پیام خوزستان

آخرين مطالب

سیدحسن خمینی: عزت ملی ما نباید تحت هیچ شرایطی تضعیف شود سیاسی

سیدحسن خمینی: عزت ملی ما نباید تحت هیچ شرایطی تضعیف شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / تولیت حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: جامعه اسلامی ما باید یک جامعه مستقل باشد به این معنا که نه شرق نه غرب نه شمال و نه جنوب حق دخالت در سرنوشت جمهوری اسلامی ایران را ندارند.
سیدحسن خمینی یادرگار امام صبح امروز؛ چهارشنبه 14 خرداد 1404 در مراسم بزرگداشت سی و ششمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) به زائران و شرکت کنندگان در این مراسم خیرمقدم و این روز را تسلیت گفت و با اشاره به تلاش دشمنان با تحریف و دروغ پردازی ها برای تضعیف شخصیت امام(ره) و جدا کردن جان مردم از عشق به امام اظهار کرد: جلسه سالگرد امام آبی است بر تمام این دسایس و حضور میلیونی مردم در این مجالس به جامعه خودمان امید می دهد و ترس سایه گستر شدن این درخت را در دل دشمنان می اندازد.
وی گفت: دشمنان ایران همواره از سال‌های گذشته با تحریف و دروغ پراکنی سعی کردند خصوصیت امام بزرگوار را در چشم‌های مردم و نسل‌های جوان به گونه دیگر جلوه دهند. آنان از مسخره کردن شروع می‌کنند و بعد هم تحریف می‌کنند و دروغ‌هایی را به هم می‌بافند سپس فضای مکان و زمان سخنان امام را تغییر می‌دهند و هدفشان جز دور کردن دل‌های نسل جوان از امام نیست.
بازار
وی ادامه داد: هدف آنان جدا کردن مردم از عشق امام است. این اتفاق برابر است با تضعیف این بنای عظیم که تاثیرش در سراسر جهان خودش را نشان می‌دهد. جلسه سالگرد امام آبی است بر همه این دسیسه‌ها. حضور میلیونی مردم در این مراسم آن هم از سراسر ایران، به جامعه خودمان امید می‌دهد و به دشمنان انقلاب یاس را تزریق می‌کند.
سیدحسن خمینی ادامه داد: از امام گفتن سهل و ممتنع است. به هر نکته که بپردازیم هزاران نکته بعدی در آن وجود خواهد داشت اما باز همه امام را نتوانستیم بگوییم. امام در جان و روح تک تک مردم تاثیر گذاشت. اتکا این انقلاب به تک تک طوایف و روستاییان و شهریها بود. بی تردید انقلاب ایران مردمی‌ترین انقلاب در طول تاریخ بوده است. برخی جامعه شناسان غربی اذعان دارند که هیچ نظامی مثل ایران قدرت بسیج مردمی را تا این حد نداشته است.
تولیت حرم امام خمینی (ره) گفت: اگر روزی روزگاری رابطه مردم با نظام کمرنگ شود و توجه به مستضعفان کاهش یابد خدای نکرده اتفاق خوبی نمی‌افتد. پایه‌های جمهوری اسلامی برآمده از الله اکبرهای مردم و ریشه در آرمان‌های قدیم و قوی دارد که مردم ایران هزاران سال با آن زندگی کردند. جامعه اسلامی ما باید یک جامعه مستقل باشد به این معنا که نه شرق، نه غرب، نه شمال و نه جنوب حق دخالت در سرنوشت جمهوری اسلامی ایران را ندارند. روزگاری تلخ برای ایران گذشته است چون سفارتخانه‌های خارجی تصمیمات کلیدی برای ایران می‌گرفتند.
وی «عزت» را برای ملت ایران هویت ساز دانست و افزود: همواره باید مراقب بود تا عزت دینی و اسلامی و ملی ما تحت الشعاع قرار نگیرد. طبق فرمایش رهبری نباید هیچ وقت هیچ حرکتی بکنیم که عزت ملی مان هدف قرار گیرد.
سید حسن خمینی بیداری دینی را دیگر ویژگی جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: روح بیداری دینی از مرزهای ایران عبور کرد و به یمن و فلسطین و لبنان و سایر ملتهای آزاده رسید. جهان در ارتباط با جنایات رژیم صهیونیستی در یک آزمون بزرگ شکست خورد. این جنایتکار در چشم جهانیان حتی محکوم هم نشد حتی کشورهای مرتجع نیز کمترین اعتراضی به جنایات انجام شده در غزه نشان ندادند. اسرائیل غده سرطانی است که باید از بین برود. این رژیم جنایتکار باید چه کار کند که دنیا متوجه شود که از انسانیت بو نبرده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1109433/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دشان: باختیم اما تسلط بیشتری بر بازی داشتیم

امباپه به ساعت داور شک کرد

روا: روزبه چشمی باورش نمی‌شد در آن دقیقه گل زده!

بوژوویچ: قهرمانی استقلال متعلق به من است نه جباری!

یه ذره جمع‌تر بشینید، سیدورف هم جا بشه!

کنایه روا به رتبه یک کنکور ارشد طباطبایی و مقایسه با بیرانوند!

به وقت اخراج حقوقی‌های پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات!

پاداش جالب و عجیب قهرمانی استقلال!

اسپانیا حریف پرتغال در فینال لیگ ملت‌های اروپا شد

بخش اول نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر

بخش دوم و پایانی نشست خبری امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی بعد از دیدار با قطر:

گل سوم فرانسه به اسپانیا توسط دنیل ویویان

گل چهارم فرانسه به اسپانیا توسط رندال کولو موآنی

خلاصه بازی قطر 1_ 0 ایران

پیروزی کره‌جنوبی و تاریخ‌سازی اردن با صعود به جام‌جهانی

گل دوم فرانسه به اسپانیا توسط رایان چرکی

گل چهارم اسپانیا به فرانسه توسط پدری

عتراض شدید بازیکنان تیم ملی به داور عربستانی بعد از شکست مقابل قطر

گل اول فرانسه به اسپانیا توسط امباپه

گل پنجم اسپانیا به فرانسه توسط لامین یامال

مهدی طارمی: برای بازی مقابل قطر خیلی بازیکن مصدوم داشتیم

شکست قلعه‌نویی و شاگردانش در شب کم فروغ ستاره‌ها

قالیباف: آمریکا در پی‌ انکار حق ایران در غنی‌سازی است

سیدعلی خمینی: مذاکرات برای ما جهاد کبیر اما در میدانی دیگر است

عضو کمیسیون امنیت ملی: تضمین می‌دهیم سمت سلاح هسته‌ای نخواهیم رفت، اما باید تحریم‌ها را بردارند

صادق زیباکلام وسط مناظره صدا و قیافه قدیری ابیانه را تقلید کرد!

ادعای تهران تایمز درباره تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام

واشنگتن: به‌زودی با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد

گروسی برای ملاقات با عراقچی دو ساعت منتظر ماند!

قالیباف: بریکس نقطه عطفی در مناسبات بین‌المللی و بستری برای مقابله با یکجانبه‌گرایی است

زارا نادری‌فر بازیگر سریال «ناریا»: صورتم عملی نیست

پیغام غم‌انگیز الهه حسین‌نژاد به عموپورنگ

نقد و تحلیل سریال «وحشی» هومن سیدی

خسته از هرچی که بود، خسته از هرچی که هست

بخش‌هایی از قسمت پیش روی سریال «سووشون» .

تازه‌ترین ضربه دولت آمریکا به علم؛ بودجه تحقیقات واکسن HIV قطع شد

واکنش با پای بیرانوند روی حمله بازیکنان قطر

موقعیتی که طارمی مقابل دروازه قطر از دست داد

شوت دوئه با واکنش عجیب اونای سیمون دفع شد

شوت دمبله با واکنش سیمون دفع شد

ضربه سر روزبه چشمی از کنار دوازه قطر به بیرون رفت

گل اول کره جنوبی به عراق توسط کیم جین کیو

شاعرانه/ آنقدر رشیدی تو که شعرم نتوانست

دیدار قالیباف با همتای هندی‌اش

مقام ارشد ارتش: جزو پنج کشور اول دنیا در پدافند هوایی هستیم

پزشکیان با بردی‌محمداف گفتگو کرد

وزارت خارجه روسیه درباره برنامه هسته‌ای ایران بیانیه داد

سردار کوثری: آمریکا قبل انقلاب می‌گفت برق هسته‌ای داشته باشید چون می‌خواستند ما را بچاپند

تاجیک: بعید است عربستان حاضر به شراکت با ایران در کنسرسیوم شود

عارف: راهبرد اصلی امام این بود که انقلاب ما انقلاب پابرهنه‌ها و مستضعفین است