پیام خوزستان

آخرين مطالب

تعامل رسانه‌ها و صنعت نفت سبب بهبود مدیریت انرژی می‌شود گفتگو

تعامل رسانه‌ها و صنعت نفت سبب بهبود مدیریت انرژی می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران تأکید کرد که اطلاع‌رسانی صحیح و گسترده، سهم بسزایی در آگاهی‌بخشی عمومی و نمایش دستاوردهای این صنعت دارد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی گاز ایران، محمدرضا جولایی امروز (شنبه، 20 اردیبهشت) در حاشیه سومین روز از بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، در بازدید از رسانه‌های روابط عمومی وزارت نفت، اظهار کرد: رسانه‌ها نقش مؤثری در پیشبرد اهداف وزارت نفت دارند و انعکاس خدمات و اقدام‌ها در نمایشگاه بیست‌ونهم مرهون تلاش گسترده خبرنگاران و اصحاب رسانه در این حوزه است.
وی تأکید کرد: رسانه‌ها افزون بر انعکاس دستاوردهای صنعتی، می‌توانند چالش‌های موجود را نیز مورد بررسی قرار دهند و با انتشار گزارش‌های دقیق و کارشناسی‌شده، مسیر را برای تصمیم‌گیری‌های بهتر هموار کنند.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در این بازدید در گفت‌وگو با خبرگزاری شانا با اشاره به اینکه هم‌اکنون حدود 75 درصد سبد انرژی کشور متکی به گاز است، افزود: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که از ابتدای امسال آغاز شده، شروع تعمیرات اساسی پالایشگاه‌ها در فروردین است. در حالی که در سال‌های گذشته این روند از اردیبهشت یا خرداد آغاز می‌شد. این تغییر سبب کاهش زمان تعمیرات و مدیریت بهتر فرآیند ذخیره‌سازی شده است.
جولایی با اشاره به اینکه افزون بر تعمیرات، در بخش تأمین تجهیزات و مواد شیمیایی نیز اصلاحات گسترده‌ای صورت گرفته است، بیان کرد: همکاری مستمر با معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری سبب شده تا فرآیند تأمین تجهیزات راهبردی پالایشگاه‌ها بهینه‌سازی شود.
وی با اشاره به سایر اقدام‌های انجام شده به‌منظور مدیریت بهتر انرژی گفت: پالایشگاه‌های گاز کشور به سیستم توزیع هوشمند خوراک مجهز شده‌اند که اگر یک پالایشگاه دچار مشکل شود، خوراک آن بدون وقفه به سایر پالایشگاه‌ها منتقل می‌شود تا تأمین انرژی بدون اختلال ادامه یابد.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران در پایان با اشاره به تلاش این شرکت برای به حداقل رساندن ناترازی گاز در کشور بیان کرد: اصلاح ساختار مصرف، بهینه‌سازی تجهیزات پالایش، شروع زودهنگام تعمیرات و مدیریت خوراک، نقش مهمی در ایجاد پایداری بلندمدت در تأمین انرژی ایفا خواهند کرد.
بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از 18 اردیبهشت‌ به‌ مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپاست و علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 8 صبح تا 15 بعدازظهر از این رویداد صنعتی بازدید کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097153/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارس: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط آغاز شد

خبرنگار صداوسیما در مسقط: مذاکرات هنوز آغاز نشده است

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

حاجی‌دلیگانی وارد رقابت نایب‌رئیسی مجلس شد

برادر شهید رئیسی: یک یا دو بار در زمان ریاست‌جمهوری در محل کار شهید او را دیدم

فردا دیدار اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور

چهارمین دور از مذاکرات هیئت‌های ایران و آمریکا آغاز شد

جزئیات دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا؛ گفتگوها هنوز آغاز نشده است

اجلاسیه «مجاهدان در غربت» با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود

پرسپولیس میزبان هوادار در حضور هواداران

اعتبار طرح‌های سرمایه‌ای انتقال نفت به حدود 19 همت رسید

از بازخوانی چهره ایران تا نسل‌کشی غزه؛ اروپا در دوراهی منافع و وجدان؟ / قاره اروپا در بازاندیشی فهم در باره انسانیت و امپریالیسم

افزایش دسته جمعی قیمت انواع سکه و طلای 18 عیار؛ نیم و ربع سکه چقدر گران شد؟ | جدول قیمت ها

موزه انقلاب و دفاع مقدس خانه جشنواره فیلم مقاومت شد

نه بزرگ سازمان لیگ به تراکتور؟

بمباران شیمیایی سردشت فراموش نشده است؛ اما چه اقدامی برای جانبازان شده؟

ضرورت عدم انصراف اذهان از موضوع فلسطین

روشنایی جاده کمربندی بندرامام به آبادان

خرید تضمینی گندم در خوزستان از مرز یک میلیون و 205 هزار تن گذشت

فرهاد قائمیان بانی آزادی 10 زندانی شد

حماس: جهان باید یک «نه» قاطع به نتانیاهو بگوید

افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان/ گرد و خاک در راه است

تقدیر از 2000 مامای خوزستانی/ 6 ماما در جمع نمونه‌های کشوری

کشف 33 هزار لیتر سوخت قاچاق در شوش

چهره ها/ بازیگر خواب و بیدار تولدش را جشن گرفت

جدیدترین خبر از فیلمی با بازی امیر جدیدی و هدی زین‌العابدین

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

رونمایی از تریلر رسمی سریال «سووشون»

صفر تا صد ماجرای خرس در پشت صحنه پایتخت 7

آیا اینترنت TD-LTE جایگزین مناسبی برای فیبر نوری است؟

رویای کیمیاگران محقق شد؛ تبدیل سرب به طلا در برخورددهنده هادرونی بزرگ

پیش‌بینی وزش باد، افزایش شرجی و دما در خوزستان

بزی که بره آهو را به فرزندی پذیرفت!

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

پروژه حفاری در آب‌های عمیق خزر از سر گرفته می‌شود

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

دیدار رئیس انجمن کراسفیت با وزیر ورزش و جوانان

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

نه بزرگ سازمان لیگ برای جشن قهرمانی در تبریز

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

نشست خبری مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی

سهم 98 درصدی ایرانی‌ها در تأمین تجهیزات مناطق عملیاتی خطوط لوله

صنعت نفت موتور محرک اقتصاد کشور است

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

کنایه چمران به ترامپ

واکنش محمدمنان رئیسی به انتشار کلیپی که جنجالی شد