پیام خوزستان

آخرين مطالب

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما بنیاد شهید و امور ایثارگران

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما صبح روز سه‌شنبه 21 اسفندماه به امضا رسید.

به گزارش «ایثار»، این تفاهم‌نامه در حاشیه جلسه شورای معاونین صداوسیما منعقد شد و مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، اظهار کرد: امروز اتفاق بزرگی رخ داد و عزمی که در امانت‌داری میراث شهدا و ایثارگران بین صدا و سیما و بنیاد رقم می‌خورد، به طور حتم مورد عنایت شهدا نیز خواهد بود. برنامه‌ها و برنامه‌سازی‌هایی که تا امروز در رسانه ملی در حوزه ایثار و شهادت رقم خورده جای قدردانی دارد و نظرسنجی‌هایی که ما در بنیاد انجام می‌دهیم نشان می‌دهد که نقش رسانه ملی به عنوان یگانه پرچمدار حوزه ایثارگران در فضای عمومی کشور نقش پررنگی است، اثرگذاری و رضایت مخاطبان نیز نشان از اقدامات موثر صداوسیما در این بخش دارد.
وی افزود: ما ظرفیت‌های بزرگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران داریم، در حالی که دشمنان کشور با فعالیت 24 ساعته تمام تلاش خود را می‌کنند، باید در مقابل این ناتوی فرهنگی از تمام ظرفیت‌هایی که داریم استفاده کنیم. همچنین باید به سمت ایجاد برش‌هایی عمیق‌تر در زندگی شهدا برویم. هر شهید یا هر ایثارگر یک جریان فرهنگی است که می‌تواند الهام بخش تولید آثار متنوع فرهنگی باشد.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حاشیه امضا این تفاهم‌نامه، گفت: موضوع ایثار و شهادت یک رودخانه جاری است که تمامی ندارد. همه شهدا، چه در ایران و چه در جهان اسلام برای ما الهام بخش هستند و برای ما به عنوان رسانه، هر شهید یعنی یک داستان و روایت و درس پرمعنا.
وی با اشاره به اینکه در حوزه ایثار و شهادت، بنیاد شهید و امور ایثارگران در راس قرار دارد، تاکید کرد: ما باید با ارتباط معنادار با بنیاد شهید و امور ایثارگران ، به تقویت محتواهای تولیدی خود در سازمان صداوسیما بپردازیم. امکاناتی که برای فرهنگ سازی در این حوزه در اختیار بنیاد شهید قرار دارد، بسیار قابل توجه بوده و ما در رسانه ملی فعالیت‌هایی که در حوزه شهدا انجام می‌دهیم معمولاً جزو پر مخاطب ترین تولیدات ما هستند.
جبلی خاطرنشان کرد: مخاطب رسانه تعلق خاطر جدی به حوزه ایثار و شهادت دارد و امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه اثرات رسانه‌ای با ساختار متفاوت هنری، با استفاده از هم‌افزایی با بنیاد شهید و امور ایثارگران رقم بخورد.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: وضعیت موجود بخش اندکی از ظرفیت‌هایی است که می‌شود برای تولید آثار هنری به کار بست و رسانه ملی تمام قد آماده است تا تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد شهید بسته شده را اجرایی کند و تمام امکانات خود را جهت بسط و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به کار گیرد. 
در ادامه این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهدی محمدی مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و سرپرست اداره کل امور بین‌الملل حضور داشتند، تفاهم‌نامه به امضا رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1062126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادای احترام به شهدای حملات رژیم صهیونیستی در گلزار شهدای آستانه اشرفیه

بازدید مدیرکل ورزشی و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه اردوگاهی صابرین در چابکسر

رهاسازی آب از سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه

مهار حریق در منطقه هارکیزه شهرستان لالی

رهاسازی آب سد سیمره برای تأمین حقابه پایین‌دست کرخه و مهار آتش‌سوزی هورالعظیم

دورکاری ادارات در برخی شهرستان‌های خوزستان

مجوز محیط‌زیستی فاز دوم پتروشیمی ماهشهر پس از ماه‌ها پیگیری صادر شد

حل بحران هورالعظیم نیازمند همکاری منطقه‌ای است

گزیده‌های نفتی هفته

افتتاح تصفیه‌خانه پساب فولاد شادگان گامی مهم در حفظ محیط زیست است

سرمایه‌گذاری شرکت‌های خوزستانی در خارج از استان خلاف عدالت است

کارشناسان دادگستری نقش کلیدی در کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند

تصفیه‌خانه پساب صنعتی فولاد شادگان به بهره‌برداری رسید

14 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی آلودگی هوا

چشم‌ انتظاری برای یاسمین در سی‌ امین یادواره شهدای دودانگه ساری

دشمن تلاش می کند دستاوردهای ایران در جنگ تحمیلی 12 روزه را کوچک جلوه دهند

لزوم ساماندهی فرآیند توقیف و ترخیص وسایل نقلیه توقیفی و رسوبی در خوزستان

اجرای طرح‌های آبخیزداری در یک میلیون هکتار از اراضی کوهستانی و تپه ماهوری+فیلم

25 هزار هکتار از تالاب هورالعظیم در حصار دود و آتش

شناسایی پیکر شهید موسی اکبری پس از 41 سال

افزایش 30 درصدی ظرفیت قطار‌های اربعین حسینی

شناسایی بیش از 26 هزار بیمار دارای پرفشاری خون در دزفول

اجرای جشنواره فرهنگی زیست محیطی 100 روز با رود دز

مردانی که نفت ایران را می‌سازند

کار زیر آفتاب 50 درجه؛ مردانی که ایران را از دل زمین زنده نگه می‌دارند

رقابت 47 هزار و 251 داوطلب در آزمون سراسری 1404+فیلم

راه اندازی بازارچه‌های صنایع‌دستی در مبادی مرزی کشور

وکیل و کارشناس، دو بال قاضی در اجرای عدالت هستند

آغاز عملیات اجرایی مرحله دوم طرح آبرسانی مناطق جاده دزفول به شوشتر

رفع افت ولتاژ برق در اندیمشک با نصب و راه اندازی 9 ترانس

پیش بینی کاهش دما و وقوع گرد و خاک محلی در خوزستان

تداوم روند افزایشی قیمت نفت

دستگیری عامل بمب گذاری در شادگان

امضای تفاهم‌نامه جاده میانبر مسجدسلیمان با اعتبار 5 همت

کارگران شرکت تخته فشرده پاک چوب خوزستان مجدد مشغول به کار شدند

افتتاح تصفیه‌خانه پساب صنعتی و بهداشتی شرکت صنعت فولاد شادگان

راز تسلط چین بر بازار مواد معدنی حیاتی چیست؟

تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی در استان

پیام استاندار خوزستان در گرامیداشت هفته بهزیستی

پیام استاندار خوزستان به مناسبت آغاز سال نو صابئین مندایی

🎬تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر استاندار خوزستان جهت کاهش خاموشی‌ها در استان

ثبت دمای 50 درجه سانتی گراد و بالاتر در ١٠ نقطه خوزستان

پیکر پاک پدر شهید خادمی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران در کیاسر ساری تشییع شد

تداوم آبرسانی اروندان به 3 شهرستان در جنوب کشور

تداوم آبرسانی اروندان به سه شهرستان در جنوب کشور

نشست رئیس اپراتور تلفن همراه کیش و مدیر مخابرات استان هرمزگان

ادعای توزیع بنزین بی‌کیفیت در قزوین رد شد

علت انتشار دود از پتروشیمی تبریز چه بود؟

تکذیب شایعه اختلاط بنزین با آب در یکی از جایگاه‌های سوخت

بیش از 220 درخواست در میز خدمت بنیاد شهید و امور ایثارگران اردبیل بررسی شد