پیام خوزستان

آخرين مطالب

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم گفتگو

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا/اصفهان سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: اگر تکلیف تیم سقوط‌کننده به هفته پایانی می‌کشید، با همین شرافت، غیرت و جنگندگی مقابل نساجی قرار می‌گرفتیم.
محمد ربیعی، شامگاه پنجشنبه 18 اردیبهشت در کنفرانس‌خبری پس از دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و ذوب‌آهن اصفهان ‌که با پیروزی دو بر یک گاندوها به پایان رسید، اما در نهایت با بقای نارنجی‌پوشان در لیگ‌برتر همراه شد، اظهار کرد: دیدار مقابل مس متعادل و نزدیک آغاز شد و توانستیم به دو گل برسیم، اما به‌دنبال یک اشتباه گل اول را دریافت کردیم و بین دقایق 32 تا 43 نیمه‌اول، خیلی نامنظم ظاهر شدیم.
در نیمه دوم تغییر سیستم دادیم و علاوه‌بر اینکه بازی را کنترل‌ کردیم، دو موقعیت خیلی‌خوب در ضدحملات خلق کردیم که می‌توانستیم به گل سوم برسیم. در دقایق پایانی هم مس رفسنجان چند فرصت خوب روی ارسال‌های بلند به‌وجود آورد. وی افزود: بازی نزدیکی بود و شاید قسمت خوب این داستان رعایت یک فوتبال جوانمردانه همراه با شرافت کامل در جریان بازی بود. وظیفه داشتیم برخلاف آن‌که امتیازمان در جدول نمی‌توانست برای ما چیزی را تغییر دهد، جانانه بازی کنیم و به شاگردانم به‌خاطر شرافتی که داشتند خسته‌نباشید می‌گویم. در نهایت تلاش‌مان را کردیم و با مصلحت الهی دومین تیم سقوط‌کننده لیگ‌برتر مشخص شد.
سرمربی تیم فوتبال مس رفسنجان بیان کرد: این جذابیت فوتبال است و باتوجه به دورانی که در طول فصل سپری می‌شود، چنین اتفاقاتی برای تیم‌ها رخ می‌دهد. تمام تمرکزمان را می‌گذاریم تا در بازی هفته پایانی هم در زمین حاضر شویم. اگر کار سقوط به هفته آخر کشیده می‌شد نیز با همین شرافت و غیرت، مقابل نساجی حاضر می‌شدیم تا بتوانیم روح پاک و درست فوتبال را به نمایش بگذاریم.
ربیعی درباره حضور در مس رفسنجان و ذوب‌آهن گفت: افتخار این را داشتم که چهار سال در مس رفسنجان باشم، اما با احتساب دو سال حضوری که در ذوب‌آهن داشتم، عملکرد امسال تیم باتوجه به مشکلات‌مان و از دست دادن هفت بازیکن، فوق‌العاده‌ بود. از اینکه به‌عنوان سرمربی توانستم دو فصل متوالی این تیم را در ثبات قابل‌توجهی نگه دارم و علاوه بر مباحث فنی، ثبات اخلاقی و شخصیتی را هم رعایت کردیم، واقعا خوشحال هستم.
وی درخصوص ماندن در ذوب‌آهن تاکید کرد: قرارداد من با ذوب‌آهن دو ساله بود و با تمام فرازوشیب‌ها، خوشحالم که تا پایان دوران قراردادم در ذوب‌آهن، باوجود همه چالش‌ها ماندم و به‌عنوان سرمربی، این تیم را باتوجه به بضاعتی که داشت، به جایگاه مناسبی رساندم.
سرمربی گاندوهای نصف‌جهان ادامه داد: امیدوارم ذوب‌آهن باتوجه به قدمت و افتخاراتی که دارد همیشه موفق باشد. ارتباط من با مردم عزیز رفسنجان کاملا دو طرفه است و هرچه قدر که من به آن شهر ارادت دارم، آن‌ها هم لطف کردند مرا به‌عنوان شهروند افتخاری رفسنجان معرفی کردند. اتفاقاتی که نقش پررنگی در رشد و پیشرفت من داشت و یک اتفاق کاملا دو طرفه بود.
ربیعی بیان کرد: دیدن وضعیت مس و این‌که در حال سقوط است برای من سخت بود، اما به‌خاطر روح جوانمردی فوتبال، با تمام وجود برای پیراهن ذوب‌آهن تلاش کردیم، زیرا حقوقی که از باشگاه دریافت می‌کنم، باعث می‌شود بر خود وظیفه بدانم که هرچه در توان دارم برای این باشگاه بگذارم. هرچند گاهی‌اوقات موفق می‌شوم و گاهی‌اوقات ناکام می‌مانم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نعمتی محافظش را برای یحیی برداشت! (عکس)

بابادی: این افراد باید توسط مردم تنبیه شوند!

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

واکنش گوهری نسبت به درخواست آب قند در بازی با فولاد!

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

مصرف برق صنایع کشور 2 هزار مگاوات افزایش یافته است

گل‌محمدی: به سهمیه آسیایی که حق ما بود نرسیدیم!

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

بدترین زد و خورد سال به مدت هفت دقیقه!

«مقاومت» همچون کوه استوار؛ پرچم آزادی بر بام قدس به اهتزاز در می‌آید

تامین 20 درصد آهن اسفنجی کشور توسط فولاد خوزستان| ضرورت تسهیل دستورالعمل‌های صادراتی

شهیدان سلیمانی و امیرعبداللهیان اسطوره های جبهه مقاومت

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

سرمربی استقلال خوزستان: زورمان به فولاد خوزستان نرسید

عرصه فعالیت بخش خصوصی در خوزستان به خوبی فراهم نشده است

100 همت منابع پتروشیمی های خوزستان خارج از استان است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی خرمشهر و آبادان

دانش‌آموزان دبیرستان شهید خیام اهواز میهمان شرکت فولاد اکسین خوزستان شدند

گزینه پرسپولیس دوست دارد به پاری‌ سن‌ ژرمن برود!

گل محمدی: بازی سختی بود اما شایسته پیروزی بودیم

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

انتقاد تند و تیز رئیس جبهه اصلاحات از مجلس

سرلشکر سلامی در رونمایی از شهر زیرزمینی جدید سپاه: توانمندی‌های ما افزایش پیدا می‌کند

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس