پیام
خوزستان - مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت
دزفول گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از 6 هزار و 700 کیلوگرم مواد غذایی فاسد در این شهرستان معدوم شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان
خوزستان ، علی اورامن از اجرای گسترده برنامههای نظارتی و بهداشتی در سهماهه نخست سال 1404 با هدف ارتقاء سلامت عمومی و مقابله با تخلّفات بهداشتی در سطح شهرستان خبر داد و با اشاره به گستره فعالیت بازرسان بهداشت محیط اظهار داشت: در این بازه زمانی، 13 هزار و 206 مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی انجام شده که نشاندهنده افزایش چشمگیر نظارتهای میدانی در راستای تأمین امنیت بهداشتی شهروندان است.
وی با بیان اینکه بازرسان با تخلّفات بهداشتی بدون مماشات برخورد میکنند، افزود: در همین مدت، 396 اخطار بهداشتی صادر شده و 69 مورد تخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع داده شدهاند. همچنین 32 واحد متخلف به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی، پلمب شدهاند.
اورامن ادامه داد: در بخش نظارت بر کیفیت آب آشامیدنی، 540 نمونهبرداری میکروبی از منابع مختلف انجام شده و 11028 مورد کلرسنجی برای اطمینان از سلامت آب مصرفی در سطح شهرستان صورت گرفته است.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت
دزفول با تأکید بر نظارت جدی بر سلامت مواد غذایی خاطرنشان کرد: در این سه ماه، 145 نمونه مواد غذایی برای بررسی آزمایشگاهی جمعآوری شده و 6 هزار و 766 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شناسایی و از چرخه مصرف خارج و معدوم شدهاند.
اورامن در پایان، همکاری شهروندان، مسئولان و کسبه را رمز موفقیت در اجرای بهتر برنامههای نظارتی دانست و بر لزوم تداوم آموزش، پیشگیری و مشارکت عمومی در ارتقاء بهداشت محیط تأکید کرد
http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1120668/معدوم-سازی-بیش-از-6-هزار-و-700-کیلوگرم-مواد-غذایی-فاسد-در-دزفول