پیام خوزستان

آخرين مطالب

گشایش نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم وزارت نفت

گشایش نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم تا سال 1405 همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شانا، حسین افشین، امروز (پنج‌شنبه، 18 اردیبهشت) در حاشیه نخستین روز از نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی و در آیین رونمایی اولیه از گام دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد گفت: زمستان پارسال، بخش اول این مرکز که مربوط به هوش تجاری بود، رونمایی شد.
وی ادامه داد: گام نخست از فاز دوم مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد که مربوط به توسعه ماژول هوش مصنوعی است، به همت سه دانشگاه شریف، امیرکبیر و تهران گسترش یافت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه این زیرساخت مناسب در لبه فناوری قرار دارد، افزود: این پلتفرم باید روزآمد شود و سیستم هوش مصنوعی گسترش یابد.
افشین با اشاره به اینکه بخش دوم که امروز گشایش یافت، دستیار هوشمند بالادست نفت است، گفت: از گروه گسترش انرژی پاسارگاد قول گرفتیم سال آینده نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور در قشم همزمان با برگزاری سی‌امین نمایشگاه نفت راه‌اندازی شود.
وی با تأکید بر پیشرو بودن گروه گسترش انرژی پاسارگاد در هوشمندسازی صنعت نفت، ادامه داد: معاونت علمی ریاست جمهوری با همه توان به این مجموعه کمک می‌کند، زیرا همیشه نخستین کارها سخت و نیازمند ریسک‌پذیری بالاست. 
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: تحول بزرگی در صنعت نفت کشور اتفاق افتاد و امیدواریم فاز سوم و توسعه الگوهای دیگر ازسوی پژوهشگران ادامه یابد.
افشین به بازدید دستیار ویژه رئیس‌جمهوری فدراسیون روسیه از مرکز مدیریت هم‌زمان چاه، مخزن و تأسیسات روسطحی (WRFM) پاسارگاد اشاره کرد و گفت: وی از اینکه ایران به این سطح از فناوری دست یافته است، تعجب کرد. 
بازدهی 10 برابری سرمایه با استفاده از هوش مصنوعی
در این آیین، همچنین علیرضا صادق‌آبادی، مدیرعامل گروه گسترش انرژی پاسارگاد، با تشکر از همه افرادی که در به نتیجه رسیدن این مرکز مشارکت داشتند، گفت: دستاوردهای پروژه در هوش تجاری بسیار زیاد بود.
وی ادامه داد: برای این مرکز 10 میلیون دلار سرمایه‌گذاری انجام شد، اما در همین مدت، 200 میلیون دلار درآمد برای کشور به همراه داشته است، استفاده از هوش تجاری و تکمیل آن به هوش مصنوعی امکان تولید ثروت در کشور را به همراه دارد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با بیان اینکه روش‌های سنتی تولید ثروت منسوخ شده است، گفت: باید از روش‌های نو برای ایجاد درآمد استفاده کنیم. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1096002/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رمان «برای مادرم» منتشر شد

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

کاتن: ترامپ خواستار توافق قوی با ایران است

بازدید فرمانده کل سپاه از یک پایگاه زیر زمینی راهبردی

جبهه مقاومت خود را بازشناسی کند/ در یک انعطاف تاریخی قرار داریم

شعله مقاومت خاموش شدنی نیست؛ غزه هنوز هم زنده است

گام بلند پالایش نفت آبادان در بومی‌سازی کاتالیست

امضای تفاهم‌نامه اچ‌اس‌ئی بین پژوهشگاه صنعت نفت و پالایش گاز سرخون

کارگردان «بچه مردم»: فیلم‌سازی فرمول واحد ندارد

جنا اورتگا؛ دختری که قلب‌ دهه هشتادی‌ها را فتح کرد

شوخی جناب خان با سوژه مستعان همه را روده‌بر کرد

مهران ضیغمی و همسرش در اکران خصوصی فیلم «سلام علیکم حاج آقا» در ایوان شمس

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

بخشنامه تغییر ساعت اداری در خوزستان ابلاغ شد

ضرورت توجه به میراث باستانی و فرهنگی در موزه‌های صنعت نفت

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

طرح مجلس برای بازنشستگی با 70 سال سن و 10 سال سابقه

بنزین در سال 1404 گران نمی‌شود؛ افزایش قیمت‌ها قانونی است

اثر جنگ هند و پاکستان بر اقتصاد ایران

امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت کی‌آن چین

انتقال 33 میلیارد لیتر فرآورده نفتی از منطقه تهران به مبادی مصرف

نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت

لایروبی اروند و توسعه گردشگری جزیره مینو در دست پیگیری است

کارگران پیشران توسعه صنعتی کشور هستند

حرکت گاز ایلام به‌سوی خودکفایی در مواد شیمیایی راهبردی پالایشگاهی

پیام تبریک استاندار خوزستان، به مناسبت سالروز آزادسازی هویزه

پرداخت کامل معوقات حقوق و بیمه کارگران شرکت لاستیک خوزستان

وزیر صمت به خوزستان سفر کرد

گام تازه شرکت نفت فلات قاره برای بومی‌سازی تجهیزات تخصصی فراساحلی

مناطق نفت‌خیز جنوب 6 قرارداد و تفاهم‌نامه تولید بار اول امضا کرد

جذب سرمایه‌ خارجی 500 میلیون دلاری در صندوق بازنشستگی نفت

بومی‌سازی فناوری بازیافت بخار بنزین با امضای قرارداد تولید بار اول

دو خط کتاب/ بیچارگان

دفاع حمید رسایی از ارسال پیامک حجاب

بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های وزارت نفت کلید خورد

حضور همه بازیگران زنجیره صنعت نفت در بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت ایران

توسعه زنجیره صادرات نفت نیازمند سرمایه‌گذاری است

دبیرکل حزب‌الله: اشغالگران را دفن می‌کنیم/ مقاومت ادامه دارد

ناترازی برق با ورود نیروگاه‌های جدید کاهش می‌یابد

رپ‌خوانی دو بازیگر زن و مرد سینمای ایران در جوکر

قابی از رضا عطاران و بازیگر بزنگاه در یک مراسم

استایل نوجوانانه رابعه اسکویی سوژه عکاسان شد!

ربات‌های انسان‌نما در تلویزیون

خسرو دهقان: حذف منتقدان حیات سینما را مختل می‌کند

کشف جدید فضایی؛ زمین در محاصره تکه‌های مخفی ماه

از دقیقه سه مارسینیاک به نیمکت ما حمله کرد!

دیدار معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد و مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان نخاعی

رونمایی از استودیوی برنامه زنده «هوش مصنوعی و پالایش نفت»

گام پارسیان برای خودکفایی در تجهیزات کنترلی صنعت گاز