پیام خوزستان

آخرين مطالب

چمران: مقاوم‌سازی ساختمان‌ها بهترین آمادگی در برابر زلزله است شهرستان ها

چمران: مقاوم‌سازی ساختمان‌ها بهترین آمادگی در برابر زلزله است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - - مهدی چمران امروز -یکشنبه 14 اردیبهشت‌ماه- در حاشیه جلسه علنی شماره 322 شورای شهر در جمع خبرنگاران افزود: شب گذشته در اطراف تهران شاهد وقوع زلزله چهار ریشتری بودیم، حال سوال این است آیان این زلزله نباید هشداری برای پایتخت باشد تا نسبت به ایمن سازی با جدیت بیشتری تلاش کنیم.
وی ادامه داد: بحث دیگر اینکه باید ببینیم ساختمان‌ها مثلا در حاشیه بزرگراه‌ها به گونه‌ای ساخته شده‌اند که در برابر زلزله تاب آور باشند یا موضوع حمل و نقل و کمک‌های احتمالی در زمان وقوع حوادث را مشکل‌دار کرده‌اند ضمن اینکه آمادگی در برابر زلزله برای شهر پر ترافیکی همچون تهران سخت است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
چمران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه پیش‌تر اعلام شده بود تونل‌های مترو در برابر زلزله مقاومند و بعنوان پناهگاه می‌توان مورد استفاده قرار گیرند، آیا تایید می‌کنید، گفت: البته تونل‌ها تا حدودی ایمن هستند ولی دغدغه فرونشست‌ها را هم داریم.
وی اظهار کرد: تمام تلاش ستاد بحران که زیر نظر شهرداری تهران است و قاعدتاً مسووولیت اصلی آن هم با وزیر کشور است، این است که بتواند آمادگی‌ها را ایجاد کند.
وی با بیان اینکه هنگام وقوع زلزله با ترافیک حمل و نقل و نیز ترافیک گفت‌و‌گو‌ها مواجه خواهیم بود، گفت: یعنی حتی با این ارتباطات معمولی هم دیگر نمی‌شود تماس گرفت. به همین خاطر ستاد بحران راه‌های دیگری را در نظر گرفته از سیستم‌های ماهواره‌ای برای ارتباط گرفتن با اعضای اصلی که مسوولیت دارند استفاده می‌کند البته راه‌های دیگری هم هست که بیان آنها زمان بیشتری نیاز دارد.
چمران بهترین آمادگی برای زلزله را مقاوم سازی ساختمان‌ها اعلام کرد و افزود: باید مقاوم بسازیم تا در مقابل زلزله بتواند مقاومت کند و خراب نشوند.
وی تاکید کرد: البته کار‌های دیگر را هم بدنبال می‌کنیم به صورت سالیانه مانور‌ها برگزار می‌شوند و حتی استان‌های معین هم تعیین شده‌اند که در شرایط بحران به کمک تهران بیایند، همان‌طور که تهران می‌تواند استان معین استان‌های دیگر باشد.
وی افزود: اصل بحث زلزله، مقاوم‌سازی است، کشور‌هایی مانند ژاپن یا چین را ببینید؛ مهم‌ترین کاری که در این زمینه کرده‌اند، علاوه بر آن آمادگی‌هایی که خیلی هم ضروری و خوب است و باید باشد، مقاوم‌سازی است، روی خط زلزله هم ساختمان می‌سازند که به صورت مقاوم در زمان حادثه ایستادگی دارد و مقاومت می‌کند.
چمران گفت: ما باید این را هم در محاسبات فنی ساختمان‌ها و هم در مرحله اجرا و طراحی لحاظ کنیم، طراحی ساختمان مقاوم در برابر زلزله خودش یک بحث جداگانه‌ای است.
به گفته وی، در معماری قدیم‌مان این را داشتیم. اصولا طراحی‌ها، طراحی‌های مقاوم در برابر زلزله بوده‌اند، در زلزله بم دیدیم که ساختمان‌های حتی اسکلت فلزی خراب شدند ولی مسجد جامع باقی ماند.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایرنا مبنی بر اینکه ساخت هتل ولنجک به کجا رسید، ادامه داد: متاسفانه وقتی کسانی سرمایه‌گذاری می‌کنند، به جای اینکه کمک کنیم آنها را اذیت می‌کنیم.
وی درباره افزایش طبقات این هتل هم گفت که هنوز اعلام رسمی مبنی بر ساخت طبقات اضافه نشده است.
منبع: ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1093558/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

با وفاق می توانیم نظام تعلیم و تربیتی طراحی کنیم که پاسخگوی نیازهای امروز و فردای ایران عزیز باشد

مدارس باید بستری برای تحقق آموزش باکیفیت، هدف‌محور و مؤثر باشند

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز سمپاد

گل اول منچستریونایتد به برنتفورد توسط میسون مانت

گل اول برنتفورد به منچستریونایتد توسط دامسگارد

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

شعر خوانی زیبای باران نیکراه

شعری زیبا از هوشنگ ابتهاج

نمی شود یک شب بخوابی!

چگونه آثار داستایفسکی را بخوانیم؟

شعری از سجاد حیدری، شرکت‌کنندۀ فصل چهارم سرزمین شعر

شعری دلنشین روی سنگ قبر!

تقریظ متفاوت رهبر انقلاب بر یک کتاب؛ زیارت قبول عزیز نویسنده

اطلاعیه شماره 6 ستاد انتخابات کشور درباره انتخابات شوراها

نماینده ولی فقیه در سپاه: تغییر فرمانده کل سپاه کذب و دروغ پردازی است

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

تجلیل از فرمانده بسیج فولاد اکسین خوزستان در نشست استانی حفظ آثار دفاع مقدس

تخصیص اعتبارات ملی برای مرمت و سامان‌دهی مسجد جامع مرند

قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز امروز 14 اردیبهشت 1404

قیمت دلار، سکه و ارز امروز؛ 14 اردیبهشت| تمام سکه 77 میلیون تومان

ساخت 14 مدرسه در شهرستان بستان آباد

3 شهر ایران در فهرست گرمترین های جهان

آتش سوزی نیزارهای هورالعظیم، آینه ناکارآمدی مدیریت بحران

پیشنهاد 40 میلیاردی تراکتور به استقلال برای جشن

توجیه وزیر افراطی صهیونیست برای ادامه جنگ غزه به‌جای آزادی اسرا

پیش بینی وقوع گرد و خاک در خوزستان / دما 8 درجه کاهش می‌یابد

حوزه هنری خوزستان با جانی دوباره راوی ایستادگی مردم می‌شود

استاندار: معرفی جامع توانمندی‌ها و چالش‌های استان در برنامه «هفته خوزستان» ضروری است

از جنوب تا جنوب در خانه آسودن؛ روز شیراز در اهواز

مهلت 10 روزه برای جمع آوری و سامان‌دهی دست‌فروشان شهر الوان

قاچاقچی گردو در اهواز محکوم شد

«هفته خوزستان» فرصتی برای معرفی واقعی ظرفیت‌ها و چالش‌های استان به مردم ایران است

مادر و دختر مشهور سینمای ایران در یک قاب

کامران تفتی با نمایش سینا رازانی به صحنه بازمی‌گردد

حضور چهره‌های سرشناس در فرش قرمز افتتاحیه «زیبا صدایم کن»

بغض و گریه امیرحسین رستمی به یاد پدرش

چهره ها/ عکس متفاوت از خانم مجری تلویزیون در تولد مادرش

خبر خوب برای دوست‌داران «کیانو ریوز»

صحنه عجیبی که تلویزیون بی‌دلیل آن را سانسور کرد

«قپان» در مسیر اسکار کانادا

استایل میلیاردی محمدرضا شهبازی روی آنتن تلویزیون!

«رویاشهر» توضیح‌دار شد

چت بات های هوش مصنوعی مزاحم کاربران می شوند!

ویدیویی شگفت انگیز از مقایسه ی زمین، خورشید و چند سیاهچاله ی کلان‌جرمِ شناخته شده!

فعالیت آتشفشانی شدید روی قمر مشتری

خوزستان خنک می‌شود

کشف بیش از 600 هزار لیتر سوخت قاچاق در آبادان

مخالفت گسترده هواداران رم با انتخاب احتمالی استفانو پیولی به عنوان سرمربی جدید جالوروسی

طارمی نقش دوم سریال اینتر برای شکار بارسلونا

با انجام قرعه‌کشی تورجهانی تنیس رقابت مدعیان در تهران آغاز شد