پیام خوزستان
سرهنگ موسوی خبر داد؛
اعزام 50 گروه جهادی برای خدمت رسانی به زوار در مرز چذابه
يکشنبه 19 شهريور 1402 - 21:39:30
پیام خوزستان - مسئول بسیج سازندگی سپاه خوزستان از اعزام 50 گروه جهادی به مرز چذابه در راستای خدمت رسانی به زوار اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، سرهنگ سید اسلام موسوی عصر امروز یکشنبه با اشاره به برپایی 20 موکب توسط جهادگران بسیج سازندگی خوزستان در سراسر استان بیان کرد: جهادگران بسیج سازندگی که خط اول خدمت جهادی و خادم حسینی هستند به همین منظور اعزام 50 گروه جهادی 15 نفره (750 نفر) برای خدمت رسانی در مواکب صورت گرفت.
وی با بیان اینکه مسئولیت مدیریت 2 پارکینگ در چذابه به بسیج سازندگی خوزستان محول شده بود، اضافه کرد: آسفالت 10 هزار مترمربع پارکینگ انجام شد و در راستای خدمت به زوار گرامی اربعین حسینی و امنیت خودروها، به‌کارگیری 150 نیروی بسیجی و جهادی از 5 ناحیه به مدت 30 روز در حال انجام است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه خوزستان عنوان کرد: در پارکینگ‌های چذابه تردد و ظرفیت پارک 30 هزار خودرو صورت گرفت و نصب دوربین امنیتی در پارکینگ‌ها با همکاری استانداری انجام شد.
سرهنگ موسوی در ادامه ایجاد سایبان به میزان یک کیلومتر در مرز ایران و عراق در چذابه ، استفاده از ماشین آلات سنگین برای کمک به راه‌سازی و زیرسازی مسیر اربعین، ساخت 150 چشمه سرویس بهداشتی و حمام در مسیر اربعین و پایانه مرزی چذابه را از دیگر خدمات بسیج سازندگی خوزستان در اربعین 1402 عنوان کرد.
وی گفت: 10 میلیارد ریال کمک به مواکب برای ساخت و تجهیز موکب، توزیع محصولات فرهنگی اربعینی در مواکب، اعزام گروه‌های جهادی خواهر برای کارهای فرهنگی، تهیه و توزیع 2 وعده غذای گرم ناهار و شام به مدت 10 روز به تعداد 300 هزار پرس، ایجاد ایستگاه کارواش رایگان و تعمیرات خودرو رایگان از دیگر خدمات بسیج سازندگی و ظرفیت نیروهای جهادی به زائران اربعین حسینی است.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/770235/اعزام-50-گروه-جهادی-برای-خدمت-رسانی-به-زوار-در-مرز-چذابه
بستن   چاپ