پیام خوزستان
با حضور دانش‌آموزان انجام شد:
بهره‌برداری از ورودی جدید ایستگاه مترو جوادیه
چهارشنبه 5 مهر 1402 - 09:11:46
پیام خوزستان - مدیر ارشد خط 3 شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از تجهیز و بهره‌برداری ورودی جدید ایستگاه مترو جوادیه و راه‌اندازی 4 دستگاه پله‌برقی در این ایستگاه خبر داد.

به گزارش شهر به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه؛ محمدجواد محمدی فرد مدیر ارشد خط 3 شرکت بهره‌برداری مترو تهران در مراسم بهره‌برداری ورودی جدید ایستگاه مترو جوادیه که با حضور دانش‌آموزان انجام شد، گفت: به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای سهولت در تردد مسافران، ورودی دوم ایستگاه جوادیه به بهره‌برداری رسید.
وی افزود: امروز میزبان گروهی از دانش‌آموزان از یکی از مدارس نزدیک این ایستگاه بودیم تا ضمن افتتاح ورودی جدید نکات مرتبط با تردد ایمن در ایستگاه‌های مترو به‌خصوص استفاده صحیح از پله‌برقی‌ها را به آنها یادآور شویم. در این مراسم کارکنان شرکت با دانش‌آموزان همراه شدند و به‌صورت عملی نکات مهم در خصوص ایمنی در مترو را برای آنها تشریح کردند و به سؤالات آنها پاسخ گفتند.
مدیر ارشد خط 3 شرکت بهره‌برداری مترو تهران ادامه داد: به جهت بهره‌برداری از این ورودی جدید، تعداد 7 دستگاه گیت در این ایستگاه نصب شد که این گیت‌ها با تعمیر گیت‌های معیوب از سایر ایستگاه‌های خط تأمین شدند و با این کار در مجموع قریب بر یک میلیارد و 900 میلیون تومان صرفه‌جویی داشتیم.
محمدی فرد با اشاره به اینکه خط 3 مترو تهران با 277 دستگاه پله برقی فعال دارای بیشترین تعداد پله برقی در میان خطوط مترو است، خاطرنشان کرد: امروز با بهره‌برداری از 4 دستگاه پله برقی در ورودی جدید ایستگاه جوادیه این رقم به 281 دستگاه پله برقی فعال رسید.
انتهای پیام/

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/775705/بهره‌برداری-از-ورودی-جدید-ایستگاه-مترو-جوادیه
بستن   چاپ