پیام خوزستان

آخرين مطالب

پیشرفت بیش از 90 درصدی عملیات ساخت پل عنافچه شهرستان باوی اجتماعی

پیشرفت بیش از 90 درصدی عملیات ساخت پل عنافچه شهرستان باوی
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - استاندار خوزستان با اشاره به پیشرفت بیش از 90 درصدی عملیات ساخت پل عنافچه شهرستان باوی گفت: پیش بینی می‌شود این پل در هفته دولت به بهره برداری برسد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، سید محمدرضا موالی‌زاده در حاشیه بازدید از طرح‌های عمرانی شهرستان باوی بیان کرد: طرح پل عنافچه از طرح‌های مهم ارتباطی شهرستان باوی است که اتصال دهستان عنافچه به ملاثانی مرکز شهرستان تسهیل می‌کند و از اولویت‌های زیرساختی استان به شمار می‌رود.
وی با بیان اینکه مردم این منطقه تاکنون از طریق پل شناور تردد می‌کردند، افزود: با بهره‌برداری از پل ثابت، یکی از مطالبات دیرینه ساکنان دهستان عنافچه محقق خواهد شد و امنیت و سهولت عبور و مرور در این مسیر افزایش می‌یابد.
موالی زاده با اشاره به پیشرفت قابل توجه این طرح، ادامه داد: تکمیل این پل زیرساختی با بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیکی در آستانه بهره‌برداری است و با تسریع در روند اجرای آن، در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید.
استاندار خوزستان همچنین در جریان بازدید از روند ساخت بیمارستان الزهرا (س) این شهرستان گفت: این مرکز درمانی در زمینی به مساحت 25 هزار مترمربع و زیربنای 13 هزار مترمربع در سه طبقه احداث می‌شود و یکی از طرح‌های مهم حوزه سلامت استان است.
وی می‌گوید: اعتبار ساخت این بیمارستان از سوی دفتر آیت‌الله سیستانی تامین شده و دولت نیز با ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز و تسهیل امور اداری و اجرایی، مشارکت مؤثری در روند اجرای این طرح داشته است. وی با اشاره به ویژگی‌های این بیمارستان خاطرنشان کرد: در این مجموعه درمانی، بخش‌های مختلفی از جمله اتاق‌های عمل، مراکز تصویربرداری مجهز، خدمات کلینیکی، پاراکلینیکی و بخش بستری در نظر گرفته شده که پاسخگوی بخش قابل توجهی از نیاز‌های درمانی مردم شهرستان باوی و مناطق همجوار است.
موالی زاده تاکید کرد: توسعه خدمات درمانی و تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل از جمله رویکرد‌های دولت در مسیر تحقق عدالت اجتماعی و خدمت‌رسانی گسترده به مردم است که با همکاری دستگاه‌های اجرایی و مشارکت نهاد‌های مردمی، با جدیت دنبال می‌شود.
شهرستان باوی با مرکزیت شهر ملاثانی در فاصله حدود 20 کیلومتری شرق اهواز قرار دارد و از شهرستان‌های تازه تاسیس استان خوزستان به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر با رشد جمعیت و توسعه شهرنشینی، نیاز به تقویت زیرساخت‌های خدماتی و درمانی در آن افزایش یافته است.
دهستان عنافچه نیز از توابع این شهرستان است که به‌دلیل عبور رودخانه کارون تردد ساکنان آن از طریق پل شناور انجام می‌شد.
در فصل بارش باران با بالا آمدن رودخانه تردد از پل شناور غیرممکن است و مردم به ناچار از قایق استفاده می‌کنند که این موضوع باعث غرق شدن برخی از ساکنان این منطقه و یا ترک تحصیل برخی از دانش آموزان شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1115374/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

طراح تحریم‌های ایران: هزینه بیشتری در انتظار آمریکا و اسرائیل است

علی لاریجانی: حضور مردم پاسخ دندان شکنی به دشمن بود

دیپلمات ایرانی: آتش‌بس با درخواست طرف مقابل برقرار شد

شکار سالم پهپاد‌های اسرائیلی در جنگ 12 روزه

سی‌ان‌ان: اولویت در مذاکرات با ایران باید بازگرداندن بازرسان آژانس باشد

وقتی سیروان خسروی عاشق میشه

لیسانس گرفتی که زنِ یک مرد آس و پاس بشی؟

کیت بلانشت مخاطبان این سریال را شوکه کرد

وویجر 1 در آستانه نقطه عطفی تاریخی: رسیدن به فاصله یک روز نوری از زمین در 2026

انقلاب تلویزیونی بزرگ در لیگ برتر انگلیس

13 سال پیش در چنین روزی، ماریو بالوتلی با دو گل، آلمان را از یورو 2012 حذف کرد

بلندقامت‌ترین خط حمله تاریخ تشکیل می‌شود!

بمب النصر؛ مربی محبوب رونالدو می‌آید

پیام تسلیت کنفدراسیون آسیا پس از شهادت 2 اسکیت‌باز

دبیر: کشتی به ما آموخته اگر مقاومت کنیم، پیروزیم

اولین واکنش مرتضی شریفی به مصدومیت تلخ

عطایی: در روزی که خیلی خوب نبودیم بازی را بردیم!

زنده از بلگراد: ایران- آلمان

آسمان مرکز و نیمه غربی برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد

گزارش صداوسیما از شک و تردیدها درباره موفقیت حمله آمریکا در نابودی برنامه هسته‌ای ایران

صحبت‌های شنیدنی مردم در حاشیه مراسم تشییع شهدا

بقایی: پس از 38 سال بمباران سردشت همچنان خواهان اجرای عدالت هستیم

سفیر ایران در ارمنستان: اطلاعاتی دریافت کردیم که از برخی کشورهای همسایه ریزپرنده وارد ایران شده است

شمخانی امشب به 20:30 می‌آید

عطریانفر: انسجام بر پایه دشمن مشترک بود/ ما در جریان نفوذ دشمن ضعیف بودیم

سردار قاآنی: تا اینجا موفق بودیم، از این به بعد هم با موفقیت جلو می‌رویم

پیشنهاد متفاوت زیدآبادی درباره آزادی یا مرخصی فوری زندانیان سیاسی

پزشکیان: از حسین بن علی(ع) آموخته‌ایم تن به ذلت ندهیم

بروجردی: مجلس همکاری با آژانس را تعلیق کرد

وقتی حتی سرویس برلیان هم دل ثریا رو به دست نمیاره!

تاریخ این این سکانس رو فراموش نمیکنه

منفورترین نفش های زنِ سریال های ایرانی

رویکرد غیرتهاجمی جدید برای تصویربرداری از مغز، نور را از درون سر عبور می‌دهد

به همین دلایل ساپینتو به ایران برگشت

استوری سیدحسین برای مردم ایران

تاریخ شروع لیگ برتر مشخص شد

در روزی که خوب نبودیم برنده بازی شدیم

محرومیت فوتسالیست ناشنوا به دلیل اعلام نفرت نسبت به اسرائیل

در حال حاضر ، در تیم ملی ما ذهن برنده وجود دارد

بهروز عطایی: در این سه بازی دفاع‌های وسط هایمان فوق‌العاده بودند

مرگ تلخ کوهنورد 50 ساله در ارتفاعات تهران

برنامه ریزی اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام برای اربعین 1404

ابراز عشق سپند امیرسلیمانی به مونا کرمی در برنامه علی ضیا

همکاری‌های مشترک لیلا حاتمی و حامد بهداد

بیجا کردی بچه رو بردی اونجا...

سریالی که ساخته نشد و سردار ندید!

دیالوگ‌های فیلم ها که وارد مکالمه روزمره ما شدند

دیالوگ ماندگار هومن سیدی در فیلم «مادری»

وقتی مچ شوهرتو وسط خیانت میگیری

زبانی که عدد ندارد؛ چگونه پیراها نظریه‌های دیرینه زبان‌شناسی را به چالش کشیده‌اند؟