پیام خوزستان

آخرين مطالب

کاهش‌ داوطلبانه عرضه اعضای اوپک‌پلاس ضامن ثبات بازار نفت است وزارت نفت

کاهش‌ داوطلبانه عرضه اعضای اوپک‌پلاس ضامن ثبات بازار نفت است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - کارگروه نظارتی اوپک‌پلاس ضمن تأکید بر تداوم توافق «بیانیه همکاری» اعلام کردند که برنامه‌های کاهش عرضه داوطلبانه اعضا ثبات بازار نفت را تضمین کرده است.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دبیرخانه سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک)، پنجاه‌وهشتمین نشست کارگروه مشترک وزارتی نظارت بر توافق ائتلاف تولیدکنندگان عضو اوپک و غیراوپک (اوپک‌پلاس) روز سوم فوریه 2025 (سه‌شنبه، 15 بهمن) از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد.
این کارگروه ضمن بررسی داده‌های تولید نفت خام در ماه‌های نوامبر و دسامبر 2024 و اوضاع کنونی بازارهای جهانی نفت به پایبندی بالای کشورهای حاضر در بیانیه همکاری (DoC) اشاره کرد.
افزایش پایبندی تأکیدی بر اهداف مشترک کشورهای حاضر در بیانیه همکاری، در زمینه اتحاد و انسجام است.
کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس همچنین از افزایش پایبندی قزاقستان و عراق شامل کاهش تولید داوطلبانه اضافی استقبال کردند.
در این نشست همچنین از تعهد تازه آن دسته از اعضا که بیش از سهمیه تعیین‌شده عرضه کرده بودند، برای دستیابی به پایبندی کامل و ارائه دوباره برنامه‌های جبرانی جدید به دبیرخانه اوپک برای مازاد تولید از ژانویه 2024 پیش از پایان فوریه 2025، بر اساس توافق در پنجاه‌ودومین نشست کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس استقبال شد.
این کارگروه ضمن اشاره به اهمیت حیاتی پایبندی کامل به سهمیه‌های تعیین شده و جبران مازاد عرضه، بار دیگر به ادامه نظارت بر پایبندی اعضا به برنامه‌های توافق‌شده کاهش عرضه در سی‌وهشتمین نشست وزارتی اوپک‌پلاس در پنجم دسامبر 2024 (15 آذر 1403) تأکید کرد.
کارگروه نظارتی توافق اوپک‌پلاس طبق توافق پنجاه‌و دومین نشست کارگروه وزارتی نظارت بر توافق این ائتلاف در یکم فوریه 2024 (12 بهمن 1402)، به نظارت بر اجرای کاهش عرضه داوطلبانه شماری از اعضای اوپک‌پلاس ادامه می‌دهد.
این کارگروه بر تعهد خود به بیانیه همکاری که طبق توافق اعضای اوپک‌پلاس در سی‌و هشتمین نشست وزارتی (پنجم دسامبر 2024، 15 آذر 1403) تا پایان سال 2026 میلادی تمدید شده است، تأکید کرد.
افزون بر این، آن دسته از اعضای کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس که در برنامه‌های کاهش عرضه داوطلبانه اعلام شده در پنجم دسامبر 2024 شرکت کردند، بار دیگر بر تعهد خود تأکید کردند و یادآور شدند این دسته از کاهش‌های داوطلبانه، ثبات بازار نفت را تضمین کرده است.
این کارگروه پس از تجزیه و تحلیل کامل از سوی دبیرخانه اوپک، به‌عنوان بخشی از منابع ثانویه مورد استفاده برای ارزیابی تولید نفت خام و پایبندی اعضا به تعهدهایشان در بیانیه همکاری، مؤسسه‌ ریستاد انرژی و اداره اطلاعات انرژی آمریکا را با مؤسسه‌های «کپلر» (Kpler)، «اویلکس» (OilX) و «ئی‌اس‌ای‌آی» (ESAI) جایگزین کرد که از یکم فوریه 2025 (13 بهمن 1403) قابل اجراست.
پنجاه‌ونهمین نشست کارگروه وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس برای پنجم آوریل 2025 (16 فروردین 1404) برنامه‌ریزی شده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1045203/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رسوایی در شبکه فارسی‌زبان موساد

محبی نیا: نگاه رهبری موجب تغییر موازنه جنگ به نفع جمهوری اسلامی شد

روایت شریفی‌ مقدم از ویدئوی سرلشکر موسوی خطاب به مردم ایران که بسیار روحیه بخش بود

پرداخت 29 همت اعتبار خرید تضمینی گندم به کشاورزان خوزستان

ابراهیم عامریان: «پیرپسر» بدشانس‌ترین فیلم سال بود/ یک چهارم تصورمان فروختیم

وقتی به آدما نیاز داری و هیچکی نیست…

کلید موفقیت درمان‌های غیرتهاجمی نوین برای ترمیم و بازسازی پوست

فعالیت 12 خانه قرآنی در شادگان

تداوم روند افزایش دما و رطوبت در خوزستان

اهدای 9 هزار میلیارد ریال کمک خیران برای ساخت بیمارستان سرطانی دزفول

آلوز پاسخ تراکتور‌ی‌ها را نمی‌دهد

شرایط تمرین زنان بسکتبالیست در کمپ چین

تشریح اقدامات رسمی NOC ایران برای انزوای رژیم صهیونیستی

عملیات پلیسی در تور دو فرانس؛ دوچرخه‌های سرقت‌ شده پیدا شدند

دیدار مدیران کل اطلاعات و بنیاد شهید استان قم با خانواده شهید علی علیرضائی

مردم کردستان همچنان پای نظام ایستاده‌‌اند

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت؛ مهم‌ ترین مأموریت بنیاد شهید و امور ایثارگران است

آخرین نرخ‌ها از بازار ارز تجاری

سیاست‌های آمریکا در تحریم نفت ایران شکست خورده است

عراقچی در دیدار وزیر دفاع عربستان: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران جنایتی نابخشودنی است

نتانیاهو: با ترامپ درمورد پیامدهای جنگ با ایران صحبت کردم

ایرادات هیئت نظارت مجمع به «طرح تشدید مجازات جاسوسی» اعلام شد

روایت بغض‌آلود المیرا شریفی‌مقدم از روزی که همسر و فرزندانش را بدرقه کرد تا از تهران بروند

تشکیل کمیته نظارتی برای جلوگیری از انتقال غیرمجاز آب از خوزستان

رتبه نخست شوشتر در زمینه پروژه‌های مسکن مهر خوزستان

اولین تجربه بازی نرگس محمدی چطور بود؟

تصاویر جالبی از پشت صحنه سریال محبوب کره‌ای این روزها

عشق شجاعت می‌خواد!

گفتگوی استاندار با مسئولان کشوری برای توقف انتقال آب غیرمجاز از خوزستان

تداوم ناپایداری های جوی در هرمزگان

بازرسی بهداشتی از 563 هیئت مذهبی خوزستان

احیای بوستان حجاب، از قدیمی‌ترین پارک‌های شهر اهواز

اثر جدید حمید سحری؛ اولین فینالیست جام جهانی باشگاه‌ها مشخص شد

آخرین اخبار نقل و انتقالات فوتبال ایران

لیست آخرین تغییرات رده سنی‌ها در بازی‌های آسیایی جوانان

مربی وزنه‌برداری: انوشیروانی وعده می‌دهد تا بودجه بگیرد

فرنگی‌کاران ایران در آستانه هتریک طلا

لیگ ملت‌ها؛ موقتا صدر را از ولاسکو گرفتند

پایان دوره عضویت 6 عضو شورای نگهبان طی روزهای آتی؛ ترکیب تغییر می‌کند؟

پسر قذافی: پایان جنگ ایران و اسرائیل به «فارسی» نوشته خواهد شد

اختصاص 600میلیارد ریال به مناطق عشایری لالی

آموزش افزایش راندمان مصرف آب در مزارع خوزستان

پرداخت 75 درصد مطالبات گندمکاران دزفول

آبرومو بردی، بی‌آبروت می‌کنم میلاد!

مدیران ارشد صداوسیما، رشیدپور را سرکار گذاشتند

ویژگی مرموز چت جی پی تی فاش شد

آیین نمادین کفن و دفن شهدای کربلا در دزفول

12 شهر خوزستان در محاصره آلودگی هوا

افزایش ذرات آلاینده در 12 شهر خوزستان

شماره پیراهن خرید جنجالی سپاهان مشخص شد