پیام خوزستان

آخرين مطالب

فاجعه در والیبال جام باشگاه‌های زنان آسیا؛ باخت‌هایی که آبرومندانه لقب گرفت! ورزشي

فاجعه در والیبال جام باشگاه‌های زنان آسیا؛ باخت‌هایی که آبرومندانه لقب گرفت!
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - ایرنا /
حذف تیم والیبال زنان سایپا در دور مقدماتی جام باشگاه‌های آسیا و عدم کسب هیچ مقامی زنگ خطری برای این رشته است و نشان می دهد نه تنها هیچ پیشرفتی نداشتیم بلکه به فاجعه نزدیک شده‌ایم.
 مسابقات والیبال زنان جام باشگاه‌های آسیا هم به پایان رسید اما با نتیجه‌ای که توقع می‌رفت حداقل با هدایت سمیرا ایمانی سرمربی سایپا، این تیم بتواند عملکرد بهتری نسبت به نتایجی که نمایندگان کشورمان در دوره‌های پیشین این رقابت‌ها کسب می‌کردند داشته باشد.
سایپایی‌ها که فصل را با هدایت ایمانی پرقدرت به پایان رساندند موفق شدند مانند فصل گذشته به قهرمانی لیگ برتر والیبال زنان دست یابند. با این تفاوت که در فصل گذشته مریم هاشمی هدایت آنها را برعهده داشت و در این فصل سرمربی باسابقه ایرانی سکان این تیم را در دست گرفت.
برخلاف انتظارات این تیم در جام باشگاه‌های آسیا نتوانست به مرحله بعدی صعود کند و در همان دور مقدماتی حذف شد. موضوعی ناامید کننده که نشان‌دهنده ضعف بسیار والیبال زنان در قاره کهن است. تیم سایپا در دو بازی اول مقابل نمایندگان چین و ویتنام تن به شکست داد. این در حالی بود که نماینده چین حتی با ترکیب اصلی خود در این مسابقات شرکت نکرد. بدتر اینکه سمیرا ایمانی پس از باخت مقابل ویتنام گفت: درست است که نتیجه را برابر ویتنام واگذار کردیم اما نتیجه آبرومندانه بود. عملکرد به گونه‌ای بود که خستگی در تن تمامی بازیکنان و کادرفنی نماند.
بازار


این اظهارنظر عجیب در شرایطی عنوان شد که هیچ منطقی در پشت آن قرار ندارد. چطور ممکن است پس از دو بازی و حذف از دور مقدماتی نتایج یک تیم آبرومندانه باشد؟ وقتی که به نتایج سال‌های گذشته نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که فاجعه‌ای در والیبال زنان رخ داده است.
مرضیه کریمی مربی تیم والیبال بانوان سایپا در این زمینه گفت: با توجه به اینکه سال پیش هم من به عنوان کمک مربی در کنار تیم سایپا بودم، به نظرم امسال سطح بازی بچه‌ها در جام باشگاه‌های آسیا از کیفیت بالاتری برخوردار بود!
در سال‌های گذشته تیم‌های باشگاهی والیبال زنان بدترین جایگاهی که در آسیا کسب می‌کردند، هشتم و بهترین آن چهارم بود اما امسال حتی نتوانستند در بین 12 تیم در رده هشتم قرار بگیرند و حذف شدند.
میترا شعبانیان سرمربی اسبق تیم ملی والیبال زنان در این زمینه گفت: درحالی ما از جام آسیا حذف شدیم که تیم‌های قدرتمند آسیا چون کره جنوبی و ژاپن حضور نداشتند. بازیکنان بزرگسال چین به عنوان لژیونر در لیگ‌های ترکیه و ایتالیا در حال بازی هستند و چین با تیم اصلی خود به این مسابقات نیامده بود.
جدای از این نتایج ضعیف که سرمربی و مربی تیم سایپا دلیل آن را همان دلایل همیشگی یعنی عدم اعتماد به نفس بازیکنان و نبود تغذیه مناسب عنوان کرده‌اند، باید به این موضوع هم اشاره کرد که بیشتر تیم‌های آسیایی با بازیکنان خارجی در جام باشگاه‌ها بازی کرده‌اند اما این موضوع در نماینده ایران دیده نمی‌شد.
بر خلاف لیگ والیبال زنان، در لیگ بسکتبال زنان برخی از تیم‌ها از بازیکنان خارجی استفاده کرده‌اند و حتی به گفته برخی از سرمربیان باشگاهی آن یک بازیکن خارجی در برد و قهرمانی تیم در لیگ بسیار موثر بوده است. موضوعی که باید به تدریج در والیبال زنان هم رواج یابد تا سطح بازی ها بالاتر برود و تیم‌ها بتوانند حداقل جایگاهی در آسیا داشته باشند.
با همه این تفاسیر باید گفت که هنوز والیبال زنان نیاز به خانه تکانی و تحولی بزرگ دارد تا بتواند حداقل به جایگاه هشتمی در آسیا برسد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1093606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد

توسعه همکاری‌های فناورانه هسته‌ای ایران و ونزوئلا

امیر واحدی: نیروی هوایی خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است

آزادیِ آزادی توسط جباری!

تنش آبی در اندیمشک بسیار جدی است

آزادی 1600 زندانی جرائم غیر عمد با محوریت امامزادگان و بقاع متبرکه

مظفری زاده: فیلم شادی با پرچم کشورهای دیگر حاشیه سازی برای تراکتور است

معاون استاندار فارس: تنها عامل مقاومت در برابر دشمنان همبستگی ملی است

مدیرعامل تراکتور: انتشار فیلم شادی با پرچم‌های دیگر برای به حاشیه‌کشیدن قهرمانی است

خرمشهر، آلوده ترین شهر ایران شد

ستاره گلزن سپاهان زیر تیغ رفت

فیلم شادی با پرچم کشورهای دیگر حاشیه سازی برای تراکتور است

داوران جشنواره فیلم 100 اعلام شدند؛ از مصطفی زمانی تا احمدرضا درویش

ماجرای سانسور «پایتخت 7» که سیروس مقدم فاش کرد

«استیون اسپیلبرگ» بزرگ‌ترین فیلم آمریکایی تاریخ را معرفی کرد

آمادگی چند فیلم جشنواره فجر 43 برای اکران

اقدام هیجان‌انگیز آمریکا، عاشقان کی‌پاپ را سورپرایز کرد!

ماه و مشتری بر فراز یکی از قدیمی‌ترین دریاچه‌های اروپا

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

گل اول منچستریونایتد به برنتفورد توسط میسون مانت

گل اول برنتفورد به منچستریونایتد توسط دامسگارد

ارائه دستاوردهای فناورانه پژوهشگاه صنعت نفت در نمایشگاه

واحدهای تحت پوشش گاز در پایتخت به مرز 6 میلیون رسید

شمارش معکوس برای آغاز به‌کار بزرگ‌ترین رویداد صنعتی کشور

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

تقریظ متفاوت رهبر انقلاب بر یک کتاب؛ زیارت قبول عزیز نویسنده

اطلاعیه شماره 6 ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراها

نماینده ولی فقیه در سپاه: تغییر فرمانده کل سپاه کذب و دروغ پردازی است

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

تجلیل از فرمانده بسیج فولاد اکسین خوزستان در نشست استانی حفظ آثار دفاع مقدس

تخصیص اعتبارات ملی برای مرمت و سامان‌دهی مسجد جامع مرند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 14 اردیبهشت 1404

قیمت دلار، سکه و ارز امروز؛ 14 اردیبهشت| تمام سکه 77 میلیون تومان

ساخت 14 مدرسه در شهرستان بستان آباد

3 شهر ایران در فهرست گرمترین های جهان

آتش سوزی نیزارهای هورالعظیم، آینه ناکارآمدی مدیریت بحران

پیشنهاد 40 میلیاردی تراکتور به استقلال برای جشن

توجیه وزیر افراطی صهیونیست برای ادامه جنگ غزه به‌جای آزادی اسرا

پیش بینی وقوع گرد و خاک در خوزستان / دما 8 درجه کاهش می‌یابد

حوزه هنری خوزستان با جانی دوباره راوی ایستادگی مردم می‌شود

استاندار: معرفی جامع توانمندی‌ها و چالش‌های استان در برنامه «هفته خوزستان» ضروری است