پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

گفتگو

سرپرست فرمانداری دزپارت تأکید کرد؛

ورود هرگونه گردشگر به شهرستان دزپارت ممنوع است

ورود هرگونه گردشگر به شهرستان دزپارت ممنوع است
پیام خوزستان - دزپارت- سرپرست فرمانداری دزپارت گفت: با توجه به وضعیت نگران‌کننده کرونا ورود هرگونه مسافر و گردشگر به این شهرستان ممنوع است.
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - دزپارت- سرپرست فرمانداری دزپارت گفت: با توجه به وضعیت نگران‌کننده کرونا ورود هرگونه مسافر و گردشگر به این شهرستان ممنوع است.

مجید رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه موج پنجم کرونا خطرناک‌تر از موج‌های دیگر کروناست ، اظهار کرد: برای جلوگیری از شیوع بیشتر این پیک، سیستم روشنایی پارک‌های سطح شهر دزپارت به مدت دو هفته خاموش می‌شوند.
وی با بیان اینکه تحویل اجساد متوفی و مراسم تشییع به مدت دو هفته فقط از ساعت 7 تا 9 صبح است، افزود: برگزاری همه مراسم به مدت دو هفته در مکان‌های سربسته و مساجد ممنوع است.
رحمانی با اشاره به اینکه فعالیت همه اماکن و سالن‌های ورزشی به مدت دو هفته ممنوع است، تأکید کرد: با توجه به وضعیت نگران‌کننده کرونا ورود هرگونه مسافر و گردشگر به شهرستان دزپارت ممنوع است.
سرپرست فرمانداری دزپارت تصریح کرد: حرکت دسته‌های عزاداری در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح شهر ممنوع است و دسته‌های عزاداری فقط در محل هیئت‌های خود می‌توانند مراسمی برگزار کنند؛ همچنین ورود به آرامستان‌ها در روز پنجشنبه ممنوع است.


نظرات شما