پیام خوزستان

آخرين مطالب

سود سهام عدالت؛ مقاومت شرکت‌ها در برابر حقوق سهامداران/ با شرکت‌های متخلف برخورد خواهد شد؟ شهرستان ها

سود سهام عدالت؛ مقاومت شرکت‌ها در برابر حقوق سهامداران/ با شرکت‌های متخلف برخورد خواهد شد؟
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - چند سالی است که با رسیدن به ایام پایانی اسفندماه سهامداران عدالت منتظر دریافت سود سهام خود هستند، اما بدعهدی برخی شرکت‌ها همواره سبب شده تا همواره زمان واریز این سود کارش به اما و اگر کشیده شود!
واریز سود سهام عدالت عملکرد مالی 1402 شرکت‌ها که ولی‌الله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: طبق مصوبه شورای عالی بورس شرکت سپرده‌گذاری مرکزی مجاز است با شرکت‌های سرمایه پذیر سهام عدالت مکاتبه و سود عملکرد مالی 1402 شرکت‌ها را اخذ، تجمیع و به حساب سهامداران عدالت واریز کند.
در ادامه این مقام مسئول می‌گوید: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با شرکت‌های سهام عدالت مکاتبات لازم را انجام داده است و از آنها خواسته سود عملکرد سال مالی 1402 را به حساب این شرکت واریز کنند؛ سپرده‌گذاری مرکزی و سازمان بورس به جد پیگیر دریافت سود سهام عدالت عملکرد مالی 1402 شرکت هستند تا بتوان قبل از پایان سال سود به حساب سهامداران واریز شود.
شرکت‌های متخلف در واریز سود سهام عدالت منتظر برخورد باشند
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در نهایت اظهار کرد: شرکت‌های سرمایه‌پذیر سهام عدالت اگر سود سهام عدالت را پرداخت نکنند مطابق مقررات با آنها برخورد می‌شود؛ شرکت‌ها در نظر داشته باشند سود سهام عدالت مشابه سود سهامداران خرد است و به سبب این که این سود به شکل خرد به سهامداران پرداخت می‌شود باید مطابق زمان‌بندی که برای سهامداران خرد در نظر گرفتند سود سهامداران عدالت را هم پرداخت کنند و نباید بگذارند این سود همراه با سهامداران حقوقی پرداخت شود.
واریز سود سهام عدالت در گرو همکاری شرکت‌های بزرگ
پیگیری‌های خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان هم حاکی از آن است که تاکنون مبلغ واریزی شرکت‌ها انقدری نبوده که بشود سود پرداخت کرد برای اینکه رقم سود به عدد قابل توجهی برسد، باید شرکت‌های بزرگ سود‌های خود را واریز کنند بر این اساس واریز سود سهام عدالت در گروه همکاری شرکت‌های سرمایه‌پذیر است و باید دید شرکت‌های بزرگ در هفته آینده به تعهدات خود عمل خواهند کرد؟
سود سهام عدالت برای برخی واریز نخواهد شد
اما این سود برای برخی واریز نخواهد شد در همین رابطه هم مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد «درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی» اشاره کرد.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: برای دریافت سود سهام عدالت نیاز نیست به جایی مراجعه یا روی لینکی کلیک کرد و نکته مهم این است که زمان و مبلغ دقیق واریز سود سهام عدالت حتما از مبادی رسمی اطلاع رسانی خواهد شد.
در نهایت گفتنی است، بنابر اعلام سپرده‌گذاری مرکزی با توجه به این که همچنان برخی از شرکت‌های سرمایه پذیر سود سهام عدالت را واریز نکرده‌اند، مشمولانی که هنوز سجامی نشده‌اند تا روز جمعه 24 اسفند ماه 1403، فرصت دارند با ثبت نام در سامانه سجام در فرایند دریافت سود سهام عدالت قرار گیرند.
حالا باید منتظر ماند و دید آیا شرکت‌های بزرگ به تعهدات خود عمل خواهند کرد؟ شرکت‌هایی که هنگام واریز سود سهام عدالت عملکرد مالی 1401 با بدعهدی‌های خود سبب شدند این سود در سه مرحله برای سهامداران واریز شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062737/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استاندار خوزستان در دیدار مردمی آخر سال: مدیران ارتباط خود را با مردم تقویت کنند

لزوم برنامه‌ریزی گسترده برای راهپیمایی روز قدس و بزرگداشت روز جمهوری اسلامی در اصفهان

مسافران نوروزی احتیاط کنند/ حالت آماده‌باش اعلام شد

میودراگ‌ بوژوویچ از ایران رفت؛ استقلال، استقلال خوزستان را دور زد!

فرهنگ غنی خوزستان در ایام نوروز به نمایش درآید

درآمد 1،376 میلیارد تومانی فولاد اکسین خوزستان در 11 ماه اخیر

«مقاومت» زندگی آفرین است

آغاز مینی‌سریال «مرز» با بازی فرهاد قائمیان در شبکه سه

این چه دو روییِ

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی برای یک‌میلیون دانش‌آموز و 100 هزار معلم

تأکید استاندار خوزستان بر انسجام ملی: همه شهروندان برابرند

حضور تاج در تمرین تیم ملی

مادرید میزبان فینال لیگ قهرمانان

باشگاه پرسپولیس: کارتال لیست ورود و خروجی نداده است

سهمیه بنزین فروردین‌ ماه برای هر کارت سوخت اعلام شد

رکوردشکنی های پیاپی مصرف بنزین در نخستین روزهای تعطیلات نوروزی

سعدی خوانی سیدجلال

کیهان: چهارشنبه سوری، از «رسوم خرافی آریایی» است

آخوندی: چهارشنبه‌ سوری جشنی ملی است

انتقاد مجلس از شعام درباره قانون حجاب؛ چرا شفاف سازی نمی‌کنید؟

پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز ملی شدن صنعت‌ نفت ایران

خاندوزی: شهید رئیسی هیچ مسئله‌ای از اقتصاد ایران را لاینحل نمی دانست

بازگشت به افق فلسطین با ویژه برنامه روز جهانی قدس

خدمت به مردم باید بدون هرگونه تبعیض ارائه شود

پیش بینی هوای خوزستان در هفته جاری

استاندار خوزستان خواستار همکاری فوری عراق برای مهار آتش‌سوزی تالاب هورالعظیم شد

برپایی ایستگاه های افطار در ورزشگاه بازی ایران و امارات

خوزستان؛ معدن استعدادهای گلف برای تیم ملی

فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان: خانواده در تاریخ ایرانی سابقه هزاران ساله دارد

استاندار خوزستان در دیدار با اعضای انجمن مندائیان بر انسجام و وفاق ملی تاکید کرد

بقائی: ٢٩ اسفند، گواه عزم ایرانیان برای مقاومت در برابر زورگویی است

ساماندهی ورودی های استان خوزستان برای استقبال از میهمانان نوروزی

راز‌های لوکس بودن هتل پارسیان آزادی تهران از دید مسافران بین المللی

دعوای شدید «مصدق» و «محمدرضا شاه»

اینجوری پشت هم باشید

مگه از جونای الان شوهر در میاد؟

امسال برای تو چطور گذشت؟

بزرگترین سیاهچاله در کیهان

صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای خوزستان

دیدار مدیر کل بنیاد سمنان با همکاران بازنشسته به مناسبت بزرگداشت هفته شهید

قیمت نفت کاهش یافت

عطر قرآنی در شعر فارسی

چرا ظریف به افطاری وزیر خارجه نرفت

مجری تلویزیون: قیمت دلار باید کاهش یابد، چون هزینه جنگ برای آمریکا بسیار بیشتر از ایران است!

زیباکلام در مناظره با سعید آجرلو: چین و روسیه که با آمریکا ارتباط دارند، آیا نوکر آمریکا هستند؟

ماجرای پیام نوروزی‌ آیت الله رئیسی که ضبط نشد

روایت حجاریان از «تهران مخوف»

واکنش میرسلیم به تهدیدات ترامپ علیه ایران

امیر سیاری: هر متجاوزی را مجازات می‌کنیم

راه اندازی تور اهوازگردی رایگان با اتوبوس گردشگری