پیام خوزستان

آخرين مطالب

یکی از اولویت‌های فولاد خوزستان داشتن کارخانه ورق است سیاسی

یکی از اولویت‌های فولاد خوزستان داشتن کارخانه ورق است
  بزرگنمايي:

پیام خوزستان - به گزارش می‌متالز، مدیرعامل فولاد خوزستان در نشستی خبری در حاشیه هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران «ایران‌ اکسپو 2025» به عملکرد این شرکت پرداخت و عنوان کرد: با وارد شدن فولاد شادگان به مدار تولید، ظرفیت تولید فولاد خوزستان به 5 میلیون تن افزایش یافته و 5 درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را به خود اختصاص خواهد داد.
«امین ابراهیمی» در ادامه یادآور شد: در زمینه تولید شمش، 20 درصد از بازار را در اختیار داریم،، اما ناترازی انرژی موجب شد 980 هزار تن تولید را از دست بدهیم. در مجتمع فولاد خوزستان، 80 هزار میلیارد تومان (همت) پروژه توسعه‌ای تعریف شده که تاکنون زمزم 3 و فولاد شادگان به بهره‌برداری رسیده است. بعد از افتتاح پروژه زمزم 3، مجتمع فولاد خوزستان موفق شد 17 درصد نیاز کل کشور به اسفنجی را در سال 1403 تأمین کند؛ اما به‌ دلیل محدودیت‌های برق، حدود یک‌چهارم ظرفیت تولید را از دست داد که معادل تقریبا 25 همت است.
وی ادامه داد: طی 4 سال گذشته، صادرات محصولات فولادی به 58 میلیون تن رسیده و ارزآوری آن تا حدود 7 میلیارد دلار بوده است. همچنین فولاد خوزستان نسبت به تعهدات خود با بانک مرکزی نزدیک به 10 درصد جلوتر است. هم‌ اکنون نیز 37 کشور به عنوان بازار هدف برای محصولات این شرکت در نظر گرفته شده‌اند.
ابراهیمی همچنین افزود: در حوزه توسعه، بیش از 80 همت پروژه تعریف شده که با وجود تمامی چالش‌ها، به نتایج مطلوبی خواهد رسید. سه واحد 200 مگاوات نیروگاه خورشیدی در دستور کار داریم که 200 مگاوات اول تا پایان سال وارد مدار می‌شود. در زمینه نیروگاه سیکل ترکیبی نیز با تامین سهامداران محترم در مرحله راه‌اندازی نهایی قرار دارد و تا یک ماه آینده وارد مدار خواهد شد.
در صورت لوزم مواد اولیه را وارد می‌کنیم مدیرعامل فولاد خوزستان در پاسخ به پرسش خبرنگار «می‌متالز» که در تامین مواد اولیه روی زنجان و خواف تاکید داشتید، آیا منابع دیگری مدنظر شما است؟ موجودی انباری فولاد خوزستان به چه میزان است؟ صادرات شمش به عربستان به کجا رسید؟ یک زمانی فولاد خوزستان خریدار فولاد اکسین بود این موضوع به کجا رسید؟ عنوان کرد: یکی از چالش‌های اصلی فولاد تامین مواد اولیه است، بر اساس چشم‌انداز فولاد تا سال 1404 ظرفیت خالی در کشور روی داده است، البته اگر به تولید 55 میلیون تن در فولاد می‌رسیدیم، هم‌ اکنون چالش مواد اولیه حادتر می‌شد. البته تامین مواد اولیه به‌ واسطه محدودیت‌های انرژی کم‌تر شده است.
ابراهیمی ادامه داد: البته یکی از موضوعات مهم در صنعت فولاد، بحث حمل‌ونقل است و اگر اصلاحی در قیمت سوخت اتفاق بیفتد که بعید نیست اتفاق بیفتد، بحث مواد اولیه در نزدیک‌ترین محل بسیار مهم خواهد بود. بیشتر شرکت‌های فولادی در کنار معدن قرار دارند، اما فولاد خوزستان نصف کشور را باید دور بزند تا به مواد اولیه برسد. اولویت ما این است که تامین مواد اولیه را در نزدیک‌ترین فاصله تامین کنیم که زنجان و کردستان در این راستا هستند. البته در خود فلات مرکزی در کرمان و یزد محدوده‌هایی را شناسایی کردیم که در مرحله نهایی است. حتی در حوزه واردات مواد اولیه نیز اقداماتی انجام داده‌ایم. لازم به یادآوری است که در کشور گندله متناسب با استاندارد جهانی تولید نمی‌شود که اگر متناسب جهانی تولید می‌شد، مصارف برق ما را نیز متفاوت می‌کرد. ما یک زمانی از گودرموخ سنگ آهن وارد می‌کردیم که باکیفیت‌تر بود. برای واردات مواد اولیه کار‌هایی انجام شده و مدل اقتصادی آن را د‌رآورده‌ایم.
فولاد اکسین به کجا رسید؟ وی همچنین درباره فولاد اکسین عنوان کرد: فولاد خوزستان و فولاد اکسین همچون فرزند و پدر و مادری هستند که از هم جدا شدند. از منظر کارشناسی خرید فولاد اکسین توسط فولاد خوزستان باید اتفاق بیفتد، اما هر کس که آنجا را بخرد، با مسائلی رو‌به‌رو است، از جمله اینکه ماشین‌آلات فولاد اکسین در تضمین گرو فاینانس قرار دارد و اگر دعوایی از سمت بانک صادرات برای فولاد خوزستان مطرح شود، اکسین را تحت شعاع قرار می‌دهد و خریدار آن باید تکلیف خود را با فولاد اکسین مشخص کند. البته تکمیل زنجیره اولویت ماست، از این‌ رو اگر خرید اکسین نهایی نشود، تاسیس کارخانه ورق جزو اولویت‌های ما خواهد بود.
در حال مذاکره با عربستان مدیرعامل «فخور» به موضوع صادرات به عربستان نیز پرداخت و گفت: در حوزه عربستان سال گذشته مذاکراتی را با سابیک شروع کردیم، ولی برای واردات کالای ایرانی مجوز‌های لازم صادر نشده است، البته تناژ‌های پایین صادر می‌کنیم. در دهه 1380 یکی از بهترین بازار‌های ما عربستان و مجموعه سابیک بود.
ابراهیمی با اشاره به موجودی انبار نیز گفت: ما سفارشی کار می‌کنیم و موجودی انبار نداریم. در حوزه مواد اولیه بین 50 تا 70 روز را ذخیره‌سازی می‌کنیم و حدود 2 میلیون تن بار فلزی همیشه در انبار داریم.
جایجایی 9 رکورد در فولاد خوزستان وی در ادامه خاطرنشان کرد: مسوولیت‌های اجتماعی و اشتغال پایدار یکی از نگرانی‌ها و دغدغه‌های مجموعه بوده که همواره سعی کرده نسبت به چالش‌هایی که در استان خوزستان وجود دارد، مسوولیتی را برعهده داشته باشیم، هرچند ممکن است جوابگوی تمام این چالش‌ها نبوده باشیم، ولی تمام توان خود را به کار گذاشتیم و در راستای راه‌های ارتباطی، ساخت درمانگاه‌ها، تهیه جهیزیه، آزادسازی زندانیان و باشگاه‌داری به پیش رفته‌ایم.
مدیرعامل فولاد خوزستان همچنین درباره رکوردشکنی‌های این شرکت گفت: رکوردشکنی تولید فولاد و واحد احیای مستقیم اتفاقی بود که در پایان سال 1403 روی داد، البته برنامه‌ریزی شده بود که محدودیت برقی نداشته باشیم که 15 روز محدودیت برقی برای نخستین‌بار در فروردین‌ماه رو‌به‌رو شدیم، اما به همت همکاران در فولاد خوزستان تمهیداتی لحاظ شد که توانستیم رکورد 40 ساله فروردین‌ماه در حوزه‌های مختلف اعم از فولادسازی و احیای مستقیم و ... را بزنیم که جابجایی 9 رکورد بود. رکورد صرف یک عدد نیست، آن هم برای مجموعه‌ای که از سال 1353 تاکنون مشغول به کار است و مجموعه جدید محسوب نمی‌شود که رکوردشکنی برایش بدیهی باشد. ما در بسیاری از حوزه‌ها دچار مرگ تکنولوژی شدیم که با توجه به نیرو‌های متخصصی که داریم، این رکورد‌ها را رقم زدیم که این نشان می‌دهد اگر محدودیت یا نداشته باشیم یا برنامه‌ریزی‌شده باشد و تولیدکننده از آن قطعی برق مطلع باشد، می‌توانیم رقم‌های بسیار خوبی را در حوزه تولید داشته باشیم و حتی سایر شرکت‌های فولادی نیز می‌توانند این رکورد‌ها را داشته باشند. برخی ادعا می‌کنند که صنعت فولاد زیر ناترازی برق مشکلات خود را پنهان کرده است، در حالی‌ که اگر به آمار فروردین‌ماه توجه کنید متوجه خواهید بود که ناترازی انرژی تاثیر بسیاری روی تولید فولادسازان دارد. محدودیت‌های برق امسال از روز 16 فروردین‌ماه آغاز شد.

پیام خوزستان

افزایش سرمایه خواهیم داشت ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که تا پایان 1403 سودآوری فولاد خوزستان محقق شده است. همچنین برای سال 1404 برنامه‌ای برای افزایش سرمایه دارید، گفت: آخرین پیش‌بینی بودجه ما مربوط به 30 دی‌ماه 1403 و بر اساس صورت‌های مالی حسابرسی نشده است و پیش‌بینی می‌کنیم که 15 تا 20 درصد جلوتر باشیم. با وجود اینکه 25 درصد تولید را از دست داده‌ایم، ولی آهن اسفنجی به ما کمک کرد و با سیاست‌های همکاران ما در حوزه فروش و قیمت تمام‌شده توانستیم به رقم بالاتری از رقم بودجه برسیم. برای سال 1404 نیز برنامه افزایش سرمایه در دستورکار ما قرار دارد. البته ساختار مالی فولاد خوزستان باید اصلاح شود.
وی در پاسخ به این پرسش که تعرفه‌های آمریکا تاثیری بر بازار صادراتی شما خواهد داشت، افزود، در خصوص افزایش تعرفه‌ها باید یادآور شد که مهم‌ترین کشور‌های تامین‌کننده آمریکا به ترتیب، کانادا و کشور‌های آمریکایی از جمله برزیل و مکزیک و کشور‌های اروپایی بودند. در آسیا نیز کره‌جنوبی، ژاپن و ویتنام در رتبه‌های بعدی قرار دارند و چین عدد پایینی را در تامین آهن بازار آمریکا داشته است؛ با این وجود جنگ تعرفه‌ای بیشتر بین چین و آمریکاست و بیشترین تاثیر را بر سه کشور آسیایی یادشده برای ما به همراه خواهد گذاشت و این سه کشور با توجه به اینکه با آمریکا کار می‌کردند و حوزه تولید آنها تختال و ورق بوده است، عمدتا بازار‌های آسیای میانه را که یکی از بازار‌های مهم ماست، تحت شعاع قرار خواهد داد.
باید بازارسازی کرد مدیرعامل «فخور» درباره فروش نیز عنوان کرد: در حوزه فروش یک موضوع برندینگ و یک موضوع مارکتینگ وجود دارد و تا پیش از این اگر کسی برندینگ را داشت، به راحتی بازار را در اختیار قرار می‌گرفت، اما هم‌اکنون نیز باید مارکتینگ کرد و با مشتریان صحبت کرد و بازارسازی کرد. با این وجود ما با تیم‌های مختلف موضوع مارکتینگ را پیگیری می‌کنیم که سهم صادراتی خود را در بازار از دست ندهیم تا بتوانیم بازار‌های جدیدی را ایجاد کنیم. بر اساس پیش‌بینی‌ها تا سال 2027 شاهد تغییر قیمتی شدید نیستیم و روند قیمتی به همین منوال خواهد بود. ما 40 سال است که در تحریم هستیم با این وجود برخی شرکت‌ها با ما کار می‌کنند که می‌تواند روی این شرکت‌ها تاثیرگذار باشد. ما باید نوع نگاه خود را به این بازار‌ها تغییر بدهیم، چراکه تا پیش از این بر اساس برند محصول خود را به فروش می‌رساندیم، اما هم‌ اکنون باید با مشتری تعامل بیشتری داشته باشیم.
استفاده از آب‌های نامتعارف ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که چه میزان صرفه‌جویی برق و آب انجام داده‌اید تصریح کرد: یک جمله معروف است که فرصتی که در دل تهدید‌ها وجود دارد که در دل خود فرصت‌ها نیست؛ محدودیت‌ها سبب شد برخی الگو‌های خود را اصلاح کنیم. صرفه‌جویی در حوزه برق با کنتور اندازه‌گیری میسر است تا بتوانیم میزان مصرف را به حداقل برسانیم. ما در حوزه برق اقدامات اساسی انجام داده‌ایم که شاخص عینی آن در فروردین‌ماه با 15 روز محدودیت برقی مشخص است؛ پس همکاران اول اندازه‌گیری و بعد برنامه‌ریزی انجام داده‌اند. در حوزه آب فولاد خوزستان با چالش کم‌تری مواجه است و صنایع باید به سمت استفاده از آب‌های نامتعارف پیش بروند که در این راستا فولاد خوزستان از این موضوع مستثنا نیست و برای تامین پایدار به سمت استفاده از پساب‌های شهری پیش رفته است و در این راستا با آب و فاضلاب خوزستان و شادگان قرارداد‌هایی منعقد کرده است. همچنین در فولاد خوزستان بازچرخانی آب را در دستورکار قرار داده‌ایم، یک زمانی به ازای تولید یک تن فولاد 4 مترمکعب آب مصرف می‌کردیم که امروز این عدد 60 درصد پایین‌تر آمده و به 2.5 مترمکعب رسیده است و بین یک تا یک‌ونیم مترمکعب از رودخانه برداشت می‌کنیم. در کل منابع تامین کامل آب ما از طریق آب‌های نامتعارف پساب شهری و بازچرخانی تامین خواهد شد.
فولاد خوزستان مهیای هرگونه تهدید است وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است که اگر سه کشور آسیایی که گفتید، علیه بازار ایران دامپینگ انجام بدهند، در چنین شرایطی فولاد خوزستان چگونه می‌تواند بازار خود را در آسیا حفظ کند، گفت: مقوله دامپینگ مقوله جدیدی نیست، شاهد بودیم که اتفاقاتی در روسیه افتاد و دامپینگی در بازار آسیای شرقی انجام داد و سبب افت شدید قیمت‌ها شد، بنابراین مجموعه فولاد خوزستان با سابقه بیش از 40 سال که در بازار‌های جهانی دارد، خودش را برای این تهدید‌ها آماده کرده است و بازار‌های جدیدی در نیمه دوم سال 1403 و برای سال 1404 در نظر گرفته است. این سه کشور در مقاطع تخت حضور دارند، بنابراین در زمینه اسلب و بلوم چالش کم‌تری داریم و با نگاه بازارسازی، به سوی مشتری پیش می‌رویم.
از دست دادن 30 تا 40 درصد تولید در تابستان مدیرعامل فولاد خوزستان درباره قطعی برق در سال 1404 عنوان کرد: در زمینه برق نیز هر سال شاهد اتفاق جدیدی هستیم، اگر اتفاقات بر مبنای سال 1403 باشد با تمهیداتی که لحاظ شده است پیش‌بینی ما بر این است که در فصل تابستان یک عددی نزدیک به 30 تا 40 درصد تولید خود را به صورت ماهانه از دست بدهیم؛ ولی نکته اینجاست که هیچکس پیش‌بینی نمی‌کرد که در فروردین و اردیبهشت‌ماه محدودیت برقی اعمال شود، این در حالی است که صنایع نیروگاه‌های خود را ایجاد کرده‌اند و حتی در استفاده از نیروگاه‌های خود با محدودیت رو‌به‌رو هستند.
چالش‌های صادرات فولاد ابراهیمی در پاسخ به این پرسش که بازگشت ارز حاصل از صادرات به چه صورت است، تصریح کرد: بحث صادرات، کلاف سردرگم شده است که امیدواریم وزارت صنعت، معدن و تجارت به این کلاف سردرگم سامانی بدهد. بر اساس آمار انجمن تولید کنندگان فولاد ایران در 11 ماهه سال گذشته 25 درصد با افت صادرات فولاد در محصولات نیمه‌نهایی رو‌به‌رو شده‌ایم، از سوی دیگر 9 درصد افزایش صادرات در محصولات طویل مانند میلگرد داشته‌ایم که عمده مدیریت آن برعهده بخش خصوصی است. در حوزه صادرات با چند مشکل اساسی رو‌به‌رو هستیم، نخست موضوع کف عرضه است که عدم توجه به پراکندگی جغرافیایی و موقعیت کارخانه‌های مختلف، قیمت صادرات را برای واحد‌های مختلف متفاوت کرده است، برای نمونه فولاد خوزستان با توجه به نزدیکی به آب‌های آزاد، هزینه صادراتی آن یک دلار تمام می‌شود. یک کارخانه‌ای در شرق کشور ابتدا محصول خود را در بورس کالا عرضه می‌کند اگر خریدار نداشت، اجازه صادرات پیدا می‌کند، ولی هزینه صادرات او تا پای کشتی 20 دلار می‌شود که مزیت صادراتی خود را از دست می‌دهد، بنابراین یک شرکتی مانند فولاد خوزستان یا هرمزگان باید فقط صادرات داشته باشد. باید به ظرفیت‌های صادراتی توجه شود، این در حالی است که به ما تکلیف شده است که صددرصد محصول خود را در بورس کالا عرضه کنیم و آنچه جذب نشد، اجازه صادرات پیدا کند. از آن سو در بورس کالا به بازرگان اجازه داده شده است که خرید انجام بدهد و با کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای از بورس کالا خرید انجام می‌دهند و با عنوان محصول داخلی آن را صادر می‌کنند. کارت‌های اجاره‌ای بازرگانی دارای مزیت اختلاف نرخ ارز است. بر اساس آمار 9 درصد افزایش صادرات میلگرد داشته‌ایم، اما آیا ارز آن به کشور بازگشته است؛ در حالی‌ که فولاد خوزستان 10 درصد از تعهد خود در قبال بازگشت ارز جلوتر است و بابت این امر مورد بازخواست سهامداران هستیم، اما در هر صورت ما تابع قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم. در خصوص ارزی که مصرف می‌کنیم کاملا در بازار توافقی عرضه می‌کنیم که عدد آن بین 68 تا 69 در حال تغییر است. هم اکنون چالش اصلی ما فروش ارز است. ما ارز خود را در بازار سامانه توافقی می‌گذاریم، اما فروش انجام نمی‌شود؛ از این‌ رو ما مجبور به فروش در قیمت پایه می‌شویم. در حوزه پروژه‌های توسعه‌ای سال گذشته برای شرکت‌های مختلف پروژه‌های توسعه پیشران مطرح شد که در زنجیره تولید فولاد به ازای هر تن فولاد بین 50 تا 60 دلار تعیین شد که اگر شرکتی طرح توسعه‌ای داشته باشد ارز آن را خود شرکت‌ها تامین کنند که وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته در این راستا بسیار خوب عمل کرد. با این موضوع بسیاری از پروژه‌های پیشران جلو رفتند. ما نیز آخرین ثبت سفارش را چند روز پیش انجام دادیم.
اشتغال، یکی از دغدغه‌های فولاد خوزستان است وی در پاسخ به این پرسش که برنامه شما برای تقدیر از کارگران چیست، گفت: ما هر چه داریم از کارگران است. هر رکوردی که در فولاد خوزستان زده شده، به‌ واسطه کارگران این مجموعه است. ما همواره بخشی از حقوق پرسنل را به بحث تولید و رکورد‌هایی که زده می‌شود، ارتباط داده و همچنین در کنار آن پاداش مضاعف در نظر گرفته‌ایم. البته مهم‌ترین استراتژی ما، اشتغال پایدار در منطقه است با توجه به اینکه یکی از مشکلات خوزستان بیکاری است، جذب نیروی جدید یکی از دغدغه‌های اصلی ماست. سال گذشته دو آزمون برگزار کردیم و نزدیک 1060 نفر وارد چرخه کار کردیم. اگر مشکلات انرژی حل شود ما سالانه می‌توانیم هزار نفر وارد حوزه کار کنیم.
مدیرعامل فولاد خوزستان همچنین درباره ایجاد نیروگاه عنوان کرد: بحث برق و ایجاد نیروگاه مربوط به شبکه سراسری است. در این راستا فولاد مبارکه در سمنان سرمایه‌گذاری کرده یا ما از نیروگاه کاسپین برق می‌خریم. در سال 1400 دوستان در مجلس ماده‌ای را مصوب کرده بودند و در تبصره 4 ماده 4 مطرح شد که نیروگاه‌هایی که با سرمایه مستقیم صنایع ایجاد می‌شوند، برق آنها قطع‌نشدنی است و در زمان پیک مصرف قطع نمی‌شود. ما برای اینکه مشکل چند ماه را حل کنیم مجبور به تاسیس نیروگاه شده‌ایم؛ در حالی‌ که وظیفه ما تولید برق نیست، بلکه تولید فولاد است. با این وجود برق این نیروگاه‌ها نیز در شرایط پیک قطع می‌شود و به ما اجازه ندادند برق را به کارخانه وصل کنیم. در فولاد خوزستان نیز نیروگاه متوقف نشده است مشکل اصلی ما بحث اکسین و ال‌سی که قبلا فولاد خوزستان ایجاد کرده مطرح است و این موضوع باعث شده سیستم فولاد خوزستان بسته شود و اجازه گرفتن تسهیلات را نداشته باشد. ما 170 میلیون یورو تامین ارز برای نیروگاه دریافت کردیم، ولی به چالش مالی برای اکسین رسیدیم. البته این مشکل هم برطرف خواهد شد. این نیروگاه را سهامدار اصلی ما تملک کرده و به نوعی خدمات نیروگاه به ما رسیده و از نیروگاه 180 مگاوات آن در مدار تولید است و یک ماه دیگر برق آن وارد شبکه می‌شود. 80 درصد مسیر بابت 180 مگاوات اول را طی کردیم و مجوزهای180 مگاوات دوم و سوم آن کامل گرفته شده است که تا پایان سال وارد مدار تولید برق شود و با این اقدامات560 مگاوات و 520 مگاوات به ظرفیت فولاد خوزستان اضافه شده است. ما برق قطع‌نشو به شبکه می‌دهیم و سهامداران از طریق محل افزایش سرمایه این موضوع را تامین مالی کرده‌اند.
ابراهیمی همچنین در پاسخ به این پرسش که افزایش سرمایه از چه محلی است و محدودیت‌های برق چه تاثیری مالی به همراه دارد، گفت: سرمایه‌گذاری مختلفی در کل هلدینگ انجام داده‌ایم. حتما روی شناسایی این سرمایه‌گذاری‌ها کار خواهیم کرد و افزایش سرمایه نه از طریق تجدید ارزیابی دارایی‌ها، بلکه از محل سرمایه‌گذاری انجام‌شده اتفاق خواهد افتاد.
راه‌اندازی فنس توری در تابستان امسال وی درباره پروژه محیط زیست ویند فنسینگ نیز گفت: پروژه ویند فنسینگ یک پروژه منحصر‌به‌فرد در فولاد خوزستان است که اگر به بهره‌برداری برسد برکات آن هم برای مجموعه و هم برای کشور خواهد بود. 40 کیلومتر فنس‌کشی با طول 28 متر انجام داده‌ایم که بادشکن است و از بادخوردگی کنسانتره پیشگیری به عمل می‌آورد. با این اقدام آلودگی گرد و غبار در منطقه را تا 80 درصد کاهش می‌دهیم. محل تامین این پروژه عمدتا شرکت‌های خارجی بودند و قسمت توری انجام شده است، البته برای ترخیص بخش سوم قوانین سختگیرانه وجود دارد. این پروژه باید بهمن‌ماه سال گذشته به اتمام می‌رسید. پایه‌ها انجام شده و نصب توری مانده است که تیر یا مردادماه راه‌اندازی خواهد شد. با شرکت‌های دانش‌بنیان وارد مذاکره شدیم که این توری‌ها را برای شرکت‌های دیگر بومی‌سازی کنند. این نوع توری در چند کشور آمریکایی و آسیایی کار شده است.
مشکلات گاز کم‌تر از برق مدیرعامل فولاد خوزستان همچنین درباره مشکلات تامین گاز عنوان کرد: میزان مصرف گاز فولادسازان حدود 5 درصد است که عمدتا در صنعت فولاد گاز سوخت و خوراک نیست و نقش تکنولوژی را دارد. اگر بخواهیم آهن اسفنجی تولید کنیم گاز ضرورت دارد. البته ناترازی ما در حوزه گاز در حال حاضر کم‌تر از برق است، چالش برق ما بیشتر است. با این وجود در حوزه گاز اقداماتی آنجا داده‌ایم. پروژه CBSI را در دست اقدام داریم. همچنین در میادین گازی هم مشارکت داریم. در کل محدودیت انرژی داریم، اما اگر گاز وارد شود مشکلات انرژی کم‌تر خواهد شد.
ابراهیمی همچنین درباره امنیت این فولادسازی عنوان کرد: فولاد خوزستان در حمله صادق 2 تحریم شد و شاهد بودیم که مورد حمله سایبری قرار گرفت، ما در بحث امنیت سایبری و حفاظت از کارخانه اقدامات لازم را انجام می‌دهیم و هموراه آماده هستیم.
گزارش از علیرضا جعفری‌نژاد؛ پایگاه خبری فلزات خاورمیانه (می‌متالز)

لینک کوتاه:
https://www.payamekhuzestan.ir/Fa/News/1091605/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باز آمدم چون ماه نو!

شاعرانه/ نه دست مانده نه تاب و توان به پیکر من

بادامچیان: آمریکا متوجه شده نمی‌‎تواند ایران را تحت فشار بگذارد

از مطالبات کارگران تا قول رئیس‌جمهور به آن‌ها در حاشیه مراسم روز کارگر

المانیتور به نقل از منابع اسرائیلی: بهترین گزینه ترامپ برای کسب صلح نوبل، پرونده ایران است

محسن مهدوی دانشجوی فعال حامی فلسطین در دانشگاه کلمبیا آزاد شد

حاشیه‌نگاری خبرنگار صداوسیما از روز بارانی حیاط دولت

توییت وزیر خزانه داری آمریکا درباره توسعه تهاجمی ایران در زمینه موشک‌ها و سایر قابلیت‌های تسلیحاتی

مناظره‌‌ی بی‌سابقه دو مقام سابق ایران و اسراییل بر سر برنامه هسته‌ای ایران

روسیه: هرگونه بیانیه ستیزه‌جویانه علیه ایران غیرقابل قبول است

گشایش دفتر یادبود جان‌باختگان انفجار بندر شهید رجایی در نیویورک

اعترافات جاسوس ارشد موساد که امروز اعدام شد

هوای 10 شهر به وضعیت خطرناک رسید

پیشرفت‌های چشمگیر خوزستان در تثبیت مالکیت اراضی کشاورزی

انتصاب مدیران بدون هماهنگی با فرمانداران قابل قبول نیست

زخمی شدن 2 نظامی اسرائیلی در جنوب نابلس +فیلم

گل‌محمدی: فقط خاطره خوب از مردم یزد دارم/ شانس صعود چند پله‌ای داریم

لیگ یک: خط و نشان شاگردان اشکش برای بقا

باید بین زن و بچش یک نفر رو انتخاب کنه

فرار دختر بی گناه از چنگال مرد دیو صفت

حبیب وسط خواستگاری چت میکنه!

به یاد زنده یاد آتیلا پسیانی

9 فیلم پروانه نمایش گرفتند؛ از «سالن چهار» تا «آنتیک» و «آقای زالو»

من هر روز نقش زنی رو بازی می‌کنم که...

دیوید فینچر و خبر جذابی که دروغ نبود

وقتی دنبال شوهر عمه میگردی!

سطل زباله هوشمند Ameru با قابلیت تفکیک خودکار

تحلیل عوامل کلان، پیش‌نیاز ورود پتروشیمی به بازارهای جدید

برچسب غیرقابل فروش روی ستاره خاموش پرسپولیس

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

پایان کار شاه‌ماهی نقل و انتقالات پرسپولیس

اولین واکنش مربی بزرگ اسپانیایی به شایعه استقلال

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

واردات گوشت قرمز رکورد زد

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

کاهش متراژ غرفه‌ها برای حضور تعداد بیشتر ناشران است

بررسی لایحه پالرمو در مجمع تشخیص به جلسه آینده موکول شد

آمریکا تحریم‌هایی مرتبط با تجارت فرآورده‌های نفتی ایران اعمال کرد

ایران: حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین غیرقابل مذاکره است؛ اسرائیل تهدید اصلی در منطقه است

آملی لاریجانی: مجمع تشخیص در بررسی لوایح پالرمو و CFT نه تعلل خواهد کرد و نه تعجیل

پزشکیان: عهد من با مردم بر سر پایبندی به عدالت پابرجاست

ابراز همدردی بوسنی و هرزگوین با دولت و مردم ایران

دریا را با قاشق نمی توان خالی کرد!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

اعتراف این شاه ماهی: از پرسپولیس و استقلال پیشنهاد نداشتم!

تجزیه و تحلیل فنی Chainlink: رشد احتمالی به سطح 45 دلار با شکستن مقاومت

وابستگی 70 درصدی اقتصاد خوزستان به نفت؛ سهم تنها سه درصدی این صنعت در اشتغالزایی استان

جمع آوری 5 هزار امضا در 10 روز برای توقف تله کابین تاق بستان