پیام خوزستان

آخرين مطالب

تأکید بر افزایش آمادگی عملیاتی پالایشگاه‌های کشور گفتگو

تأکید بر افزایش آمادگی عملیاتی پالایشگاه‌های کشور
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - نخستین رویداد فنی و تخصصی بهره‌برداران پالایشگاه‌های گاز کشور با هدف ارتقای دانش، تبادل تجربه و افزایش آمادگی نیروهای عملیاتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، محمدرضا جولایی امروز (چهارشنبه، 17 اردیبهشت) در آیین اختتامیه نخستین رویداد فنی و تخصصی بهره‌برداران پالایشگاه‌های گاز کشور با بیان اینکه این رویداد در سه بخش علمی، عملیات نرمال و آزمون اضطراری برگزار شد، اظهار کرد: در این دوره برای نخستین بار مدارک ارزشمندی گردآوری شد که نه‌تنها در ارزیابی تیم‌ها مؤثر بود، بلکه تجربه‌ای مفید برای ادامه این مسیر است.
وی با اشاره به حضور تیم‌های توانمند از سراسر کشور افزود: امتیاز تیم‌ها بسیار نزدیک بود و با وجود اعلام برگزیدگان، تمام شرکت‌کنندگان برنده واقعی این رقابت هستند، چراکه این افراد سرمایه‌های ارزشمند شرکت ملی گاز ایران به‌شمار می‌آیند.
مدیر هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی گاز ایران با قدردانی از اعتماد مدیرعامل این شرکت برای برگزاری این رویداد گفت: امیدوارم برگزاری چنین رویدادهایی به ارتقای دانش فنی و افزایش آمادگی عملیاتی در سطح پالایشگاه‌های کشور منجر شود.
قول می‌دهیم زمستانی بهتر از پارسال بسازیم
عبدالرضا علیزاده، رئیس بهره‌برداری پالایشگاه سیزدهم پارس جنوبی نیز در این آیین با تأکید بر اهمیت این رویداد بیان کرد: بابت این اقدام ارزشمند صمیمانه تشکر می‌کنم. برگزاری چنین رویدادی سبب شد بسیاری از بهره‌برداران که هرگز فرصت دیده‌شدن نداشتند، امروز مورد توجه قرار گیرند. این حرکت، انگیزه و امید را به میان نیروهای عملیاتی آورد.
وی با اشاره به سختی‌های کار بهره‌برداران اظهار کرد: بهره‌بردار شب‌کار، صبح که به خانه بازمی‌گردد، حتی ساعت را نمی‌داند. این خستگی تنها متوجه خود او نیست، بلکه خانواده‌اش نیز تحت‌ تأثیر قرار می‌گیرند. 
رئیس بهره‌برداری پالایشگاه سیزدهم منطقه پارس جنوبی با بیان اینکه اگر از بهره‌برداران حمایت شود، قول می‌دهیم در زمستان پیش‌ رو و سال‌های آینده با تمام توان در خدمت تولید پایدار کشور باشیم، افزود: اپراتورها به‌گونه‌ای با تجهیزات گره خورده‌اند که بخشی از زندگی‌شان شده و لازم است سختی کار آنان به‌صورت ویژه در نظر گرفته شود.
علیزاده همچنین با اشاره به چالش‌های ساختاری جدید گفت: در ساختار جدید، با کمبود نیرو مواجه هستیم و انتظار می‌رود در برنامه‌ریزی‌های آتی، شرایط بهره‌برداران تازه‌وارد نیز همچون ما که از صفر شروع کرده‌ایم، مورد توجه قرار گیرد. اپراتورهای جوان امروز، نیروهای باتجربه فردا هستند، اما باید از ابتدا همان امکانات و حمایت‌هایی را داشت که ما تجربه کردیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1095582/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اشتباه است فکر کنیم افراد فوق مدرن با داستان زندگی نمی‌کنند

یادداشت زیدآبادی درباره ترامپ

ماجرای آدم ربایانی که به راحتی پناهندگی گرفتند!

گفتگو با سخنگوی کمیسیون انرژی: پیامک مردم را برای مسئولین ارسال می‌کنم!

توئیت وزیر خارجه هند پس از دیدار عراقچی

در مسیر ولایت فقیه و خط اصیل انقلاب، ثابت‌قدم خواهیم ماند

فرمانده نهاجا: در برابر تهدیدات با تمام توان ایستاده‌ایم

لایروبی اروند و توسعه گردشگری مینو، کلید احیای اقتصادی خرمشهر و آبادان

صنعت کشور با وجود ناترازی انرژی سربلند بیرون می‌آید

صنعت نفت با وجود همه تحریم‌ها و فشارها پابرجاست

هیچ مردی رو نمیشه با غل و زنجیر نگه داشت

حاضرین برنامه 1001 این‌بار به‌جای خنده، گریه کردند

دیزنی‌لند در خاورمیانه!

عطاران: نگران نباشید، روزهای خوبی در راه است!

واکنش دوستام وقتی برام خواستگار میاد

چهره ها/ بهنوش طباطبایی با یک تیپ بهاری جلب‌توجه کرد

استایل جالب امین حیایی در اکران مردمی «زیبا صدایم کن»

همه زن ها برای مادر بودن ساخته نشدن

تبدیل گرمای بدن به برق با مهندسی فضای خالی اتمی

گلاره ناظمی داور بازی حساس جام ملت‌های فوتسال زنان

نفرات برتر انتخابی تیم ملی اسکیت ُبرد مشخص شدند

شکست عنوان داران جهانی در جام تختی!

کتاب «اینجا بدون تو» به قلم محبوبه بلباسی، همسر شهید مدافع حرم محمد بلباسی رونمایی شد

بانک‌ها مجاز به خرید شمش طلا شدند

شرکت ملی نفت ایران 5 قرارداد و تفاهم‌نامه تولید بار اول امضا کرد

اشتباه در کتاب‌ درسی!

حکمت ریختن سطل آب بر روی خلبانان از زبان فرمانده نهاجا: با این کار غرور آنها را می‌شکنیم

خسروپناه: شهید رئیسی بازیگر نبود و با جان و دل برای مردم کار می‌کرد

سه سند همکاری بین ایران و هند امضا شد

ترامپ سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای ایران را تهدید کرد

جهانگیری: شوخی با روح جمعی ایرانیان خواب‌های سیاسی را به‌هم می‌ریزد

فرمانده نهاجا: جنگنده‌های ایران به موشک‌های دور ایستا مجهز شده‌اند

واکنش روحانی به استفاده رئیس جمهور آمریکا از واژه جعلی به جای خلیج فارس در سال 1396

گشایش نخستین پالایشگاه دیجیتال کشور تا سال 1405 در قشم

بخشی از تمرکز استقلال روی بازی‌های لیگ دسته یک است

خرمشهر زمانی به شهرداری تهران کمک مالی می‌کرد

آغاز پخش سریال جنایی «خاکی» از امشب

هارون یشایایی: هنر ایران باید به ناصر تقوایی افتخار کند

فوتبال پخش سریال شبکه سه را متوقف کرد

«رؤیاشهر»؛ فیلم اصفهانی که روایتگر یک الگو برای بچه‌های ایران است

وقتی سینما مرجع انتخاب پاپ جدید شد

میشه یه آمپولی بزنین که درد آمپول اصلیه رو نفهمم!

چهره ها/ شمایل متفاوت امین حیایی در اکران یک فیلم

امیرحسین مدرس از زائران امام رضا (ع) می‌گوید

کشف شباهت‌های جدید بین مریخ و زمین

توسعه تعاملات تجاری محور برگزاری دو نشست تخصصی با هیئت پاکستانی در کیش

نوستالژی؛ هت‌تریک لوکاس مورا در آمستردام و صعود تاتنهام به فینال لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بسکتبال بوستون سلتیکس - نیویورک نیکس

پیروزی شمس‌پور مقابل حریف هلندی در 79 kg

یک روز تاریخی برای وزنه‌برداری ایران در پرو