پیام
خوزستان - ورزش 3 /یوونتوس در تلاش است تا مانع از جدایی دوشان ولاهوویچ به صورت رایگان شود.
اخبار منتشر شده در رسانههایی ایتالیایی حاکی از این است که باشگاه یوونتوس دو استراتژی احتمالی برای واگذاری دوشان ولاهوویچ در نظر گرفته است تا از جدا شدن این مهاجم به عنوان بازیکن آزاد و به صورت رایگان در تابستان آینده جلوگیری کند.
بر اساس آنچه گاتزتا دلو اسپورت از آن خبر داده است، بیانکونری یا به فروش مستقیم این بازیکن با قیمتی پایینتر از حد انتظار فکر میکند یا تمدید قرارداد همراه با انتقال قرضی را در نظر دارد تا شاید فرم این بازیکن در فصل آینده تحت هدایت ایگور تودور احیا شود.
قرارداد فعلی ولاهوویچ با یوونتوس تا سال 2026 اعتبار دارد اما شایعات اخیر نشان میدهند که خود این بازیکن مشکلی با سپری کردن سال پایانی قراردادش در پیراهن بیانکونری و سپس جدایی بدون پرداخت هزینه به این باشگاه ندارد. با این حال، چنین سناریویی برای یوونتوس که در سال 2022 بیش از 70 میلیون یورو (با بند پاداش) برای جذب او به فیورنتینا پرداخت کرده است، به هیچ وجه مطلوب نیست.
در گزارش گاتزتا تاکید شده که که یوونتوس حاضر است این بازیکن را با مبلغی در حدود تنها 25 میلیون یورو به صورت قطعی واگذار کند. اگر چنین گزینهای عملی نباشد، این باشگاه احتمالاً تمدید یک ساله قرارداد و سپس انتقال قرضی او را بررسی خواهد کرد، به این امید که عملکرد ولاهوویچ بهبود پیدا کرد و تابستان آینده بتوان تصمیم بهتری گرفت
http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1117893/تلاش-یوونتوس-برای-فروش-ستاره-گرانقیمت