خوزستان پیوست

درخواست ساپینتو؛ تمدید قرارداد سریع کاپیتان‌ها

انصاری را می‌خواستند اما پیروانی در پرسپولیس!

لیگ ملت‌ها؛ پیاتزا و شروع آنالیز تیم اول دنیا

پزشکیان در گفت‌وگو با مجری معروف آمریکایی: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند

سخنگوی دولت: غیبت رهبر انقلاب بنا بر ملاحظات کاملا طبیعی بود

روایت رئیس سازمان صداوسیما از روز تجاوز رژیم صهیونیستی به ساختمان شیشه‌ای

وزیر اسرائیلی: ژنرال سلیمانی حلقه آتش را دور اسرائیل ساخت

پزشکیان: فتوایی برای ترور ترامپ نداریم

واکنش مشاور وزیر خارجه به جایزه گذاشتن برای سر ترامپ

شایعه جایزه برای «سر ترامپ» توسط سازمان تبلیغات اسلامی تکذیب شد

تو زیادی خوش‌بینی، من نگران آوا هستم

نگاهی به سریال «شکارگاه»؛ روایتگر داستانی رازآلود در دوران قاجار

این فیلم شهاب حسینی را پس از 17 سال دوباره ببینید

دیالوگ هایی زیبا درباره ایران در سریال تاسیان

فیلم‌هایی که ای کاش می‌تونستم برای اولین بار ببینیم

بریده‌ای از قسمت 10 سریال مرهم