پیام خوزستان
قاری ایرانی برنده جایزه 3 میلیون ریال سعودی مسابقات قرآن در عربستان شد
جمعه 18 فروردين 1402 - 22:34:33
پیام خوزستان - یونس شاهمرادی در رقابت با سه قاری دیگر از کشور عربستان و مراکش، موفق شد رتبه نخست بخش تلاوت دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن و اذان «عطر الکلام» عربستان را کسب کند.

یونس شاهمرادی، رتبه نخست مسابقات قرآن عربستان را کسب کرد
«یونس شاهمرادی»، قاری ممتاز ایرانی، رتبه نخست رشته تلاوت دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن و اذن «عطر الکلام» عربستان را کسب کرد.
به گزارش پایگاه خبر ی «أخبار 24»، اداره کل رفاه عربستان اعلام کرد که «محمد آل الشریف» از کشور میزبان و «یونس شاهمرادی» از ایران به ترتیب در رشته‌های اذان و قرائت رتبه نخست را کسب کردند که به نماینده کشور میزبان دو میلیون ریال سعودی و به یونس شاهمرادی سه میلیون ریال سعودی جایزه اعطا شد.
همچنین، «عبدالعزیز الفقیه» از عربستان و «زکریا الزیرک» و «عبدالله الدغری» از مراکش رتبه‌های دوم تا چهارم در رشته تلاوت را کسب کردند که به ترتیب دو میلیون سعودی، یک میلیون ریال و 700 هزار سعودی به ترتیب جایزه دریافت کردند.
در رشته اذان نیز پس از «محمد آل الشریف» از کشور میزبان، «ضیاء الدین نزارالدین» از اندونزی، «رهیف الحاج» از لبنان و «ابراهیم اسد» از بریتانیا به ترتیب رتبه‌های دوم تا چهارم را کسب کردند و به ترتیب یک میلیون ریال، 500 هزار ریال و 300 هزار ریال سعودی جایزه به آن‌ها اهدا شد.
دومین دوره مسابقات بین‌المللی تلاوت قرآن و اذان «عطر الکلام» با حمایت اداره کل رفاه عربستان برگزار شد و هدف از این رقابت که مرحله مقدماتی آن با مشارکت 50 هزار شرکت‌کننده از 165 کشور آغاز شد، برجسته‌کردن تنوع فرهنگ‌ها در جهان اسلام و روش‌های تلاوت قرآن و اقامه اذان و نشان‌دادن استعدادهای قاریان و مؤذنان است.
داوران مشهوری از جمله عادل الکلبانی از عربستان، استاد البهلول أبوعرقوب از لیبی، شیخ احمد منصور از مصر و عبدالرحیم النبولسی از مراکش این رقابت‌ها را قضاوت کردند.
مرحله نیمه نهایی و نهایی این مسابقات به‌صورت حضوری برگزار و از طریق شبکه تلویزیونی mbc1 و اپلیکیشن «شاهد» به صورت زنده پخش شد.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/614583/قاری-ایرانی-برنده-جایزه-3-میلیون-ریال-سعودی-مسابقات-قرآن-در-عربستان-شد
بستن   چاپ