اسپانیا حریف پرتغال در فینال لیگ ملتهای اروپا شد
ورزشي
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - تسنیم /تیم ملی فوتبال اسپانیا با پیروزی بر فرانسه در دیداری پُرگل؛ حریف پرتغال در فینال لیگ ملتهای اروپا شد.
دومین و آخرین بازی مرحله نیمهنهایی لیگ ملتهای اروپا 25-2024 در حالی از ساعت 22:30 شب گذشته (پنجشنبه) بین تیمهای ملی اسپانیا و فرانسه در ورزشگاه MHP شهر اشتوتگارت به مصاف هم رفتند که اسپانیاییها یان بازی پُرگل و مهیج را با نتیجه 5 بر 4 به سود خود خاتمه داده و به فینال رسیدند.
بازار ![]()
برای لاروخا در این بازی نیکو ویلیامز (22)، میکل مرینو (25)، لامین یامال (54 و 67) و پدری (55) گلزنی کردند. گلهای فرانسه نیز توسط کیلیان امباپه (59-پنالتی)، رایان چرکی (79)، دنیل ویویان (84-گلبهخودی) و رندال کولوموانی (4+90) به ثمر رسیدند.
اسپانیا در فینال حریف پرتغالی شد که پیشتر آلمان میزبان را شکست داده بود.
دیدار فینال لیگ ملتهای اروپا ساعت 22:30 یکشنبه 18 خرداد در ورزشگاه آلیانتس شهر مونیخ برگزار خواهد شد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1109922/