پیام خوزستان
رسانه قطری: الدحیل دنبال خداحافظی شرافتمندانه با آسیاست
سه شنبه 14 آذر 1402 - 13:59:29
پیام خوزستان -

پیام خوزستان

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از الرایه قطر؛ تیم فوتبال الدحیل قطر در اخرین بازی از لیگ قهرمانان آسیا در مرحله گروهی در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم فوتبال پرسپولیس ایران می‌رود و این در حالی است که در هر شرایطی تیم الدحیل از رقابت‌ها کنار می‌رود.
­
در این گزارش آمده است: الدحیل می‌خواهد خروج شرافتمندانه‌ای از رقابت‌ها داشته باشد و در این بازی برای کسب نتیجه خوب به میدان می‌رود.
الدحیل در این بازی ابراهیم دیالو و فیلیپه کوتینیو را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارد، اما کریم بودیاف بعد از مدت‌ها به ترکیب این تیم بر می‌گردد.
­
انتظار می‌رود کریستف گالتیه سرمربی فرانسوی تیم الدحیل برای آمادگی برای حضور در مسابقات داخلی، چند بازیکن جدید را در ترکیب اصلی تیم قرار دهد چرا که در ادامه راه در لیگ ستارگان قطر به دنبال نتایج بهتری است اگر چه این بازی از نظر رقابتی برای الدحیل ارزشی ندارد، اما از نظر اخلاقی به ویژه پس از باخت اخیر مقابل ام صلال در لیگ ستارگان برای این تیم اهمیت زیادی دارد. الدحیل برای جبران شکست خود در بازی رفت به میدان ورزشگاه آزادی می‌آید.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/803695/رسانه-قطری--الدحیل-دنبال-خداحافظی-شرافتمندانه-با-آسیاست
بستن   چاپ