پیام خوزستان

آخرين مطالب

پروژه تله‌کابین تاق بستان تا 90 درصد مشکلاتش حل شده است شهرستان ها

پروژه تله‌کابین تاق بستان تا 90 درصد مشکلاتش حل شده است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری موج از کرمانشاه
، در بازدید از پروژه تله کابین تاق بستان در جمع خبرنگاران، با اشاره به تنوع جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه، اظهار کرد: حفاظت و حراست از جاذبه‌های گردشگری برای ما مهم است، اما باید حداکثر استفاده را نیز از این ظرفیت‌ها ببریم. 
وی افزود: با مجموعه‌ای از اقدامات می‌توانیم علاوه بر حفظ این ظرفیت‌ها، از آنها هم بهره‌مند شویم تا رونق اقتصادی را نیز برای منطقه به همراه بیاورند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: موضوع تله کابین یک مطالبه مردمی است و برای شهری همچون کرمانشاه که جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و موقعیت توپوگرافی مناسبی دارد، تله کابین یک نیاز گردشگری به شمار می‌رود. 
به گزارش ایسنا، حبیبی به اختلافاتی که طی سال‌های گذشته بین میراث فرهنگی و شهرداری بر سر اجرای این پروژه وجود داشته است، اشاره کرد و گفت: حدود 90 درصد این اختلافات حل و فصل شده‌ است. 
حبیبی اضافه کرد: طی ماه گذشته نیز در تهران نشستی با وزیر میراث فرهنگی داشتم که مسائل مختلفی در آن نشست مطرح شد که یکی از آنها بحث تله کابین تاق بستان بود که ایشان نگاه مثبتی نسبت به این موضوع داشتند و مقرر شد یک تیم کارشناسی را به استان اعزام کنند. 
وی افزود: این تیم کارشناسی چند روز پیش به کرمانشاه سفر کردند و نسبت به اجرای پروژه دید مثبتی داشتند. 
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: با توجه به اینکه وزارت میراث فرهنگی درخواست کرده مستندات و توضیحات بیشتری درباره پروژه ارائه شود، لذا از شهرداری می‌خواهیم که مستندات مورد نیاز را هرچه سریعتر آماده کند و سرعت در کارها بیشتر شود. باید مستندات مورد نیاز هرچه سریعتر به تهران ارسال شود تا از فرصت سفر رئیس جمهوری به استان برای این پروژه استفاده کرده و مجوزهای آن را بگیریم. 
حبیبی در ادامه با بیان اینکه هماهنگی خوبی در حال حاضر بین میراث فرهنگی و شهرداری وجود دارد، گفت: هرچند بحث‌های کارشناسی و فنی وجود دارد، اما پروژه تله کابین نباید زیاد زمان‌بر باشد و باید در سریعترین زمان ممکن به نتیجه برسد.
وی افزود: تلاش می‌کنیم قبل از سفر رئیس جمهوری به استان، از وزیر میراث فرهنگی دعوت کنیم تا به کرمانشاه سفر کند و سرعتی در کار ایجاد شود، البته قوانین و مقررات میراث فرهنگی نیز باید حفظ شود. 
مجوز تله کابین صادر شود، یک ساله آن را تکمیل می‌کنیم نادر نوروزی شهردار کرمانشاه نیز در حاشیه این بازدید در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه احداث پروژه تله کابین تاق بستان از اوایل دهه 80 در دستور کار قرار گرفته است، اظهارکرد: در سال‌های گذشته میراث فرهنگی مخالفت‌هایی با اجرای آن داشته‌ است.
وی تاکید کرد: پروژه تله کابین تاق بستان به طول 1500 متر تعداد 12 پایه دارد که تاکنون 9 پایه آن احداث شده‌ است‌. 
شهردار کرمانشاه به آخرین پیگیری‌های انجام‌شده از سوی استاندار برای اجرای پروژه اشاره کرد و گفت: مقرر شده است نقشه‌ دقیق پروژه را ظرف یک ماه آینده تهیه کنیم و در اختیار وزارتخانه قرار دهیم. 
وی با بیان اینکه تله کابین در همان مسیر قبلی احداث می‌شود، گفت: بهترین مسیر برای پروژه همان مسیر اولیه است که تاکنون هزینه‌هایی هم برای اجرای آن کرده‌ایم. 
نوروزی اعلام کرد: اگر مجوزها صادر شود، در مدت یک سال تا یک سال و نیم پروژه را تکمیل خواهیم کرد. برای خرید تجهیزات هم رایزنی‌های لازم صورت گرفته‌ است.
جزئیات نقشه تله کابین به وزارت میراث فرهنگی ارسال می‌شود 
داریوش فرمانی مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز اظهار کرد: پروژه تله کابین سال‌هاست که از سوی شهرداری درخواست داده شده است که مسیر پیشنهادی آنها از سوی وزارتخانه رد می‌شد. 
وی افزود: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته اخیر مقرر شده جزئیات نقشه پروژه از مسیر ابتدا تا انتها با کلیات طرح به وزارتخانه ارسال شود. نقشه‌ها در وزارت میراث فرهنگی بررسی خواهند شد و نتیجه نهایی را به استان اعلام می‌کنند. 

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1084096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انویدیا تراشه‌های رده پایین را به چین می‌فرستد

اجرای عملیات پایدارسازی دکل‌های خطوط فوق توزیع برق در خوزستان

آقامیرزایی برنز گرفت

مشکلات دختر دونده کم‌بینا: پیست تمرینم مثل سیمان است

کشتی روی موج تختی

ستاره‌های فولاد در ژاپن به یاد سید!

طلوع‌کیان سرمربی تیم والیبال چادرملو ماند

مسابقات بین‌المللی تور تنیس آسیا در اصفهان آغاز شد

نایب قهرمان جهان افتخارش را پیشکش امام مهربانی کرد

سابقه حضور پاپ جدید در میادین ورزشی

محکومیت 12 میلیاردی به سود ساکت الهامی

انتقال غیرمنتظره؛ آزمون مقابل من‌سیتی و یوونتوس!

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

فرهیختگان: عراقچی با پاسخ نامه ملک سلمان راهی ریاض شد

شعارهای جمعی از کارگران سراسر کشور هنگام ورود رهبر انقلاب به حسینیه امام خمینی(ره)

روایت مقام دولت سیزدهم از ماجرای نامه شهید رئیسی به روحانی پیش از گرانی بنزین

مصالحه 240 پرونده قصاص نفس در خوزستان

نقش حاج حسن در تجهیز توپخانه سپاه

آزاد ارمکی: طبقه متوسط اجازه نداده است که جنبش‌های اجتماعی به شورش‌های اجتماعی تبدیل شود/ کنش اجتماعی خاتمی درخشان است

رونمایی جناب خان از اسامی عجیب و غریب عمه‌هاش

جواد افشار: از سریال «گاندو» سوءاستفاده شد

پرداخت 150 میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به زنان عشایری دزفول

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

خاویر ماسکرانو: مسی ناراحت است، چون انتظارش بالاست!

استقلال با مجتبی جباری؛ شروعی امیدوارکننده در سه گام

آزادی به سپاهان می رسد؟

نفرات برتر مسابقات MMA قهرمانی کشور مشخص شدند

فرزام: خبری از مربی خارجی نیست

بانوان والیبال نشسته ایران حریفان خود در قهرمانی آسیا را شناختند

شروع مقتدرانه محمدسیفی در راه تکرار قهرمانی PFL

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

تحول بزرگ در ناوگان دریایی پایانه‌های نفتی

نمایشگاه نفت، فرصتی برای تعامل بخش دولتی و خصوصی

6 وزیر به کمیسیون‌های مجلس می‌روند

تعرض به سفارت ایران در استکهلم؛ عراقچی خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد

عراقچی عازم عربستان شد

بن‌گورین در تیر رس انصارالله؛ آیا صنعا به دنبال محاصره هوایی تل‌آویو است؟

بحران آبی خوزستان به کجا رسید؟

کسی جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت لبنان را ندارد؛قدرت حزب‌الله پابرجاست

هیچ‌کس جرأت آسیب زدن به سلاح مقاومت را ندارد؛ قدرت حزب‌الله پابرجاست

ساده‌زیستی «محمود بصیری» حسابی وایرال شد

بحث مسعود فراستی با تهیه کننده «دایناسور»/ من این زباله‌هارا دیدم!

فرح‌بخش: من نگفتم پنج سینماگر جنبش «می تو» را 800 ضربه شلاق بزنند!

روندهای جدید در فناوری دارورسانی پس از 2025 چگونه است