پیام
خوزستان - تورم ماهانه خوراکیها و آشامیدنیها در اردیبهشت برابر 2.6درصد بود.
بر این اساس گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها با 6.1درصد بیشترین تورم را داشت.
میوه و خشکبار با 5.3درصد در رده بعدی بود و گروه شکر و شیرینیجات هم با 4.6درصد در رده سوم قرار گرفت.
سبزیها و حبوبات اما با کاهش 4.6درصدی همراه بود و اثر افزایش سایر گروهها را تا حدودی خنثی کرد.
در بررسی تورم نقطه به نقطه هم گروه گوشت افزایش قیمت 116.3درصدی در یک سال را به ثبت رسانده است.
البته روغنها و چربیها با رشد 202.5درصدی پیشتاز هستند و بیشترین افزایش قیمت یک ساله را در بین تمام گروههای سبد هزینه خانوار دارند.
بر اساس این گزارش تورم نقطه به نقطه خوراکیها و آشامیدنیها برابر 76.1درصد بوده است.
http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/733559/در-یک-سال-گذشته-کدام-کالا-بیشتر-از-همه-گران-شد؟