پیام خوزستان
تلاش مخابرات برای رفع خرابی شبکه تلفن ثابت در هویزه
شنبه 11 شهریور 1402 - 9:28:00 AM
گزارش
پیام خوزستان -  پس از تخریب و صدمه دیدن تجهیزات زیر زمینی مخابرات و سرقت کابل 2 هزار و 400 زوجی و از کار افتادن 4 کافوی مخابراتی وابسته به آن توسط افراد ناشناس باعث بیش از 500 مشترک در محدوده فلکه ذوالفقار کوت جنوبی تا عبوری پل منطقه اهل جرف در شهرستان هویزه از جمله ارگان‌های ترابری، بهزیستی، دادگستری و راهنمایی رانندگی و .
.. شد. مخابرات منطقه خوزستان پس از اطلاع از موضوع با تأمین تجهیزات، با اعزام و حضور تیم فنی و عملیاتی شبکه شهرستان دشت آزادگان به محل نسبت به حفاری و لوله‌گذاری و نصب داکت اقدام کردند.
براساس این خبر تلاش نیرو‌های فنی و عملیاتی شبکه برای کابل گذاری و ترمیم کابل‌ها و تجهیزات منصوبه تا راه‌اندازی مجدد و وارد مدار شدن شبکه تلفن ثابت مشترکان در روز‌های آینده ادامه دارد.
روابط عمومی مخابرات منطقه خوزستان از عموم مردم استان تقاضا دارد با هرگونه مشاهده تخریب و تجهیزات مخابراتی مراتب را سریعا به پلیس 110 گزارش کنند تا این چنین شاهد اختلال و قطعی ارتباط تلفن شهروندان نباشیم.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/767942/تلاش-مخابرات-برای-رفع-خرابی-شبکه-تلفن-ثابت-در-هویزه
بستن   چاپ