پیام خوزستان

آخرين مطالب

پروژه تله‌کابین تاق بستان تا 90 درصد مشکلاتش حل شده است شهرستان ها

پروژه تله‌کابین تاق بستان تا 90 درصد مشکلاتش حل شده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه
، در بازدید از پروژه تله کابین تاق بستان در جمع خبرنگاران، با اشاره به تنوع جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه، اظهار کرد: حفاظت و حراست از جاذبه‌های گردشگری برای ما مهم است، اما باید حداکثر استفاده را نیز از این ظرفیت‌ها ببریم. 
وی افزود: با مجموعه‌ای از اقدامات می‌توانیم علاوه بر حفظ این ظرفیت‌ها، از آنها هم بهره‌مند شویم تا رونق اقتصادی را نیز برای منطقه به همراه بیاورند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: موضوع تله کابین یک مطالبه مردمی است و برای شهری همچون کرمانشاه که جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و موقعیت توپوگرافی مناسبی دارد، تله کابین یک نیاز گردشگری به شمار می‌رود. 
به گزارش ایسنا، حبیبی به اختلافاتی که طی سال‌های گذشته بین میراث فرهنگی و شهرداری بر سر اجرای این پروژه وجود داشته است، اشاره کرد و گفت: حدود 90 درصد این اختلافات حل و فصل شده‌ است. 
حبیبی اضافه کرد: طی ماه گذشته نیز در تهران نشستی با وزیر میراث فرهنگی داشتم که مسائل مختلفی در آن نشست مطرح شد که یکی از آنها بحث تله کابین تاق بستان بود که ایشان نگاه مثبتی نسبت به این موضوع داشتند و مقرر شد یک تیم کارشناسی را به استان اعزام کنند. 
وی افزود: این تیم کارشناسی چند روز پیش به کرمانشاه سفر کردند و نسبت به اجرای پروژه دید مثبتی داشتند. 
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به اینکه وزارت میراث فرهنگی درخواست کرده مستندات و توضیحات بیشتری درباره پروژه ارائه شود، لذا از شهرداری می‌خواهیم که مستندات مورد نیاز را هرچه سریعتر آماده کند و سرعت در کارها بیشتر شود. باید مستندات مورد نیاز هرچه سریعتر به تهران ارسال شود تا از فرصت سفر رئیس جمهوری به استان برای این پروژه استفاده کرده و مجوزهای آن را بگیریم. 
حبیبی در ادامه با بیان اینکه هماهنگی خوبی در حال حاضر بین میراث فرهنگی و شهرداری وجود دارد، گفت: هرچند بحث‌های کارشناسی و فنی وجود دارد، اما پروژه تله کابین نباید زیاد زمان‌بر باشد و باید در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
وی افزود: تلاش می‌کنیم قبل از سفر رئیس جمهوری به استان، از وزیر میراث فرهنگی دعوت کنیم تا به کرمانشاه سفر کند و سرعتی در کار ایجاد شود، البته قوانین و مقررات میراث فرهنگی نیز باید حفظ شود. 
مجوز تله کابین صادر شود، یک ساله آن را تکمیل می‌کنیم نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در حاشیه این بازدید در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه احداث پروژه تله کابین تاق بستان از اوایل دهه 80 در دستور کار قرار گرفته است، اظهارکرد: در سال‌های گذشته میراث فرهنگی مخالفت‌هایی با اجرای آن داشته‌ است.
وی تاکید کرد: پروژه تله کابین تاق بستان به طول 1500 متر تعداد 12 پایه دارد که تاکنون 9 پایه آن احداث شده‌ است‌. 
شهردار کرمانشاه به آخرین پیگیری‌های انجام‌شده از سوی استاندار برای اجرای پروژه اشاره کرد و گفت: مقرر شده است نقشه‌ دقیق پروژه را ظرف یک ماه آینده تهیه کنیم و در اختیار وزارتخانه قرار دهیم. 
وی با بیان اینکه تله کابین در همان مسیر قبلی احداث می‌شود، گفت: بهترین مسیر برای پروژه همان مسیر اولیه است که تاکنون هزینه‌هایی هم برای اجرای آن کرده‌ایم. 
نوروزی اعلام کرد: اگر مجوزها صادر شود، در مدت یک سال تا یک سال و نیم پروژه را تکمیل خواهیم کرد. برای خرید تجهیزات هم رایزنی‌های لازم صورت گرفته‌ است.
جزئیات نقشه تله کابین به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود 
داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز اظهار کرد: پروژه تله کابین سال‌هاست که از سوی شهرداری درخواست داده شده است که مسیر پیشنهادی آنها از سوی وزارتخانه رد می‌شد. 
وی افزود: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته اخیر مقرر شده جزئیات نقشه پروژه از مسیر ابتدا تا انتها با کلیات طرح به وزارتخانه ارسال شود. نقشه‌ها در وزارت میراث فرهنگی بررسی خواهند شد و نتیجه نهایی را به استان اعلام می‌کنند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1084096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شاعرانه/باغ جان را صبوحی آب دهید

سینا و بازهم مهندسی در فولاد! (عکس)

درختان صنوبر چند ساعت قبل از خورشیدگرفتگی، با یکدیگر صحبت می‌کنند!

سهم 3 درصدی ارزآوری غیرنفتی فولاد خوزستان برای کشور؛ غلبه بر ناترازی انرژی با برنامه‌های توسعه‌ای

فینالیست شدن پی‌اس‌جی به کام قهرمان لیگ یونان!

برای نریمان جهان پوستر زدند!

تب جهانی کشتی در اصفهان بالا رفت

کورسوی امید برای پرسپولیس و سپاهان

ابراهیمی: پرسپولیس یک ضعف جدی دارد

ژاوی: همسرم از فوتبال دیدنم شاکی است!

حکم فیفا برای مشت‌زنی و کتک‌کاری

نگرانی تارتار از مصدومیت ستاره گل‌گهر

پرتابگر ایران: صدم را برای قهرمانی آسیا گذاشته‌ام

مدعیان کشتی جهان به مصاف هم می‌روند

گلر باتجربه، مدعیان صعود را ناکام گذاشت

توسعه زیرساخت‌های گردشگری مینوشهر با قید فوریت

واکنش گوهری به درخواست آب قند!

نعمتی محافظش را برای یحیی برداشت! (عکس)

بابادی: این افراد باید توسط مردم تنبیه شوند!

چراغ سبز استقلال خوزستان به حضور در تبریز

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

واکنش گوهری نسبت به درخواست آب قند در بازی با فولاد!

ربیعی: به شرافت بازیکنانم خسته نباشید می‌گویم

مصرف برق صنایع کشور 2 هزار مگاوات افزایش یافته است

گل‌محمدی: به سهمیه آسیایی که حق ما بود نرسیدیم!

ربیعی: با شرافت برای ذوب‌آهن جنگیدیم/ذوب‌آهن را سرپا نگه داشتم

بدترین زد و خورد سال به مدت هفت دقیقه!

«مقاومت» همچون کوه استوار؛ پرچم آزادی بر بام قدس به اهتزاز در می‌آید

تامین 20 درصد آهن اسفنجی کشور توسط فولاد خوزستان| ضرورت تسهیل دستورالعمل‌های صادراتی

شهیدان سلیمانی و امیرعبداللهیان اسطوره های جبهه مقاومت

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

سرمربی استقلال خوزستان: زورمان به فولاد خوزستان نرسید

عرصه فعالیت بخش خصوصی در خوزستان به خوبی فراهم نشده است

100 همت منابع پتروشیمی های خوزستان خارج از استان است

نشست هم‌اندیشی وزیر صمت با فعالان اقتصادی خرمشهر و آبادان