پیام خوزستان

آخرين مطالب

فرد تبر به دست بادیگارد مدیرعامل باشگاه است! شهرستان ها

فرد تبر به دست بادیگارد مدیرعامل باشگاه است!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش "ورزش سه"، دیدار تیم‌های سنگ آهن بافق یزد و بهوند رامهرمز در لیگ زیر 18 سال فوتبال ایران روز پنج‌شنبه 18 اردیبهشت به دلیل ایجاد درگیری در وقت‌های تلف شده نیمه تمام ماند؛ دیداری که فیلم‌های منتشر شده از اتفاقات آن نشان می‌دهد فردی تبر به دست قصد حمله به اعضای تیم رامهرمز را داشت.
ویدئو: 375737 صادق جعفری سرمربی تیم بهوند رامهرمز در تشریح اتفاقات رقم خورده در بازی با سنگ آهن بافق عنوان کرد: تیم ما در حالی در سومین بازی خود به مصاف تیم یزد رفت که برای صعود به مرحله بعد هنوز شانس داشت. این بازی در شرایط عادی و با حساب یک بر یک دنبال می‌شد و تا دقیقه 93 هیچ اتفاقی رقم نخورده بود تا اینکه داور برای حریف یک پنالتی گرفت و بازیکن سنگ آهن بافق نتوانست آن را به گل تبدیل کند.
او ادامه داد: از آنجا که با این تساوی همچنان برای صعود شانس داشتیم، پس از هدر رفتن پنالتی حریف خوشحالی کردیم که ناگهان متوجه شدیم تماشاگران تیم بافق با عبور از فنس‌های دور زمین وارد زمین شده‌اند و به سمت بازیکنان ما می‌آیند که در ادامه، تلاش کردیم بازیکنان‌مان را از چنگ آن‌ها خارج کنیم. یکی از بازیکنان تیم ما نیز که به دلیل اخراج در بازی قبل، این دیدار را از روی سکوها تماشا می‌کرد، از سوی تماشاگران حریف مورد ضرب و شتم قرار گرفت و تا جایی که توانستند او را کتک زدند.
سرمربی تیم فوتبال بهوند رامهرمز در توضیح اینکه در تصاویر فردی مشاهده می‌شود که یک تبر در دست دارد، به ایسنا گفت: او یکی از دو بادیگارد مدیرعامل باشگاه سنگ آهن بافق بود و با خود مدیرعامل هم وارد ورزشگاه شد و با هم پیش از آغاز بازی عکس گرفتند که عکس‌های آن نیز در صفحه رسمی باشگاه سنگ آهن بافق یزد موجود است و ما نیز این عکس‌ها را در اختیار داریم. به هر حال پس از این درگیری داور ترسید و به رختکن رفت و ما هم توانستیم بازیکنان را یکی یکی از چنگ تماشاگران حریف دربیاوریم تا بیش از این مورد ضرب و شتم قرار نگیرند و در نهایت بازی نیمه تمام ماند.
او اضافه کرد: حتی پس از این درگیری ترسیدیم که بازیکنان‌مان را به درمانگاه ببریم و یکی از بازیکنان ما هنوز در شوک است و در مسیر یزد به رامهرمز فقط گریه می‌کرد که خودم نیز با او گریه می‌کردم. واقعا یک فاجعه بود. حتی بازی بصیر اهواز با همین تیم نیز همراه با درگیری بود. تیم ایمان سبز شیراز هم پس از بازی هفته دوم مقابل سنگ آهن بافق به بازی ادامه نداد و به شیراز برگشت و عنوان کردند که سلامتی بازیکنانمان مهمتر است. این بازی هم به دلیل درگیری 30 دقیقه دچار وقفه شده بود.
جعفری یادآور شد: حتی پیش از بازی با سنگ آهن بافق، فردی با موتور سیکلت به خوابگاه تیم ما آمد و تهدیدمان کرد. بین دو نیمه هم به ما می‌گفتند که بازی برای شما مهم نیست و چرا اینگونه بازی می‌کنید. به هر حال در نهایت به دلیل اتفاقات رقم خورده و اینکه تیم‌ها امنیت جانی نداشتند، فدراسیون اعلام کرد که ادامه بازی‌ها برگزار نمی‌شود. واقعا بابت این میزبانی متاسف هستم و حتی اگر فدراسیون دستور به ادامه بازی‌ها می‌داد ما نمی‌ماندیم. اگر فوتبال این است که ما دیگر ادامه نخواهیم داد.
او تاکید کرد: مسئولیت 25 جوان را برعهده داریم و این‌گونه، فوتبال ارزشی ندارد. شاید باورتان نشود مادر یکی از بازیکنان تیم بافق پس از دیدن این درگیری فقط گریه می‌کرد و به تماشاگران می‌گفت: «بچه‌های مردم را رها کنید و مگر چه گناهی کرده‌اند، تیم ما (بافق) گل نمی‌زند؛ به آنها چه‌کار دارید.»

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1097143/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم، اما بحث کنار گذاشتن تأسیسات هسته‌ای ایران قابل قبول نیست

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رایزنی خرازی و نخست‌وزیر قطر درباره تحولات منطقه

حضور محسنی اژه‌ای در منزل شهید رئیسی

هیأت پارلمانی ایران وارد جاکارتا شد/ قالیباف سه‌شنبه به اندونزی می‌رود

دن شاپیرو، سفیر سابق امریکا در اسرائیل: توافق موقت میان ایران و آمریکا، «کم در برابر کم» خواهد بود

خاطره تلخ وزیر بهداشت دولت سیزدهم از حادثه درگذشت شهید رئیسی

قالیباف: باید کارآمدی دین را به پشتوانه حوزه‌های علمیه به اثبات رساند

قطر: به روند مذاکرات ایران و آمریکا کمک خواهیم کرد؛ آن‌ها می‌توانند به توافق دست پیدا کنند

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پهلوان: گل‌محمدی هر جا رفت خودش را ثابت کرد

جلسه کارتال با مدیرعامل پیش از تمرین

جزئیات جدید از مذاکرات مستقیم میان حماس و آمریکا درباره آتش‌بس در غزه

مقاومت فلسطین فقط به این شرط اسرای صهیونیست را آزاد می کند

کتاب «مرد بی‌اسلحه» در غرفه امیرکبیر عرضه شد

دانشگاه صنعت نفت باید دوباره بدرخشد

جدول خاموشی برق اهواز دوشنبه 22 اردیبهشت

رده بندی سنی فیلم‌ها جدی‌تر می شود؟

ادای احترام جشنواره کن به «آلن دلون» با نمایشگاه عکس خیابانی

غوغای محمود شهریاری با یک جوک بی‌مزه در جوکر!

نقش‌آفرینی امین حیایی در سریال «همسران»

چهره ها/ ظاهر تازه «نیکی مظفری» جلب‌توجه کرد!

ویژه‌برنامه تلویزیونی «خادم الرضا» روی آنتن می‌رود

ویدئویی از محسن افشانی در مشهد که پربازدید شد

«تاسیان» بازسازی یک دهه، بازخوانی یک دلباختگی

مهدی فخیم‌زاده: اگر از آسمان سنگ هم ببارد ایران را ترک نمی‌کنم

چهره ها/ عکس تازه یاسمن «لحظه گرگ‌ومیش» در کنار همسرش

هشدار ایلان ماسک: خورشید، زندگی در زمین را نابود خواهد کرد

فرودگاه بصره تهدید برای فرودگاه آبادان

جویندگان گنج در دزفول ناکام ماندند؛ حفر تونل 150 متری

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!

اشلوت: انگیزه داشتیم و نزدیک بود آرسنال را ببریم

گفت و گو با علی یزدانی قهرمان تورجهانی تنیس خلیج فارس

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

نبض نفت در خیابان سئول/ 4

ارزیابی عراقچی از دور چهارم مذاکرات؛ مواضع ایران و آمریکا مقداری بهم نزدیک شده؛ اکنون امید بیشتری برای پیشرفت داریم

مقام آمریکایی: هیچ چیزی درباره آنچه از ایران می‌خواهیم، تغییر نکرده است

مراسم امضای اسناد همکاری ایران و ازبکستان

وزیر خارجه آلمان: همه مسیر‌های مذاکرات با ایران برای نتیجه مثبت هموار است

واکنش لارنس نورمن به توضیحات عراقچی درباره غنی سازی پس از دور چهارم مذاکرات