پیام خوزستان

آخرين مطالب

عارف: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی همراه نباشد سیاسی

عارف: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی همراه نباشد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - مهر / معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به تصویب برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد تأکید کرد: تربیت مدیران جوان با گزینش‌های سیاسی نباشد، بلکه باید به دنبال تربیت عده‌ای نیروی کارآمد اداری بود.
محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در صد و نود و چهارمین جلسه شورای عالی اداری که با حضور وزرای ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس سازمان اداری و استخدامی، دبیر هیأت دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط برگزار شد، اولویت بهره‌گیری از زنان در برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد را خاطرنشان ساخت و تصریح کرد: باید به مرحله‌ای برسیم که برای حضور زنان در بخش‌های مدیریتی نیازی به سهمیه نباشد چرا که با توجه به شایستگی‌های زنان ایرانی به ویژه در عرصه‌های علمی و دانشگاهی باید جایگاه خود را در بخش‌های مدیریتی میانی و ارشد به راحتی پیدا کنند.
عارف ادامه داد: تربیت مدیران جوان باید در سه حوزه ستادی، بنگاه‌های بزرگ و استان‌ها صورت گیرد تا آنان بتوانند علاوه بر گذراندن دوره‌های آموزشی متناسب در جلسات مختلف، برای کسب تجربه وآشنایی با امور اداره کشور آماده شوند.
وی با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از تجارب موفق کشورهای جهان در تدوین برنامه‌های آموزش مدیران جوان افزود: در سال‌های گذشته برنامه‌های مشابهی برای تربیت مدیران در دولت‌های مختلف اجرایی شد که باید در این برنامه تربیت مدیران دولت چهاردهم از تجارب ناموفق دولت‌های گذشته به دلیل نگاه اداری جلوگیری کنیم.
عارف همچنین از دست‌اندرکاران برنامه تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد خواست تا بر اساس ضوابط روشن و دوره‌های آموزشی نوین و منطبق با جدیدترین روش‌های روز دنیا شایسته‌ترین افراد در این طرح انتخاب شوند.
معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به تدوین و تصویب سند «نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا» در دولت چهاردهم تأکید کرد: بایدکاستی‌ها و عقب‌ماندگی‌های در زمینه اجرای دولت الکترونیک جبران شود.
عارف با قدردانی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه در فرایند تدوین پیش نویس و متن نهایی این سند با کمک اساتید و نخبگان برجسته علمی و دانشگاهی و همچنین بهره‌گیری از نظرات بخش خصوصی افزود: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در ابلاغ سیاست‌های کلی نظام اداری ناظر بر توسعه نظام اداری الکترونیک و همچنین قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور این سند مهم در دولت تهیه و تصویب شده است.
وی همچنین به برنامه دولت چهاردهم برای تفویض اختیار به استانداران اشاره کرد و گفت: بسیاری از امور اجرایی به استان‌ها محول خواهد شد که در این راستا باید نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا در اولویت اقدامات استانداران قرار گیرد و بر این مبنا امور استانی خود را به بهترین نحو اداره کنند.
لازم به ذکر است، سند نقشه راه دولت هوشمند و حکمرانی داده مبنا با پیشنهاد مشترک سازمان‌های اداری و استخدامی کشور و برنامه و بودجه و همچنین وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اجرای سیاست‌های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری، قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور و همچنین برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم مبنی بر توسعه دولت هوشمند به تصویب اعضای شورای عالی اداری رسید.
ایجاد هماهنگی میان تمامی ارکان فعال در حوزه دولت الکترونیک و دولت هوشمند با رویکرد هم‌افزایی، حذف اقدامات موازی، ارتقا یکپارچگی تصمیم‌گیری و عملیاتی، ارتقا شفافیت عملکردی، تسهیل امور مردم و کسب و کارها از جمله مهمترین اهداف تدوین این سند در دولت چهاردهم است.
همچنین برنامه طرح تربیت 500 مدیر جوان و کارآمد در راستای اجرایی کردن منویات مقام معظم رهبری، سیاست‌های کلان و راهبردهای کشور در سند چشم انداز بیست ساله نظام و نیز مأموریت‌های دولت چهاردهم تهیه شده است که در این طرح تلاش می‌شود نسبت به شناسایی و انتخاب 500 نفر از نیروهای جوان برای برنامه‌ریزی و اقدام شود.
بازار
در پایان این جلسه نیز گزارش اجرای برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم در هفت بند و اقدامات انجام شده ارائه شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062543/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

12 سوداگر مرگ در خرمشهر دستگیر شدند

در لیگ زیر 18 سال فوتبال رقم خورد؛ از درگیری با تبر تا گریه مادر بافقی برای رامهرمزی‌ها

قله 8167 متری در هیمالیا زیر پای بانوی کوهنورد ایرانی

ملی‌پوشان چوگان پس از صعود به جام‌جهانی چقدر پاداش گرفتند؟

بورسیه‌های جدید ورزش برای المپیک لس‌آنجلس معرفی شدند

آخرین وضعیت غایب سرشناس 70 کیلوگرم جام تختی

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

روز سوم نمایشگاه کتاب؛ حضور پرشور کودکان و پرواز هدهد سفید

ماجرای خواب شهید رئیسی با شال سبز در هواپیما

حقیقت پور: عقلای آمریکا فریب نتانیاهو را نمی‌خورند

دیپلمات ایرانی: اکثر موضوعات میان ایران و مصر حل‌وفصل شده است

اسماعیلی: معاونت راهبردی با معاونت امور مجلس ریاست جمهوری ادغام نشده است

وزیر امور خارجه وارد جده شد

«زنجانی» بیرون از زندان؛ «بابک» پُشت رُل تریلی نشست!

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی – عربی در دوحه برگزار می‌شود

واکنش رهبر انقلاب به وقایع سوریه و فلسطین؛ باطل چند روزی جولانی دارد اما قطعاً رفتنی است

توصیه‌‌های بهزاد نبوی به مذاکره‌کنندگان و دولت؛ مذاکره با اروپا را هم فراموش نکنید

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

قیمت سکه و طلا در بازار آزاد 20 اردیبهشت 1404

چمران: خلیج فارس، همیشه به نام فارس باقی خواهد ماند

افتخارآفرینی ورزشکاران خوزستانی در مسابقات رزمی ترکیبی قهرمانی کشور

حرکت صعودی POPCAT: نشانه‌های افزایش ارزش تا 1.04 دلار

تحول در ساخت تجهیزات پزشکی و گجتهای پوشیدنی با الگوریتم جدید

قیمت سکه امروز 20 اردیبهشت 1404/ سکه امامی چند؟

تقویت حمایت شرکت ملی گاز از دانش‌بنیان‌ها

افزایش روزهای فروش نمایشگاه گل و گیاه

لزوم تثبیت جایگاه ایران در نظام جدید انرژی جهانی

کمین‌های ترکیبی حماس؛ برگ برنده جنگ در غزه

حوزه علمیه باید مقاومت را در عرصه مقابله و جنگ سیاسی و فکری تقویت کند

فتح خرمشهر نماد وفاق ملی و اعتقاد قلبی مردم به امام (ره) است

حذف گاردریل‌های فلزی در بزرگراه شهید چمران تهران

حضور مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان

چهار قاتل در دزفول به حرمت امام رضا(ع) بخشیده شدند

تصادف پراید در جاده آبادان - اروندکنار 4 مصدوم داشت

توسعه گردشگری ورزشی، رویکرد راهبردی سازمان منطقه آزاد کیش در مسیر رشد پایدار

کیش میزبان نخستین سمپوزیوم توسعه سیلینگ ایران

اهدای جام قهرمان لیگ یک در تهران

پیشکسوت چوگان: آمریکا را در خاک خودش شکست می‌دهیم

آغاز کار شاگردان بهروز عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

پوستر پرستاره نماینده ایران برای لیگ قهرمانان آسیا

القادسیه نخستین حریف طبیعت در سوپر لیگ غرب آسیا

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود