پیام خوزستان
ماسکرانو: مسی حالا سه روز یک‌ بار رکورد می‌شکند
يکشنبه 22 تير 1404 - 09:28:53
پیام خوزستان - ورزش 3 /لیونل مسی بار دیگر نمایشی درخشان ارائه داد و با به ثمر رساندن دو گل در پیروزی 2-1 اینتر میامی مقابل نشویل، تاریخ‌ساز لیگ MLS شد.
این عملکرد فوق‌العاده باعث ثبت رکورد جدیدی در لیگ MLS شد و مسی برای پنجمین بازی متوالی در این لیگ، دو گل به ثمر رساند.
خاویر ماسکرانو، سرمربی اینتر میامی، پس از بازی از مسی تمجید کرد و نگرانی‌ها درباره حجم کاری او را مورد توجه قرار داد. او گفت: «واضح است که ما وضعیت او را روزانه رصد می‌کنیم و مدام با او در ارتباط هستیم. زمان مناسب برای استراحت دادن به مسی را پیدا خواهیم کرد. آنچه او انجام می‌دهد باورنکردنی است، هر سه روز یکبار رکورد می‌شکند. او پرچم‌دار این تیم، رهبر ما است و استاندارد رقابت ما را تعیین می‌کند. واقعاً موهبتی است که در این مرحله از دوران حرفه‌ای او کنارش باشیم.»

پیام خوزستان

ماسکرانو همچنین از لوئیس سوارز، که در سه بازی اخیر لیگ گلی نزده، دفاع کرد و گفت: «مناسب نیست که از بازیکنی که بیش از 500 گل در دوران حرفه‌ای‌اش زده انتقاد کنم. لوئیس بازیکنی فوق‌العاده است، درست مثل لئو، بوسکتس و جوردی. وقتی گلی نمی‌زند، بحث‌ها شروع می‌شود اما او چیزهای خیلی بیشتری به ما می‌دهد. فقط دو هفته پیش درباره گل فوق‌العاده‌اش مقابل پالمیراس صحبت می‌کردیم. تا زمانی که بازیکنان کلیدی ما سالم باشند، از آنها و بازیکنان جوان‌مان حمایت کامل می‌کنم.»

پیام خوزستان

ماسکرانو همچنین اشاره کرد که مدیریت دقایق بازی سوارز در اولویت است، به‌ویژه پس از بازی روی چمن مصنوعی در بوستون. او افزود: «شرایط برای او ایده‌آل نبود. می‌خواستیم زودتر او را تعویض کنیم، اما زمان مناسب نبود. با این حال، زمان‌بندی او را با دقت مدیریت خواهیم کرد. کیفیت او غیرقابل‌انکار است.»
مسی شصت‌ونهمین گل خود از روی ضربه آزاد را به ثمر رساند و حالا تنها هشت گل با مارسلینیو کاریوکا، که با 78 گل در صدر فهرست تاریخی گل‌های ضربه آزاد قرار دارد، فاصله دارد. روبرتو دینامیت با 74 گل و جونینیو پرنامبوکانو با 72 گل در رده‌های بعدی هستند.
بازار

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1120006/ماسکرانو--مسی-حالا-سه-روز-یک‌-بار-رکورد-می‌شکند
بستن   چاپ