پیام خوزستان

آخرين مطالب

تلاش برای جلوگیری از تنش آبی با ارتقای تصفیه‌خانه‌ها و خطوط انتقال شهرستان ها

تلاش برای جلوگیری از تنش آبی با ارتقای تصفیه‌خانه‌ها و خطوط انتقال
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به تلاش برای جلوگیری از تنش آبی در تابستان پیش‌رو گفت: برداشت آب شرب برای فضای سبز باید به حداقل ممکن برسد تا کمترین تنش آبی را داشته باشیم.
سعید دشتی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با اشاره به رویارویی با پدیده خشکسالی اظهار کرد: برای مدیریت این شرایط اقدامات مؤثری در بعضی تصفیه‌خانه‌های تولید آب شرب اهواز از جمله تصفیه‌خانه گروه ملی در جنوب غرب اهواز ایجاد شده است.
وی افزود: ظرفیت این تصفیه‌خانه 7000 تا 8000 متر مکعب در شبانه‌روز بود که تلاش‌هایی برای بهبود کیفی و کمی این تصفیه خانه در حال انجام است تا ظرفیت آن به 15 هزار متر مکعب افزایش یابد. خروجی این تصفیه خانه برای مناطق ام طمیر، ملاشیه و بخشی از پردیس بسیار مؤثر است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: بازسازی هشت دستگاه فیلتراسیون تصفیه‌خانه شهدای گلستان بعد از 15 سال، ارتقای تصفیه‌خانه و افزایش 30 درصدی ظرفیت آن در برنامه کاری قرار دارد و از دو ماه پیش کار توسط پیمانکار آغاز شده است. حدود 3.5 کیلومتر خط 500 میلی‌متری از بلوار ساحلی از محدوده معین‌زاده تا ورودی شبکه توزیع پردیس آغاز شده است.
دشتی‌زاده ادامه داد: با توجه به کاهش شدید دبی رودخانه کارون برای جلوگیری از تنش آبی در تابستان از بهمن سال گذشته اقداماتی در سه اسکله آبگیر تصفیه خانه‌های شهدای کوت عبدالله، شهدای گلستان و گروه ملی انجام شده است تا در شرایط بحرانی کمی آب رودخانه با مشکلی برای برداشت آب خام از رودخانه نداشته باشیم.
وی اضافه کرد: تصفیه‌خانه کیان آباد بزرگترین تصفیه خانه آب شهر اهواز است که بازسازی فیلتراسیون آن در حال انجام است و مخزن 50 هزار متر مکعبی آن هم وارد مدار تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور پایداری آب حیات گفت: روزانه 50 هزار مترمکعب آب از چاه‌های شوشتر وارد شهر اهواز و کوت عبدالله می‌شود که بحث توسعه برداشت آب حیات در حال کار است، از همشهریان می‌خواهیم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند تا آب پایدار برخوردار باشند.
دشتی‌زاده با اشاره به پیگیری‌ها برای مدیریت برداشت آب توسط شهرداری برای آبیاری فضای سبز از آب شرب گفت: برداشت آب شرب برای فضای سبز باید به حداقل ممکن برسد تا کمترین تنش آبی را داشته باشیم.
وی گفت: اصلاح و توسعه شبکه آب در 12 نقطه شهر اهواز از جمله منطقه کوی علوی، کوی فلک زرگان، اسلام‌آباد شرقی، کوت عبدالله، خزامی، کوت سید صالح و هادی‌آباد در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز خاطرنشان کرد: تلاش کردیم تا در سال‌های گذشته آب روستاها را پایدار نگه داریم و در بعضی از مناطق نیز برای جلوگیری از بحران و تنش آبی، آبرسانی با تانکر را مدنظر داریم تا در ساعاتی که شبکه توزیع به دلیل شکستگی قطع می‌شود بتوانیم با تانکر آب را به روستاها برسانیم.
کد خبر 868016

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1103454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سید حسن خمینی: مدیر توانمند کسی است که با وجود موانع بتواند کارها را ولو اندک، جلو ببرد

پزشکیان: امروز نیازمند اصلاح روندها، ارتقای آستانه تحمل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی هستیم

نماینده مجلس: ما باید با دشمنان آمریکا متحد بشویم و ارز و پولمان را تغییر دهیم

خضریان: آقای رئیس جمهور منتظر استیضاح وزیر راه نباشید و مانند دبیری او را عزل کنید

روایت شنیده نشده یک شاهد عینی از حادثه سقوط بالگرد رئیس جمهورِ شهید

ادعای رویترز: در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای، تهران از «پلن B» رونمایی می‌کند

پزشکیان حُکم داد

قالیباف 3 قانون را ابلاغ کرد

مسکو: حق ایران برای استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای باید رعایت شود

معاون وزیر خارجه: باید ببینیم آمریکایی‌ها در اتاق مذاکرات چه رویه‌ای دارند

رونمایی از پوستر و تیزر سینمایی «روایت هزاره»+فیلم

مواکب اربعین باید مردمی باشد

استقلال با یک محروم مقابل صنعت نفت

قطع برق 459 اشتراک اداری و بانکی پرمصرف در خوزستان

افزایش آلودگی هوا در خوزستان؛ هشدار برای تمامی گروه‌های سنی

قلم قرمز سرمربی استقلال روی نام ستاره خارجی آبی‌پوشان

لوله کاروگیت چیست و چه کاربردهای دارد؟

دیدار فعالان رسانه‌ای بین‌المللی با مسئولان جشنواره مقاومت

توسعه صنایع دستی در رونق اقتصادی منطقه تاثیر بسزایی دارد

توسعه صنایع دستی در رونق اقتصادی بستان آباد تاثیر بسزایی دارد

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 31 اردیبهشت 1404

542 فعالیت فرهنگی به مناسبت آزادسازی خرمشهر برگزار می‌شود

تداوم وقوع دمای بالای 49 درجه در خوزستان

مواکب اربعین در ترویج فرهنگ ایثار نقش محوری دارند

برگزاری یک جشنواره دیگر درباره فیلم‌های دفاع مقدس؛ آمارسازی نکردیم

دلیل تغییر ساعت استقلال و صنعت نفت چه بود؟

طلای 18 عیار به گرانی ادامه داد؛ انواع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها

دلیل حضور بهنوش بختیاری در جشنواره فیلم مقاومت چه بود؟

موفقیت‌های دوران دفاع مقدس حاصل هماهنگی همه نیروها بود

آزادسازی سنندج و خرمشهر با خون پاک جوانان انقلابی به ثمر نشست

درخواست عفو بین‌الملل برای آزادی فوری یک زندانی سعودی

یعقوب پیری معاون ورزش باشگاه سایپا شد

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 31 اردیبهشت 1404

2 گزینه مدیرعاملی باشگاه صنعت نفت آبادان

ویژه‌برنامه‌های سوم خرداد موزه ملی انقلاب اسلامی اعلام شد

هشدار درباره فعالیت 600 تجهیز تفریحی فاقد گواهینامه استاندارد در خوزستان

ادای احترام بهنوش بختیاری به شهدا در جشنواره «مقاومت»

پیش‌بینی دمای نزدیک به 50 درجه و تندبادهای گردوخاک در خوزستان

تمهیدات ویژه خوزستان برای میزبانی از زائران اربعین در مرزها

حاضر جواب اگه آدم بود!

چهره ها/ تصویر پدرپسریِ شایع و پسرش پربازدید شد

بهنوش بختیاری: علت حضور من در جشنواره مقاومت، احترام به مردم و شهدای وطنم «ایران» است

نماهنگی از سریال «نجلا» با صدای مهدی یغمایی

نماهنگی خاطره انگیز از سریال «گُل پامچال»

آنالیز بازی جواد عزتی در سریال وحشی؛ یک بازی متفاوت یا تکرار مالک؟

گوگل Flow معرفی شد؛ فیلم‌سازی با هوش مصنوعی

سیاست کاروان پارالمپیک ایران برای حضور در دبی

دلایل باخت نوشاد عالمیان در قهرمانی جهان

سومی تیم ملی بیس‌بال ایران در مسابقات غرب آسیا

پرسپولیس رکورددار درآمدزایی از لباس