پیام خوزستان
انقلاب اسلامی جوانان اهل مقاومت و ایستادگی تربیت کرده است
جمعه 31 شهريور 1402 - 16:13:52
پیام خوزستان - حجت‌الاسلام محمد علی نکونام نماینده، ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری در آیین رژه نیرو‌های مسلح شهرکرد اظهار کرد: ایستادگی و مقاومت ملت ایران در اقتدار و عظمت ملت ایران را به جهانیان ثابت کرد.
وی افزود: دوران دفاع مقدس سراسر عبرت، خاطره و درس برای ملت ایران و دشمنان این نظام است که بدانند این ملت مومن لبیک گوی عاشورا و امام حسین (ع)، پرورش یافته مکتب حسینی هستند و از این توطئه‌ها نمی‌هراسند و پشت انقلاب را خالی نمی‌کنند.
امام جمعه شهرکرد گفت: 31 شهریور سالروز آغاز حمله دشمن خبیثی است که با تصور غلط و محاسبه نابه‌جایی که از ایران اسلامی داشتند و با این اعتقاد که همه چیز در ایران به واسطه انقلاب اسلامی از هم پاشیده شده و آن‌ها می‌توانند به هدف‌های شوم خود برسند اقدام به طراحی این توطئه کردند.
بیشتر بخوانید
برگزاری رژه نیروهای مسلح همزمان با هفته دفاع مقدس نکونام با بیان اینکه انقلاب اسلامی جوانان و فرزندانی را تربیت و پرورش داده که این‌ها اهل مقاومت و ایستادگی هستند گفت: هشت سال دفاع مقدس نشان داد ملت ایران با هوشیاری و استقامت پای این نظام و انقلاب ایستاده و به فضل الهی در آینده نیز از این انقلاب پشتیبانی می‌کند.
وی تاکید کرد: همه دستاورد‌های انقلاب اسلامی در نتیجه ایمان، تقوا و اعتقاد ملت ایران به دست آمده است.
نکونام ادامه داد: انقلاب در همه جا به وجود می‌آید، اما آنچه به این حرکت معنا داد و عظمت و ماندگاری ایجاد کرد اتصال این حرکت به بقا است.
وی با بیان اینکه انقلاب برای ماندگاری انسان‌ها است اضافه کرد: دفاع مقدس تلاش برای ماندگاری، به عظمت رساندن و کرامت انسان‌ها در سایه ایمان و تقوا بود.
وی ادامه داد: وحدت در سایه ایمان، همدلی در سایه تواضع، اعتماد به ارزش‌های دینی، نماز جماعت، مساجد، نماز جمعه بعنوان اجتماع بزرگ فخرآفرین انقلاب در تمام دوران‌ها و اجتماع‌های دیگر و حضور در صحنه رمز ماندگاری و تداوم بخشیدن به انقلاب است.
باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/774351/انقلاب-اسلامی-جوانان-اهل-مقاومت-و-ایستادگی-تربیت-کرده-است
بستن   چاپ