پیام خوزستان

آخرين مطالب

مشکلات کمی و کیفی آب در مناطق روستایی در دست پیگیری است اجتماعی و فرهنگی

مشکلات کمی و کیفی آب در مناطق روستایی در دست پیگیری است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - استاندار خوزستان در سفر به شادگان با اشاره به مشکلات کمی و کیفی آب روستایی، از اقدامات فوری برای رفع شکستگی خطوط انتقال و تأمین پایدار آب شرب خبر داد و بر لزوم تسریع در اجرای پروژه‌های آبی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در سفر به شادگان که روز دوشنبه 15 اردیبهشت‌ماه انجام شد، از تصفیه‌خانه آب دارخوین و مناطق مختلف این شهرستان بازدید به عمل آورد.
موالی‌زاده با ابراز نگرانی از وضعیت نامطلوب کیفیت آب در برخی نقاط استان به ویژه در شهرهای آبادان و خرمشهر، تصریح کرد که افزایش میزان املاح و شوری آب در روزهای گذشته موجب نارضایتی شهروندان شده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد و پیگیری‌های انجام شده برای حل این مشکل، خاطرنشان کرد که رهاسازی آب از بالادست صورت گرفته و تا حدودی از شدت مشکل کاسته شده است.
استاندار خوزستان با اشاره به محدودیت دستگاه‌های آب شیرین‌کن تأکید کرد: این دستگاه‌ها تنها بخشی از مشکل را حل می‌کنند و باید راهکارهای اساسی‌تری برای تأمین آب شرب با کیفیت اندیشیده شود.
موالی‌زاده از شناسایی شکستگی در خطوط انتقال آب خبر داد و اظهار داشت: تعمیرات لازم در حال انجام است و با رفع این مشکل، وضعیت آب در مناطق تحت تأثیر بهبود خواهد یافت.
وی با اشاره به بازدید از مناطق روستایی، به کمبود شدید آب حتی برای تأمین توسط تانکرها اشاره و این موضوع را یکی از اولویت‌های فوری دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد.
استاندار خوزستان از برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های کلان آبی از جمله پروژه آب غدیر خبر داد و بر ضرورت مدیریت یکپارچه منابع آبی در حوضه‌های کارون و جراحی تأکید ویژه کرد.
وی همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط را برای حل مشکلات آبی استان ضروری خواند و ابراز امیدواری کرد که با تلاش‌های جمعی و برنامه‌ریزی منسجم، شاهد بهبود پایدار وضعیت تأمین آب شرب و کشاورزی در سراسر استان باشیم.
تصفیه‌خانه آب دارخوین در شهرستان شادگان استان خوزستان، بخشی از طرح آبرسانی غدیر است که با هدف تأمین آب شرب پایدار برای مناطق جنوبی خوزستان، مانند آبادان و خرمشهر فعالیت می‌کند.
پس از تعمیرات خط اول این طرح، شوری آب به 2800 میکروموس کاهش یافت، اما چالش‌هایی مانند برداشت غیرقانونی از رودخانه کارون و کاهش آب رهاسازی شده از سدها، عملکرد آن را تحت تأثیر قرار داده است.
هماهنگی بین نهادها و مقابله با عوامل تهدیدکننده زیرساخت‌ها، از الزامات کلیدی برای پایداری این سیستم آبرسانی است.
شهر دارخوین که در سال 1387 از ادغام چند روستا شکل گرفت، به‌ دلیل موقعیت استراتژیک نزدیک به کارون و زیرساخت‌های تاریخی مانند تلمبه‌خانه‌های نفت ساخته‌ شده توسط انگلیسی‌ها در دهه 1920، اهمیت ویژه‌ای دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1094454/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقاد میثاقی به وضعیت عجیب ورزشگاه آزادی

تغییر مهم در راس تیم‌های نفتی ایران

واکنش رفیعی به لو رفتن ترکیب پرسپولیس؛ یک همبازی داشتم که دو فن پیج با اسم خودش داشت!

رفیعی: آقایی که کاپیتان پرسپولیس بودی و در پیجت مطلب نوشتی، هر چیزی در مورد من می دانی بگو!

کنایه میثاقی به مدیران استقلال؛ آیا دغدغه شما الان انتخاب سخنگو بود؟

رفیعی:گذر زمان ثابت می کند حرف من در مورد کارتال درست است یا خیر؟

کارشناسی داوری استقلال - آلومینیوم

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پرسپولیس

آموزش‌وپرورش استثنایی، پیشران عدالت آموزشی و شاخص توسعه‌یافتگی نظام تعلیم و تربیت کشور است

خشن‌ترین تکل تاریخ فوتبال: فراتر از MMA

سروش رفیعی: فکر می‌کنند من برای کنار زدن امید و وحید برای کاپیتانی نقشه دارم!

سروش رفیعی: آیا برای آقای افشین پیروانی و کریم باقری من مهم تر از پرسپولیس هستم؟

جوانان ایران با 24 مدال بر بام وزنه‌برداری جهان

سروش رفیعی: بعد از بازی با سپاهان از حسین کنعانی دلخورم ولی نمی گذارم در کار تیم تداخلی ایجاد کند!

چرا سروش رفیعی کاپیتان پرسپولیس شد؟

قهرمانی سریع‌ترین مرد ایران در رشت

لحظه اهدای مدال به قوی‌ترین وزنه‌بردار جوان جهان

هوای سردشت سیاه شد

وضعیت خطرناک هوا در 2 شهر | گرد و غبار از فردا در خوزستان کم می‌ شود

سروش رفیعی: مسخره است که هوادار متمول برای تیم تصمیم بگیرد

سروش رفیعی: دلایل حواشی اخیر، آسیب و حسادت به پرسپولیس است

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

توافق فولادی‌ها با طلبکاران؛ تیم یحیی مجوز حرفه‌ای گرفت!

مدارس و دانشگاه‌های این استان‌ها فردا (سه‌شنبه 16 اردیبهشت) تعطیل شد/ اسامی تکمیل می‌شود

هوای سردشت در وضعیت سیاه قرار گرفت

نگاهی به پراکندگی جغرافیایی قهرمانان لیگ برتر

فاجعه در این استان/ هوا در وضعیت سیاه قرار گرفت

درخواست مالی 17 میلیاردی استقلال از تراکتور

هوای یک شهرستان در وضعیت سیاه قرار گرفت

حداقل خواسته مالی استقلال خوزستان از تراکتور

توضیح سروش رفیعی در مورد کامنت عجیب هوادار پرسپولیس

دلایل قهرمانی پرسپولیس در سال های اخیر از زبان سروش رفیعی

علیرضا دبیر: سریال یاغی را دنبال می‌کردم

علیرضا دبیر: قالیباف، مشاور من بود

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

واکنش دبیر به ویدئو منتشرشده از نماز خواندنش

حقوق کشتی‌گیران به 300 میلیون رسید

کسب مدال طلای جوانان جهان توسط حمیدرضا محمدی

دبیر: از رانت قانونی استفاده کردم

گرد و غبار، مدارس دو استان را سه‌شنبه غیرحضوری کرد

مدارس استان خوزستان دوباره تعطیل شد!

دریافت مجوز حرفه‌ای باشگاه فولاد خوزستان برای فصل 2025–2024

افتخارآفرینی جهانی جوانان بومی در فولاد خوزستان

جذب 29هزار و 500 معلم در آزمون خردادماه/ ورود 3هزار نخبه کنکوری برای نخستین بار به آموزش و پرورش

حواشی قهرمانی تراکتور بعد از سوت پایان بازی مقابل شمس آذر

وقتی علیرضا بیرانوند مقابل شمس آذر از ریکاردو آلوز خواست او پنالتی بزند

خلاصه و حواشی بازی شمس آذر 0-4 تراکتور

گل اول جنوا توسط ویتور اولیویرا در دقیقه 61

انتظار 55 ساله تراکتور برای قهرمانی در لیگ برتر

دو بیتی زیبا از بابا طاهر