پیام خوزستان

آخرين مطالب

یمنی‌ها هیبت «تاد» آمریکایی را فرو ریختند سیاسی

یمنی‌ها هیبت «تاد» آمریکایی را فرو ریختند
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش همشهری آنلاین، موشک دور برد مقاومت یمن، پس از عبور از سامانه پدافندی چند لایه آمریکا و رژیم صهیونیستی، به فرودگاه بن گوریون اصابت کرد. بن گوریون، بزرگ‌ترین فرودگاه اسرائیل، در 15 کیلومتری جنوب شرقی تل‌آویو قرار دارد و جزو حفاظت شده ترین مناطق رژیم محسوب می شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
نکته مهم این است که علاوه بر سامالنه پدافندی چند لایه اسرائیل، سامانه فوق مدرن تاد هم نتوانسته موشک شلیک شده را رهگیری و مهار کند. این کابوسی بزرگ برای صهیونیست‌ها پس از آخرین تزریق روحیه محسوب می‌شود. این همان سامانه‌ای است که در اوج درگیری‌های ایران و اسرائیل، از آمریکا به سرزمین‌های اشغالی منتقل شد تا از رژیم صهیونیستی در برابر حمله بعدی ایران (وعده صادق 3) حفاظت کند. حالا به نظر می رسد مقاومت یمن آن قدر قدرت و مهارت پیدا کرده که می‌تواند نه با شلیک چند فروند بلکه با شلیک یک فروند موشک (احتمالا هایپرسونیک/ فراصوت)، پدافند صهیونیست‌ها را مقهور خود کند.
گزارش رسانه‌های عبری از واقعه
کانال 11 عبری: موشک یمنی پیش از پایان آژیرها اصابت کرد و شکست دیگری را برای جبهه داخلی اسرائیل رقم زد. کانال 12 عبری: سامانه‌های آرو 3 و تاد نتوانستند موشک شلیک‌شده را رهگیری کنند. کانال 12 عبری: کلاهک جنگی موشک، بسیار بزرگ بود و باعث موجی از انفجارهای عظیم شد. کانال 13 عبری: سامانه‌های پدافندی نتوانستند موشک شلیک‌شده را رهگیری کنند. برآورد نهادهای امنیتی حاکی از آن است که دو سامانه «حیتس 3» و «تاد» در رهگیری موشک ناکام مانده‌اند. اسرائیل‌ هیوم: میلیون‌ها اسرائیلی به پناهگاه‌ها گریخته‌اند. حنانیا نفتالی فعال رسانه ای صهیونیست: حوثی‌ها با این شلیک، حداقل دو میلیون نفر را به پناهگاه‌ فرستادند. رادیو ارتش اسرائیل: فرماندهان امنیتی از این نگرانند که فرودگاه با وجود چهار سامانه دفاعی، مورد اصابت قرار گرفته و اسرائیل، حفاظت سفت و سختی ندارد.
معنای رویداد امروز چیست؟
اولا قدرت دفاعی و تهاجمی مقاومت یمن با وجود چند ماه حملات وحشیانه آمریکا و انگلیس، دست نخورده باقی مانده است. ثانیا مقاومت یمن، توانمندی و اراده قوی برای زدن ضربات راهبردی در عمق رژیم صهیونیستی را دارد. مقاومت یمن اعلام کرده از 17 مه (27 اردیبهشت)، صادرات نفت خام آمریکا و تردد ناوگان شرکت‌های نفتی آن در دریای سرخ، باب‌المندب، خلیج عدن، دریای عرب و اقیانوس هند ممنوع خواهد بود. ثالثا با همه هیاهویی که دولت بایدن هنگام تحویل سامانه تاد به اسرائیل ترتیب داد، رژیم صهیونیستی در برابر حملات موشکی بشدت ناتوان و آسیب پذیر است. رابعا اگر یک فروند موشک دوربرد به این آسانی می تواند از پدافند صهیونیستی- آمریکایی عبور کند، بنابراین آمریکا و اسرائیل در برابر شلیک چند موشک یا انبوهی از موشک ها و پهپادها، مطلقا درمانده هستند.
معادله بزرگتر این است: اگر مقاومت یمن می‌تواند یک فروند موشک را به فرودگاه فوق امنیتی در مجاورت تل آویو بزند، در صورت شلیک صدها موشک و پهپاد از سوی ایران، اسرائیل یا حامی آمریکایی اش چه کاری می توانند برای محافظت از تل‌آویو و حیفا و دیمونا و پایگاه های نظامی مثل نواتیم یا تاسیسات مهم اقتصادی و زیر بنایی انجام دهند؟ پس از عملیات وعده صادق 2، برخی تحلیلگران غربی گفتند ایران با موشک های هایپرسونیکی که دارد می‌تواند حیفا و دیمونا را 2500 بار و در 7 دقیقه شخم بزند.
کد خبر 943129 برچسب‌ها اسرائیل موشک دریای سرخ رژیم صهیونیستى یمن ایران

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1093904/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

باید عطش، نه! آتش ما را سقا فرو بنشاند از امروز

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

موشک جدید سپاه رونمایی شد؛ «قاسم بصیر» با قابلیت عبور از سامانه تاد

تأکید رئیس جمهوری بر تسریع گردآوری داده‌های لازم برای اجرای طرح‌های جی‌نف و کاداستر

حمایت ایران و عربستان از تمامیت ارضی سوریه

پاریس: توافق با ایران باید شامل مباحث موشکی و منطقه‌ای باشد

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد

یوسف پزشکیان: زدن برچسب پانترکی و و تجزیه طلبی به تماشاگران فوتبال خطای راهبری است

واکنش زیدآبادی به تحرکات نظامی حوثی‌ها و تاثیر آن بر مذاکرات

خوزستان در انتظار موج بارشی و کاهش دما تا اواسط هفته

شکایت بوژوویچ از استقلال به فیفا رسید!

تصاویری تلخ از مهدی هاشمی‌نسب (عکس)

اعتراض شدید استقلال به تغییر زمان بازی با آبادان

شرط عجیب ستاره استقلالی ها برای پیوستن به پرسپولیس!

فولاد خوزستان، پرچم دار فولاد ایران درعرصه جهانی شد

درخواست 50 میلیاردی از پرسپولیس برای بیفوما!

آغاز رسمی فعالیت انجمن مفاخر فرهنگی استان پس از وقفه چندین ساله

مخالفت استقلال برای تغییر زمان بازی با صنعت نفت آبادان

پروژه احداث بوستان کارگر شرکت فولاد خوزستان افتتاح شد

دیدار چهره به چهره معاون منابع انسانی و امور اجتماعی با کارکنان شرکت فولاد خوزستان

طرح حفاظت از اثر 6 هزار ساله قلعه ماندگارنا مرند در مرحله تامین اعتبار است

تیپ متفاوت نعیمه نظام‌دوست در یک مراسم هنری

پشت‌صحنه سکانس مرگ پری‌سیما در ستایش 3

رویا جاویدنیا با یک تیپ خاص جلب‌توجه کرد

مهران مدیری و سحر زکریا با سریال «شیش ماه» همبازی می شوند

ویدئویی از مریم معصومی در رونمایی از سریال «یزدان»

همکاری رامبد جوان و مهراب قاسمخانی به نفع کیست؟

امین حیایی: مفتخرم به همکاری دوباره با رسول صدرعاملی

ربات دیوانه سوژه داغ اینترنت شد

اثر کارگردان خوزستانی به جشنواره فیلم آمریکا راه یافت

آنچلوتی اخراج سرمربی سابق رئال را تایید کرد!

فلورن با مهر تایید نهایی کارتال برای پرسپولیس

شروع تمرینات پرسپولیس برای نایب قهرمانی

شاهکار رحمان عموزاد در مسابقات المپیک

رحمانی که هم لج باز است و هم احساسی

برادر دو قولو رحمان عموزاد ، این قدر شباهت عجیب است

رحمان عموزاد از کبوتر میترسد!

سرنوشت حریفی که به رحمان عموزاد دست نداد!

رحمان عموزاد : شب مسابقه فینال با ژاپن تا صبح بیدار بودم !

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

دو خط کتاب/ زندگی با عشق چه زیباست

سخنان ارزشمند امیرحسین ماحوزی

ترامپ: هدفم از گفتگو با ایران برچیدن کامل برنامه هسته‌ای آنهاست

خانواده شهیدان‌ پرواز اردیبهشت در ورزقان حضور یافتند

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: ترامپ به راه‌ حل دیپلماتیک در قبال ایران باور دارد

نیویورک‌تایمز: «ویتکاف» مسئول مذاکره با ایران باقی ماند

قول فرمانده کل سپاه به حادثه دیدگان انفجار بندرعباس