پیام خوزستان
مبلغ 2 هزار و 100 میلیارد تومان از مطالبات عوارض آلایندگی خوزستان پرداخت شد
سه شنبه 11 مهر 1402 - 20:08:14
پیام خوزستان - به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز ،علی اکبر حسینی محراب استاندار خوزستان ،امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مبلغ مربوط به سنوات گذشته است که تا قبل از دولت سیزدهم اقدام خاصی جهت پرداخت آن صورت نگرفت اما خوشبختانه پس از پیگیری‌های صورت گرفته و در نتیجه توجه ویژه رییس‌جمهور محترم و هیئت دولت به ویژه وزارتخانه‌های اقتصاد و نفت به خوزستان این مبلغ به حساب اداره کل امور مالیاتی استان واریز شد.
حسینی محراب تصریح کرد: پیش از این و طی دو سال فعالیت دولت مبلغ 9 هزار میلیارد تومان از محل عوارض آلایندگی به خوزستان تخصیص یافته بود که با واریزی اخیر مجموعا 11 هزار و 100 میلیارد تومان از سوی دولت در قالب اعتبارات عوارض آلایندگی به خوزستان تخصیص یافته است و تخصیص این ارقام قابل ملاحظه که در نوع خود بی سابقه بوده نشان‌دهنده نگاه ویژه دولت به خوزستان است.
وی ادامه داد: تاکنون بالغ بر 5 هزار و 500 پروژه در حوزه روستایی و عشایری و هزار و 100 پروژه در حوزه شهری از محل اعتبارات عوارض آلایندگی در استان اجرا شده است.
استاندار خوزستان اظهار داشت: طبق روال گذشته این مبلغ نیز در حوزه های زیرساختی، عمرانی، شهری و ... و بر اساس تعداد جمعیت بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، مناطق فاقد دهیاری و مناطق عشایری توزیع خواهد شد. 
حسینی محراب عنوان کرد: با اجرای پروژه هایی که از محل اعتبارات عوارض آلایندگی اجرا شده و در آینده هم اجرا می‌شود چهره استان از لحاظ آسفالت، جدول کشی، پیاده‌روسازی و...در روستاها و بخشها تغییر اساسی خواهد کرد و همچنین بخش اشتغال بیش از پیش فعال خواهد شد.
نماینده عالی دولت در استان گفت: با توجه به نگاه حمایتی دولت مردمی به استان و اختصاص این مبلغ امیدواریم شاهد بهبود شرایط زیرساختی و عمرانی استان و کاهش محرومیت ها باشیم.
پایان پیام/

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/777472/مبلغ-2-هزار-و-100-میلیارد-تومان-از-مطالبات-عوارض-آلایندگی-خوزستان-پرداخت-شد
بستن   چاپ