پیام خوزستان

آخرين مطالب

ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور فولاد خوزستان آغاز به کار کرد گفتگو

ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور فولاد خوزستان آغاز به کار کرد
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش می‌متالز، این جشنواره و نمایشگاه با محوریت بومی‌سازی، توسعه تکنولوژی و انتقال دانش فنی بر اساس نیاز زنجیره‌ی آهن و فولاد، روز سه‌شنبه 18 دی‌ماه 1403 در سال همایش‌های برج میلاد آغاز به کار کرد.
سیدمحمد اتابک وزیر صمت گفت: جایگاه صنعت فولاد با تهدید‌هایی از داخل و خارج رو‌به‌رو است، ناترازی انرژی در برق و گاز شرایط اقتصادی را مشکلات جدی برای این صنعت ایجاد می‌نماید.
وی افزود: صنعت فولاد در جایگاه صنعت مادر و پیشران، چالش‌های موجود را پشت سر خواهد گذاشت.
اتابک اظهار داشت: هوش مصنوعی امروزه در صنعت فولاد ورود کرده و باید از توانایی آن برای برون رفت از چالش‌ها استفاده کرد.
وی افزود: فولاد پس از نفت بیشترین توانایی ارزآوری برای کشور را دارد. امروز حکمرانی صنعت و معدن کشور در قالب یک ستاد مرکزی باید انجام شود که وزارت صمت درصدد تشکیل یک ستاد مرکزی برای این صنعت می‌باشد.
اتابک ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه، برنامه‌های خوبی برای مردمی کردن صنعت، پیشگیری از خام‌فروشی و ایجاد اشتغال بیشتر در دست اقدام است.
وی افزود: رویکرد جشنواره ملی فولاد برای تولیدکنندگان و تامین کنندگان، تقویت سرمایه‌گذاری و ایجاد نیروگاه را از صنعت طلب می‌نماید. تا این شرکت‌ها برای تامین برق خود با مشکل مواجه نشوند.
وزیر صمت در پایان گفت: امیدواریم که این جشنواره، زمینه‌های خودکفایی صنعت فولاد کشور را به همراه داشته باشد.
محمد آقاجانلو معاون وزیر صمت و رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: بومی‌سازی در صنعت فولاد منجر به تولید قطعات با استفاده از تکنولوژی بالا شده است. برای امسال نیز برنامه‌ریزی شده تا با بومی‌سازی قطعات و تجهیزات 800 میلیون دلار دیگر صرفه‌جویی ارزی انجام شود.
معاون وزیر صمت افزود: سامانه‌ای جامع در حوزه فولاد با همکاری یک‌هزار و 430 شرکت بومی‌سازی راه‌اندازی شده و اطلاعات بر روی آن قرار گرفته است. بر این اساس 27 هزار قطعه بومی‌سازی و 300 نیازمندی استراتژیک برای ساخت داخل، شناسایی و اولویت‌گذاری شده است.
وی در ادامه بیان داشت: این سامانه نقش مهمی در تسهیل ارتباط بین تولیدکنندگان فولاد و سازندگان تجهیزات ایفا کرده است و دستاورد آن ورود دانش‌بنیان‌ها به صنعت فولاد شده است. این مهم نقش به سزایی در کاهش هزینه‌ها و افزایش ارزآوری صنعت فولاد دارد.
آقاجانلو با تاکید بر سرمایه‌گذاری در حوزه دانش مهندسی، فناوری و ساخت داخل در صنعت فولاد گفت: برای توسعه پایدار و ارتقای جایگاه ایران در صنعت فولاد جهان، باید از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها بهره برد.
وی افزود: باید به سمت توسعه فناوری‌های فولاد سبز در راستای کاهش آلایندگی و هماهنگی با استاندارد‌های جهانی حرکت کنیم. از این رو بهینه‌سازی مصرف انرژی از مهم‌ترین اولویت‌هایی است که صنعت فولاد باید به آن توجه ویژه‌ای نماید.
رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به ارتباط سازنده میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان قطعات و تجهیزات بر شناسایی و برطرف شدن گلوگاه‌های صنعت تاکید کرد.
بهرام سبحانی رئیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ضمن تشکر از وزیر صمت که مدافع منافع فولادسازان می‌باشد، گفت: علیرغم محدودیت‌های برق و گاز، کشور ایران با تولید 30 میلیون تن فولاد در سال، رتبه‌ی دهم دنیا را دارد و با یک جهش مناسب در تولید، می‌توان جایگاه هفتم که از آن آلمان است را برای خود ثبت نماید.
سبحانی اظهار داشت: شرکت فولاد خوزستان طرحی برای تبدیل نرمه‌های اسفنجی به بریکت به ارزش 28 میلیون یورو را در دست اقدام دارد.
وی افزود: انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با ابتکاری خلاقانه، جشنواره بومی‌سازی را راه‌اندازی کرد تا تولیدکنندگان و سازندگان ماشین‌آلات و تجهیزات، همچنین تولیدکنندگان مواد شیمیایی و روغن‌های صنعتی، بتوانند نیاز‌های خود را در داخل کشور تامین کنند و وابستگی به خارج را کاهش دهند. خوشبختانه این اقدام موفقیت‌آمیز بوده و هر ساله در این همایش‌ها تعداد زیادی تفاهم‌نامه میان شرکت‌های مختلف امضا می‌شود.
وی ادامه داد: از نظر مهندسی در طراحی ماشین‌آلات و خطوط تولید نیز تاکنون هیچ نیازی به کشور‌های خارجی احساس نشده است. در پنج جشنواره قبلی حدود 400 تفاهم‌نامه امضا شده که موجب صرفه‌جویی ارزی معادل 1/7 میلیارد دلار در سال شده است.
سبحانی گفت: دو اتفاق مهم در این دوره جشنواره فولاد انجام می‌شود، نخست طراحی اطلس فولاد ایران است که دایره‌المعارفی از میزان تولید و ظرفیت زنجیره فولاد می‌باشد. دومین اتفاق ایجاد سامانه‌ کارلینک می‌باشد. بر اساس آن تمامی تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، نیاز‌ها و توانایی‌های خود را در این سامانه ارائه می‌دهند.
سبحانی اضافه کرد: اگر میزان تولید به 40 میلیون تن برسد، 20 میلیون تن آن را می‌توان صادر کرد.
وی خاطرنشان کرد: در تقویم ملی، روز ملی فولاد ایران خالی است. پیشنهاد می‌شود که روز 23 دی‌ماه به نام روز ملی فولاد نامگذاری شود.
این دوره از جشنواره شامل: میز تعمیق ساخت داخل جهت انعقاد قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌های شرکت‌های فولادی و معدنی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، اهدای تندیس جایزه ملی فولاد ایران به برگزیدگان، تقدیر از چهره‌های تاثیرگذار زنجیره آهن و فولاد ایران، رونمایی از نسخه جدید اطلس ملی فولاد ایران، رونمایی از سامانه به هم‌رسانی کارلینک و دستاورد‌های بومی‌سازی و توسعه تکنولوژی صنعت فولاد است. همچنین این نمایشگاه از هجدهم دی‌ماه تا پنجشنبه بیست‌ویکم دی‌ماه 1403 به مدت 3 روز از ساعت 9 صبح لغایت 16 پذیرای علاقه‌مندان می‌باشد.

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان

پیام خوزستان

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1024401/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاکید وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بر حمایت ایران از مقاومت ملت فلسطین علیه اشغالگران صهیونیست

آنچه از روز اول تعیین کرده بودیم را به دشمن تحمیل کردیم/ برادرانمان در ایران که در کنار ما ایستادند را فراموش نمی‌کنیم

ماشاریپوف به یاد خاطرات خوش از آزادی

جزئیات آزادی رزمندگان حزب‌الله لبنان در مرحله دوم آتش بس

ایران حمایت همه جانبه‌ای از فلسطین به عمل آورد

هوش مصنوعی را به برق بزنید/در حد تقلید صدای هایده باقی ماندیم/ماشین‌ها چه بخواهید چه نخواهید، آمدند/

اقدام هولناک یک زن خیانتکار برای پنهان ماندن رابطه اش

مردم غزه مفاهیم مکتب سردار سلیمانی را عملی کردند

حتی هر گلودردی هم عفونی نیست؛ آنتی بیوتیک نخورید!

ظرفیت هنرمندان جهان برای انتقال پیام مقاومت به کار گرفته می‌شود

خلاصه بازی ختافه 1 - بارسلونا 1

بیوگرافی اسماعیل کارتال، سرمربی ترکیه‌ای لینک‌شده به پرسپولیس؛ مرد همیشه نایب قهرمان با فنرباحچه

گل برتر هفته 17 لیگ برتر پرتغال 2024/25

وضعیت رئالی ها هم اکنون!

نزدیک بود چشم این بازیکن فوتبال در جریان مسابقه از حدقه دربیاید!

تحلیل عملکرد فولاد خوزستان در 9 ماهه اول سال 1403؛ درخشش در دل محدودیت‌ها

خلاصه بازی آتالانتا 2 - ناپولی 3

توقف لیونل مسی در ترافیک برای امضا کردن کفش یک هوادار

ترکیب منتخب شش نفره ستارگان تاریخ فوتبال از نظر لوکا مودریچ ؛ خبری از مسی و رونالدو نیست

ورود آلگری به خاورمیانه فعلا منتفی شد!

گلهای برتر هفته چهاردهم لیگ برتر ایران در فصل 04-1403

ظریف: ترامپ را غول تصور نکنیم؛ ما بزرگ‌تر از این حرف‌ها هستیم/ اولین اقدامی که در زمان تصدی وزارت خارجه کردم، هماهنگی جلسات‌ هفتگی با حاج قاسم بود/ مقاومت با این ضربه‌ها نابود نمی‌شود + فیلم

واکنش زیبای مرت؛ آتالانتا 2-2 ناپولی

ژول کنده طلسم پنج ساله بارسلونا را شکست

تک گل ویکتور گیوکرش در جریان برتری 3-0 اسپورتینگ برابر ریو آوه

گل سوم ناپولی توسط لوکاکو‌؛آتالانتا 2-3 ناپولی

جدایی یک پرسپولیسی از استقلال/ حالت غیرطبیعی یک مربی!

جزییات آزادی اسیران فلسطینی در آتش بس غزه منتشر شد

ادارات خوزستان فردا دوشنبه 1 بهمن ماه 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات خوزستان و اهواز فردا 1 بهمن 1403

گل اول ختافه به بارسلونا توسط ماورو آرامباری

پرسپولیس در بلاتکلیفی؛ به یک جفت گوش شنوا نیازمندیم!

حواشی بازی سپاهان و پرسپولیس

توافق هافبک سابق تراکتور در تهران

کلاس جبرانی مربی ترسناک برای بازیکنان استقلال!

گل دوم آتالانتا توسط لوکمن؛آتالانتا 2-2 ناپولی

کارتال از سقف پرسپولیس بالاتر زد؛پیشنهاد 3.5 میلیون دلاری به پرسپولیس!

داستانک/ کفش نامناسب

وزیر امور خارجه شهادت قضات دیوان عالی کشور را تسلیت گفت

زیاد النخاله: جمهوری اسلامی ایران حمایت خود را با عملیات وعده صادق به اوج رساند

جزئیاتی از حمله تروریستی امروز؛ افرادی شناسایی، احضار و دستگیر شدند

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و یمن

بررسی مشکلات قضایی مردم خوزستان با حضور وزیر دادگستری

اکران فیلم های جشنواره مقاومت در 18 کشور جهان

ایران با تمام توان در کنار مردم فلسطین ایستاده است

کشف 4 دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال در شهرستان رامشیر

گفت‌و‌گوی عراقچی با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی

زیاد النخاله: ایران حمایت همه جانبه‌ای از ما به عمل آورد

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین

گفت‌و‌گوی تلفنی عراقچی و دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین

ایتالیا: ایلان ماسک نقشی در آزادی روزنامه‌نگار ایتالیایی در ایران نداشت