پیام خوزستان
پیام سخنگوی وزارت خارجه درباره جنایت اسرائیل در زندان اوین
شنبه 14 تير 1404 - 11:01:21
پیام خوزستان - فارس / سخنگوی وزارت امور خارجه امروز با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به زندان اوین گفت: این رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مؤاخذه و مجازات قرار گیرد.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه امروز (جمعه) 14 تیرماه در واکنش به جنایت جنگی رژیم صهیونیستی در حمله موشکی به بهداری زندان اوین و کشتار 79 هموطن ایرانی عنوان کرد: با گذشت چند روز از توقف تجاوز نظامی ‎رژیم صهیونیستی به میهن‌مان، ابعاد جدیدی از جنایات جنگی نتانیاهو در تهران و دیگر شهرهای ایران که هدف حملات رژیم ‎اسرائیل قرار گرفته‌اند، آشکار می‌شود.
وی با انتشار ویدئوی حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین در شبکه ایکس نوشت: ویدئوی زیر حمله وحشیانه رژیم اسرائیل به بیمارستان ‎زندان اوین در روز 2 تیر 1404 را نشان می‌دهد که خانواده‌ها و دوستان زندانیان برای ملاقات با عزیزانشان گرد هم آمده بودند. آنها به همراه تعدادی از کارکنان و عابران زیر آوار ناشی از بمباران، حبس شده و سوختند: 79 انسان در نتیجه جنایت جنگی بی‌رحمانه اسرائیل جان باختند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی ادامه داد: هیچ فرد با وجدانی نمی‌تواند در برابر چنین ظلمی که نقض فاحش حقوق بشردوستانه و جنایت جنگی آشکار است، سکوت کند. 
وی افزود: این رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.

http://www.khozestan-online.ir/Fa/News/1117480/پیام-سخنگوی-وزارت-خارجه-درباره-جنایت-اسرائیل-در-زندان-اوین
بستن   چاپ