پیام خوزستان
تردد روزانه بیش از هزار و 500 زائر عتبات عالیات از مرز چذابه
يکشنبه 15 تير 1404 - 12:04:49
پیام خوزستان - روزانه بیش از هزار و 500 زائر عتبات عالیات در کشور عراق از پایانه مرزی چذابه در استان خوزستان تردد دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان ، مرز بین المللی چذابه این روز‌ها شاهد حضور زائران زیادی دارد، زائرانی که برای زیارت امام حسین (ع) و حضرت ابالفضل العباس (ع) بار سفر بسته‌اند و راهی کشور عراق می‌شوند.
محرم امسال برای زائران متفاوت است، هدف آنها فقط زیارت عتبات عالیات نیست، دعا برای تعجیل در فرج حضرت صاحب الامر و الزمان (عج)، پیروزی اسلام و مسلمین و نابودی دشمنان ایران، آمریکا و رژیم غاصب و کودک کش و جعلی صهیونیستی را نجوا می‌کنند.
زائر عراقی که برای شرکت در مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از طریق مرز چذابه وارد کشور شده بود، می‌گفت: بی صبرانه چشم انتظار میزبانی از زائران اربعین حسینی هستیم و همه شرایط برای پذیرایی از زائران درحال آماده سازی است.
به گفته مسئولان پایانه مرزی چذابه به عنوان یکی از مبادی تردد زائران عتبات عالیات در استان خوزستان، تمهیدات لازم برای تردد آسان زائران اربعین حسینی اندیشیده شده است.
گفته می شود روزانه بیش از هزار و 500 زائر عتبات عالیات در کشور عراق از پایانه مرزی چذابه تردد دارند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1117735/تردد-روزانه-بیش-از-هزار-و-500-زائر-عتبات-عالیات-از-مرز-چذابه
بستن   چاپ