پیام خوزستان

آخرين مطالب

گزیده‌های نفتی هفته وزارت نفت

گزیده‌های نفتی هفته
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - آغاز به کار بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت، امضای 16 قرارداد تولید بار اول، آغاز دوباره عملیات حفاری اکتشافی در خزر پس 3 دهه وقفه و گام‌ بلند پالایش و پخش در کاهش مصرف سوخت را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

آغاز به کار بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت: بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی پنج‌شنبه، 18 اردیبهشت با حضور محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت با حضور 2200 شرکت‌ ایرانی و خارجی و رونمایی از نشان این دوره از نمایشگاه برای مدت چهار روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز به کرد. وزیر نفت در آیین گشایش این رویداد بین‌المللی از افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز، برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های 10 میلیارد دلاری تا پایان سال 1404، و اقدام‌های جدید وزارت نفت برای تسهیل قراردادها، جذب سرمایه‌گذاری و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعلام کرد: صادرات نفت با وجود تشدید تحریم‌ها در بالاترین سطح ممکن ادامه دارد اما این تنها آغاز مسیر ماست.
دقایقی پس از افتتاح نمایشگاه نفت، مسعود پزشکیان ، رئیس‌جمهوری وارد محل برگزاری این نمایشگاه شد و با حضور در سالن 38B در جریان تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای شرکت‌کنندگان، مطالبه‌ها و دغدغه‌های آنان قرار گرفت. وی در این بازدید بر اتصال شرکت‌های صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به دانشگاه‌های مهم کشور تأکید کرد و آن را امری ضروری و گامی برد ـ برد دانست.
امضای 16 قرارداد تولید بار اول: 16 قرارداد و دو تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت‌های تابع وزارت نفت و شرکت‌های دانش‌بنیان به‌منظور ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت به ارزش حدود 150 میلیون دلار در نمایشگاه نفت بیست‌ونهم امضا شد.
آغاز دوباره عملیات حفاری اکتشافی در خزر پس 3 دهه وقفه: فرمان عملیات اجرایی آغاز دوباره حفاری اکتشافی در بخش کم‌عمق دریای خزر ، با استقرار دکل حفاری شرکت حفاری شمال در ساختار رودسر در بلوک 18 خزر و عمق 70 متری آب امروز (جمعه، 19 اردیبهشت) در بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ازسوی محسن پاک‌نژاد صادر شد. این حفاری اکتشافی تا عمق نهایی 5077 متر و با هدف ارزیابی مخزنی ساختار رودسر انجام می‌شود.
گام‌ بلند پالایش و پخش در کاهش مصرف سوخت: تفاهم‌نامه جایگزینی ناوگان 20 هزار موتورسیکلت بنزینی با برقی در کلان‌شهر تهران با هدف توسعه حمل‌ونقل پاک و کاهش آلودگی‌ هوا و کاهش مصرف سوخت کشور از دیگر اخبار مهم بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت است که امروز بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های فعال در حوزه لجستیک شهری امضا شد. این تفاهم‌نامه با هدف توسعه حمل‌ونقل پاک و کاهش آلودگی‌ هوا در کلان‌شهرهای ایران، صرفه‌جویی در مصرف سوخت از طریق نوسازی و برقی‌سازی ناوگان موتورسیکلت با تمرکز بر ناوگان پست، پلیس و موتورسیکلت کار شهری، بهره‌مندی از ظرفیت‌های تأمین مالی مصوبه شورای اقتصاد ابلاغی به‌منظور توسعه حمل‌ونقل پاک و ایجاد تحول در نظام عرضه و توزیع سوخت با توسعه جایگاه‌های شارژ ناوگان موتورسیکلت برقی بین شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران، سازمان حفاظت محیط‌زیست، صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت، شرکت ملی پست ایران، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، شهرداری تهران و استانداری تهران به امضا رسید.
سایر اخبار: انتشار نسخه الکترونیکی کتابچه فرصت‌های سرمایه‌گذاری ، انتصاب سرپرست پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت، انتصاب فرمانده مرکز مقاومت بسیج وزارت نفت، کاهش گازسوزی در مشعل‌های پالایشگاه پارسیان ، رونمایی از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی انرژی پاسارگاد و انتصاب مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از دیگر اخبار هفته جاری بوده‌اند.
پیشنهاد هفته: گفت‌وگوی شبکه اطلاع‌رسانی نفت و انرژی (شانا) با احمدرضا راستی، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با عنوان « پشت‌ پرده توقف 100 هزار بشکه‌ای تولید نفت؛ چرا تولید ابوذر متوقف شد؟ » به‌منظور روشنگری درباره علت اصلی توقف تولید از میدان ابوذر پیشنهاد می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096697/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوستالژی، گل زیبای کریم باقری به فجر

نوستالژی، سوپرگل مجتبی جباری به ابومسلم

یامال هفته آینده قراردادش را دوباره تمدید می‌کند

قرارداد ستاره جدید منچسترسیتی؛ کلاس آموزشی برای مدیران فوتبال ایران

امباپه و گولر، محو تکنیک کواراتسخلیا در جریان دیدار رئال و پاریس

محمد کودوس اولین خرید فرانک در تاتنهام

روپایی لامین یامال مقابل دیوار چین

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناگهان امیدوار شد

حسینی و تمرین در دورترین نقطه از کمپ استقلال!

هافبک اسبق پرسپولیس سرمربی جوانان نساجی شد

واکنش جواد خیابانی به برد قاطعانه پاری سن ژرمن مقابل رئال مادرید

15 گل برتر جنوا در سری آ 2024/25

قرارداد مهدی شیری تمدید شده است

آریا برزگر به دنبال حضور دوباره در فوتبال اروپا

متن کامل پیام خداحافظی لوکا مودریچ با رئال

عراقچی: هنوز قصد خروج از ان‌.پی‌.تی را نداریم

ایران: جنایات رژیم صهیونیستی مصداق جنایت جنگی، تجاوز و جنایت علیه بشریت است

تکذیب درگیری با عوامل موساد در آزادراه کرج-قزوین

برشی از قسمت جدید سریال «شکارگاه»

سرگذشت نیکولا تسلا؛ نابغه‌ای که تاریخ در حقش کم‌لطفی کرد

مراسم معارفه ریکاردو ساپینتو از دریچه دوربین باشگاه استقلال

تمرین امروز تیم تراکتور

اثر جدید حمید سحری؛ پی اس جی 4-0 رئال مادرید

محرومیت بیرانوند به زودی اعلام و اجرایی می‌شود

عارف: با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

سفر رفته یا زندان؟

عکس بامزه از کودکی لاله مرزبان بازیگر نقش آبان

توصیه مهم مجید انتظامی به پسرش درباره آهنگسازی: شلوغش نکن!

تو چرا اینجا کار میکنی اصلا؟

اگه با من حرف نزنه، پس با کی می خواد حرف بزنه؟

تو جای من نیستی، پس حق نداری قضاوتم کنی

ابداع پوستی برای ربات‌ها که همه چیز را حس می‌کند

اهالی هنر و رسانه در ‌سوگ شهیدان؛ خیمه هنر ‌ایثار را روایت می‌کند

ارتقای ایمنی جاده‌ها اولویت توسعه استان است

توتونچی: پسر من از مدافعان رئال مادرید بهتر است

بمب نقل و انتقالات؛ احمد نور، پرسپولیس!

اورونوف دوباره به پرسپولیس پیوست!

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

با فرماندهی فرمانده کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم

شیخ نعیم قاسم مطرح کرد؛ از جزئیات ماجرای انفجار پیجرها تا نقش رهبر انقلاب در تحولات منطقه

من ده سال رفیقش بودم، شما چند سال پدرش بودین؟!

تیزر قسمت بیست و یکم سریال «تاسیان»

صحبت‌های الهام نامی بازیگر سریال «کارگاه» درباره شهرت

رضایت گرفت اونم چه رضایتی!

عروسک کارناوال، «جناب خان» را تکرار می‌کند؟

اسم کباب اومد تونست حساب کنه!

نقش هوش مصنوعی در مرور و راستی‌آزمایی مطالعات

خوش و بش ساپینتو با بازیکنان استقلال

در چنین روزی؛ صعود آرژانتین به مرحله بعدی کوپا آمریکا با پیروزی برابر کاستاریکا در روز بریس آگوئرو

پاسور مشهور شاگرد روبرتو پیاتزا شد