پیام خوزستان

آخرين مطالب

نتانیاهو: ایران چالش بزرگی است و ما این را فراموش نخواهیم کرد سیاسی

نتانیاهو: ایران چالش بزرگی است و ما این را فراموش نخواهیم کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایسنا / نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، ایران را چالش بزرگی برای تل‌آویو خواند و همچنین تهدید کرد که حتی بدون حمایت آمریکا، حملات بیشتری به یمن انجام خواهد داد.
«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه تهدید کرد که ارتش این رژیم حتی اگر «دوستان آمریکایی‌اش» همراهی نکنند، باز هم به حملات خود علیه یمن ادامه خواهد داد.
اظهارات او یک روز پس از آن بیان شد که آمریکا و انصارالله یمن با میانجی‌گری عمان به توافق آتش‌بس رسیدند؛ توافقی که رژیم صهیونیستی را شامل نمی‌شود.
بازار
نتانیاهو در واکنش به این توافق در یک اظهارنظر ویدئویی مدعی شد: «اسرائیل، خودش از خودش دفاع خواهد کرد. ما این کار را در یمن انجام می‌دهیم، در جاهای دیگر نیز انجام می‌دهیم، در فواصل بسیار دور.»
به گزارش خبرگزاری آناتولی، نتانیاهو گفت: «اگر دیگران، دوستان آمریکایی‌مان، همراه شوند که چه بهتر.»
روز سه‌شنبه، ارتش رژیم صهیونیستی حملاتی هوایی گسترده‌ای به یمن انجام داد و فرودگاه صنعا، نیروگاه‌ها و تأسیسات صنعتی را هدف قرار داد که در نتیجه آن دست‌کم هفت تن کشته و 74 تن دیگر زخمی شدند.
جبهه مقاومت یمن از نوامبر 2023 در حمایت از فلسطینیان نوار غزه، کشتی‌های عبوری رژیم صهیونیستی از دریای سرخ و عرب، تنگه باب‌المندب و خلیج عدن را هدف قرار داده‌اند. در جریان جنگ غزه، بیش از 52600 نفر طی بیش از 19 ماه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی کشته شده‌اند که بیشترشان زنان و کودکان هستند.
انصارالله یمن، زمانی که در ژانویه بین رژیم صهیونیستی و گروه مقاومت فلسطینی حماس آتش‌بس اعلام شد، حملات خود را متوقف کرد، اما پس از ازسرگیری حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه در ماه مارس، حملات خود علیه اهداف صهیونیستی را از سر گرفت.
نتانیاهو در ادامه این ویدئو، با بیان اینکه «ایران چالش بزرگی است و ما این را فراموش نخواهیم کرد»، مدعی شد: «ما از خود دفاع خواهیم کرد».
در خصوص جنگ نسل‌کشی در غزه، نتانیاهو برای نخستین‌بار اعلام کرد که تنها 21 زندانی صهیونیستی در نوار غزه زنده هستند، نه 24 نفری که پیش‌تر تصور می‌شد. برآوردهای قبلی رژیم صهیونیستی حاکی از آن بود که 59 زندانی در غزه باقی مانده‌اند و 24 نفر از آن‌ها احتمالاً زنده باشند.
در مقابل، بنا بر گزارش‌های سازمان‌های حقوق بشری فلسطینی و صهیونیستی، بیش از 9500 فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی در شرایط سخت نگهداری می‌شوند و گزارش‌هایی درباره شکنجه، گرسنگی و بی‌توجهی پزشکی مخابره شده است.
دیوان کیفری بین‌المللی در ماه نوامبر برای نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر جنگ وقت رژیم صهیونیستی، به اتهام جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در غزه حکم بازداشت صادر کرد. رژیم صهیونیستی همچنین به دلیل جنگ خود علیه غزه با پرونده نسل‌کشی در دیوان بین‌المللی دادگستری روبرو است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095836/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ظرفیت ورزشگاه تختی خرم آباد تکمیل شد

ورود اتوبوس پرسپولیس به ورزشگاه تختی

نمایی از ورزشگاه آزادی پیش از مصاف دو تیم استقلال و چادرملو اردکان

هواداران خیبر وحید امیری را به شدت تشویق کردند

یک تازه‌وارد با عبور از قهرمان المپیک جایگاه اول تپانچه را کسب کرد

اعلام آمادگی خوزستان برای میزبانی جشن قهرمانی

سکه با افزایش قیمت به استقبال پایان هفته رفت، طلا و سکه گران شدند

رمان «برای مادرم» منتشر شد

بخشی از کتاب/ هنر خوب‌ زندگی‌ کردن

کاتن: ترامپ خواستار توافق قوی با ایران است

بازدید فرمانده کل سپاه از یک پایگاه زیر زمینی راهبردی

جبهه مقاومت خود را بازشناسی کند/ در یک انعطاف تاریخی قرار داریم

شعله مقاومت خاموش شدنی نیست؛ غزه هنوز هم زنده است

گام بلند پالایش نفت آبادان در بومی‌سازی کاتالیست

امضای تفاهم‌نامه اچ‌اس‌ئی بین پژوهشگاه صنعت نفت و پالایش گاز سرخون

کارگردان «بچه مردم»: فیلم‌سازی فرمول واحد ندارد

جنا اورتگا؛ دختری که قلب‌ دهه هشتادی‌ها را فتح کرد

شوخی جناب خان با سوژه مستعان همه را روده‌بر کرد

مهران ضیغمی و همسرش در اکران خصوصی فیلم «سلام علیکم حاج آقا» در ایوان شمس

کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

بخشنامه تغییر ساعت اداری در خوزستان ابلاغ شد

ضرورت توجه به میراث باستانی و فرهنگی در موزه‌های صنعت نفت

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

دیدار مدیرعامل صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران با مادران شهدای محله جوادیه

طرح مجلس برای بازنشستگی با 70 سال سن و 10 سال سابقه

بنزین در سال 1404 گران نمی‌شود؛ افزایش قیمت‌ها قانونی است

اثر جنگ هند و پاکستان بر اقتصاد ایران

امضای تفاهم‌نامه همکاری پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت کی‌آن چین

انتقال 33 میلیارد لیتر فرآورده نفتی از منطقه تهران به مبادی مصرف

نخستین روز بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت

لایروبی اروند و توسعه گردشگری جزیره مینو در دست پیگیری است

کارگران پیشران توسعه صنعتی کشور هستند

حرکت گاز ایلام به‌سوی خودکفایی در مواد شیمیایی راهبردی پالایشگاهی

پیام تبریک استاندار خوزستان، به مناسبت سالروز آزادسازی هویزه

پرداخت کامل معوقات حقوق و بیمه کارگران شرکت لاستیک خوزستان

وزیر صمت به خوزستان سفر کرد

گام تازه شرکت نفت فلات قاره برای بومی‌سازی تجهیزات تخصصی فراساحلی

مناطق نفت‌خیز جنوب 6 قرارداد و تفاهم‌نامه تولید بار اول امضا کرد

جذب سرمایه‌ خارجی 500 میلیون دلاری در صندوق بازنشستگی نفت

بومی‌سازی فناوری بازیافت بخار بنزین با امضای قرارداد تولید بار اول

دو خط کتاب/ بیچارگان

دفاع حمید رسایی از ارسال پیامک حجاب

بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های وزارت نفت کلید خورد

حضور همه بازیگران زنجیره صنعت نفت در بیست‌ونهمین نمایشگاه نفت ایران

توسعه زنجیره صادرات نفت نیازمند سرمایه‌گذاری است

دبیرکل حزب‌الله: اشغالگران را دفن می‌کنیم/ مقاومت ادامه دارد

ناترازی برق با ورود نیروگاه‌های جدید کاهش می‌یابد

رپ‌خوانی دو بازیگر زن و مرد سینمای ایران در جوکر

قابی از رضا عطاران و بازیگر بزنگاه در یک مراسم

استایل نوجوانانه رابعه اسکویی سوژه عکاسان شد!