مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش در آیین تقدیر از سرگروه های آموزشی استان خوزستان عنوان کرد:
نسل امروز، نیازمند تعلیم متناسب با زیستبوم دیجیتال است/ آموزش ابزار هوش مصنوعی به یک ضرورت فراگیر مبدل شده است/اگر معلمان ما تولیدکننده ابزار نباشند، آینده فناوری را از دست میدهیم
فرهنگی
بزرگنمايي:
پیام خوزستان -
به گزارش اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خوزستان؛ حمید یزدانی؛ مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش امروز دوشنبه 15 اردیبهشت ماه 1404 در آیین تقدیر از سرگروه های آموزشی استان خوزستان با اشاره به ضرورت تحول در نگاه آموزشی متناسب با ویژگیهای نسل جدید، خاطرنشان کرد: دانشآموزان امروز با ذهنی متفاوت و زیستبومی دیجیتال تربیت یافتهاند و اگر نظام تعلیم و تربیت برای این نسل برنامه نداشته باشد، در تحقق اهداف تربیتی دچار چالش خواهد شد.
وی با تأکید بر لزوم توجه به گروههای آموزشی بهعنوان پیشرانهای ارتقای کیفیت آموزش، افزود: در شرایطی که خانوادهها به دوره ابتدایی توجه دارند و کنکور بر دوره دوم متوسطه سایه افکنده است، دوره متوسطه اول با نوعی غفلت ساختاری مواجه است. لازم است با حمایت مدیریتی و مالی، جایگاه این دوره حساس تقویت شود.
یزدانی با اشاره به اهمیت تربیت معلمان توانمند در استفاده از فناوریهای نوین آموزشی، تصریح کرد: آشنایی معلمان با ابزارهای هوش مصنوعی نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت اجتنابناپذیر است. دانشآموز نسل Z و Alpha با دنیایی پر از فناوری به دنیا آمده و هرگونه فاصله دانش معلم با ابزارهای روز، شکاف آموزشی را عمیقتر میکند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه باید معلمان از بهرهبردار صرف به تولیدکننده ابزارهای هوش مصنوعی تبدیل شوند، اظهار کرد: هدف نهایی ما باید تربیت دانشآموز خلاق و خالق باشد. دانشآموزی که بتواند الگوریتم بنویسد، کتابخانه پایتون توسعه دهد و در آینده فناوری کشور نقشآفرین باشد.
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول با انتقاد از نگاه جزیرهای به آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: تربیت امری جامع است و نمیتوان آن را به دو بخش آموزش و پرورش تقسیم کرد. همه ما باید با درک یکپارچه از ساحتهای تربیتی، در مسیر تحقق حیات طیبه برای دانشآموزان حرکت کنیم.
وی با اشاره به اهمیت هویتیابی، استعدادیابی و هدایت تحصیلی در دوره متوسطه اول، گفت: این دوره بهعنوان حلقه پیوند ابتدایی با دورههای تخصصی، جایگاه حساسی در شکلگیری شخصیت و آینده تحصیلی دانشآموز دارد و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
یزدانی در پایان، با اشاره به هدفگذاری کلان آموزش و پرورش در زمینه تقویت شایستگیهای دانشآموزان در چهار عرصه تفکر، ایمان، علم و عمل و اخلاق، تصریح کرد: اگر گروههای آموزشی ما به این اهداف اشراف نداشته باشند، مسیر تحول دچار اختلال خواهد شد. وقت آن رسیده که جدول مأموریتها و شایستگیها بهصورت دقیق مبنای عمل مدارس قرار گیرد.






لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094491/