فاجعه در این استان/ هوا در وضعیت سیاه قرار گرفت
شهرستان ها
بزرگنمايي:
پیام خوزستان - به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، هادی احمدپور در این زمینه اظهار کرد: میزان ریزگردها و ذرات معلق در هوای سردشت یک هزار و 350 میکروگرم در متر مکعب است که هشت برابر حد مجاز و استانداردهای جهانی است.
هادی احمدپور افزود: هوای سردشت متأثر از جابجایی ریزگردها از عراق و صحرای عربستان به کشور در وضعیت ناسالم قرار گرفته است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست سردشت هم چنین تاکید کرد: با توجە به سوپر جاذب بودن، این ذرات کلیه مواد شیمیایی و آلودگیهای موجود در هوا را به خود جذب میکنند و این وضعیت جوی برای کودکان، افراد مسن، و کسانی که دارای بیماریهای قلبی و ریوی هستند مخصوصاً جانبازان شیمیایی خطرناک است. این افراد سعی کنند به جز موارد ضروری از خانههایشان خارج نشوند.
وی به پایش ساعتی ریزگردها اشاره کرد و افزود: در صورت تداوم افزایش میزان ریزگردها کارگروه بحران به منظور تصمیم گیری در راستای سلامت شهروندان تشکیل خواهد شد.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094586/