پیام خوزستان

آخرين مطالب

رونمایی از سه سامانه جدید در کیش با حضور وزیر ارتباطات منطقه آزاد کیش

رونمایی از سه سامانه جدید در کیش با حضور وزیر ارتباطات
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور از سه سامانه جدید با هدف تقویت زیر ساخت های شهر هوشمند در کیش رونمایی کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عصر چهارشنبه در نخستین روز از سفر 2 روزه خود به جزیره کیش از سه سامانه "کیش هوشمند، جامع حقوقی و اطلاعات جغرافیایی " که با هدف توسعه زیرساخت های ایجاد شهر هوشمند درکیش طراحی شده ، رونمایی کرد.
بر اساس این گزارش سامانه کیش هوشمند خود شامل سه زیر سامانه حساب کاربری کیش (Kish Account) با آدرس اینترنتی my.kish.ir، زیرسامانه تجمیع اطلاعات و گزارش گیری با آدرس اینترنتی data.kish.ir و زیرسامانه تحلیل و داشبوردهای مدیریتی با آدرس اینترنتی bi.kish.ir است.
به گفته امیر سوداگران مدیر عامل فناوری اطلاعات سازمان منطقه آزاد کیش این سامانه جامع برای ارتباط و تجمیع اطلاعات سامانه های کابردی سازمان و شرکت ها و مؤسسات تابعه ایجاد شده است و خدمات گسترده و متنوع در سطوح کاربری مختلف به مدیران، کارکنان، فعالان اقتصادی و ساکنان کیش ارائه می کند.
خدمات ارائه شده در این سامانه ها مربوط به زیرمجموعه های سازمان منطقه آزاد شامل فرودگاه ، بندر ، کیش ایر، بیمارستان، تله کیش و بخش های مختلفی چون مراکز اقامتی، ساکنان ، اتباع خارجی، کارفرمایان، کارگران، آرد و نان، حمل و نقل عمومی، خورو، املاک، شرکت ها، فعالیت اقتصادی، صنایع، گمرک، استاندارد، سرمایه گذاری، بانک و مؤسسات اعتباری، بیمارستان است.
سامانه جامع حقوقی که با آدرس اینترنتی hoghoghi.kish.ir رونمایی شد نیز دارای زیرسامانه دعاوی یک هزار و 857 پرونده الکترونیکی، زیرسامانه نقل و انتقالات 23 هزار و 711 پرونده الکترونیکی و زیرسامانه قراردادهای سازمان منطقه آزاد و شرکت های تابعه است.
در این سامانه جامع، حدود یک میلیون برگ سند حقوقی الکترونیکی شده و اطلاعات آن جمع آوری شده و تمام فرآیندهای کاری و نیازهای کاربری مربوط به پرونده های دعاوی، نقل و انتقال املاک و مستغلات و قراردادهای سازمان طراحی و پیاده سازی شده است به گونه ای که کارکنان برای انجام فرآیندهای کاری نیاز به مراجعه به پرونده فیزیکی نداشته و متقاضیان نیز برای دریافت خدمات نیاز به مراجعه حضوری به سازمان ندارند.
بنا بر اعلام مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد کیش سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی نیز دارای 2 زیرسامانه شامل زیرساخت داده مکانی (SDI) و زیرسامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) است.
در این سامانه جامع، اطلاعات جغرافیایی و لایه های مکانی مربوط به قطعات ملکی (همراه با تصویر هشت هزار و 357 قرارداد)، معابر شهری، حریم ساحلی، بلوک طرح جامع، منطقه بندی اقتصادی، صنوف خدماتی، دکل های مخابراتی تجمیعی و شبکه زیرساخت فیبرنوری فراهم شده است.
در سامانه جامع اطلاعات جغرافیایی علاوه بر کاربری درون سازمانی، امکان طبقه بندی اطلاعات و ارائه دسترسی به کاربران برون سازمان از طریق وب و ارایه سرویس های مکان محور به سامانه ها و اپلیکیشن های درون و برون سازمانی وجود دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/291198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گلزنی بعد از 18 سال دوری: اشک‌های دی‌ماریا در خانه

آغاز تمرینات پیش فصل آرسنال

تمامی گل‌های یاسر آسانی در لیگ نخبگان

خوش گلدیز سردار دورسون

خداحافظی احساسی مربی سپاهان

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر لامین یامال

تمرینات امروز پرسپولیسی‌ها زیرنظر هاشمیان

شماره پیراهن فرجی در تراکتور: دبل سه!

پیغام شجاع برای دو خروجی تیم تراکتور

رضا اسدی و برهم زدن نقل و انتقالات با پیراهن آبی

لاریجانی: اگر رژیم صهیونیستی بیچاره نمی‌شد آتش بس اعلام نمی کرد

ادعای فارس درباره جزئیات حمله اسرائیل به جلسه شورای عالی امنیت

گزینه استقلال به ترکیه نمی‌رود

خولیو ولاسکو تقدیم می‌کند: 11 بازی، 11 برد!

چرا دست گذاشتی و زن سابق رفیقت؟

یکی دیگه اسم مهراوه رو انتخاب کرده!

سکانس‌هایی از سریال کنکل

چهره ها/ تغییر چهره بی بی سریال متهم گریخت بعد از 20 سال

سکانس عاشقانه ای با صدای علیرضا قربانی از «زعفرانیه ١٤ تیر»

امیر نادری رئیس جشنواره زردآلوی طلایی ارمنستان شد

کیانوش گرامی: 700-800 کبوتر دارم!

تایید علمی یک باور قدیمی: خوردن پنیر ممکن است موجب کابوس دیدن شود

استفاده از مشربات الکی تقلبی 31 نفر را راهی بیمارستان بزرگ دزفول کرد

آتش‌سوزی گسترده منابع طبیعی سولک صیدون مهار شد

واکنش اینستاگرامی دورسون به شایعات جدایی

فقط یک بازیکن ایران مقابل لهستان بازی نکرد!

خانزاده: این سخت‌ترین بازی ایران در هفته سوم است

کاش دو بازی دوستانه با لهستان انجام می‌دادیم

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه یکشنبه 22 تیر 1404

دو فشار بازار رمزارز به قیمت ارز و سکه

راغفر: نقشه صهیونیست‌ها کشتار 200 تا 300 هزار نفر از مردم به دست کومله، مجاهدین و سلطنت طلب‌ها بود.

نگرانی شبکه ضدایرانی اینترنشنال از دستگیری جاسوسان در داخل کشور

وسط قصه‌ای گیر کردم که همه خوبن من احمق!

چهره ها/ محمدرضا گلزار سیکس‌پک‌های خود را به رخ کشید

چهره ها/ بازیگر گیلدخت با یک تیپ جذاب جلب‌توجه کرد

حسادت رفیق از رقابتِ رقیب بدتره

وقتی آقای سهیلی حوصله ی مصاحبه نداره

مهسا حجازی از خفگی تا تاسیان

تیزر سری جدید مسابقه «مردان آهنین»

صحبت های آرامش بخشِ بهنوش طباطبایی

رشد قلب، کبد و ریه مینیاتوری با رگ‌های خونی واقعی در آزمایشگاه

اصلاح طرح تشدید مجازات جاسوسی در کمیسیون امنیت ملی

فتوای آیت‌الله نوری همدانی درباره حکم محاربه تهدیدکنندگان رهبری در قم بررسی شد

حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید به تاج زاده ابلاغ شد

نبویان: از بازرسان آژانس ریزتراشۀ جاسوسی کشف کرده‌ایم

آغاز فرایند رسمی ورود و شماره‌گذاری خودرو‌های گذر موقت در منطقه آزاد اروند

چهره ها/ سلفی بازیگر سریال همه چیز آنجاست با پسرش

کله خرابِ خانواده...

صحنه ای از دوبلوری ژاله صامتی

سکانس معنادار از مهران مدیری در سریال تاسیان